Sayfa 12 / 18 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 520 sonuç

Konu: Turkcell Süperlig 31. Hafta Beşiktaş - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Mc.Speedy ® View Post
    Fakat 1 hafta önce ana avrat bırakmadığınız adamıda göklere çıkartmayın !

Ben kimseye hiç bi şekilde küfür etmedim..

beni ilgilendirmez kimler küfür ettiyse kendileri düşünsün ben sadece kendi düşüncemi açıkladım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Lugano ne zaman penalı yaptı bi tek sen gördün galiba.

Son dakikalarda hava topuna çıkarken Nobre'nin kafasınjdan destek aldı zıpladı hakem devam dedi...Bu arada Edu'ya itirazdan kart verdi ondan daha fazla itiraz eden Lugano'ya vermedi. VE de Arıca son dakika da Alex'in attığı şut direk auttu mama hakem korneri verdi alezx ile kezman orada 3 dk yedi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

İlahi adalete inanırım. İlahi adalet vardı bu maçta. Çekirge 1 sıçrar, 2 sıçrar, 3.'de ne olur hep beraber gördük. Kupa maçlarının intikamını aldık. Ölsem de gam yemem.

Tamam kardeş kapat.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Lugano ne zaman penalı yaptı bi tek sen gördün galiba.
    Bende hatırlıyorum.Nobre'ye yapmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hazır o pozisyona penaltı çalmışken birde İbrahim Akın'ın düştüğü pozisyona çalsın nasıl olur ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Herkes beşiktaş´ın verilmeyen penaltılarını ve Fenerbahçe´den Lugano ve Ümit´in atılması gerektiğini söylüyor ama Hiç kimse Daa maçın başında Orta saha´da İlerlerken Mustafa doğan´ı geçse Kaleciyle karşı karşıya kalacak Tümer´i düşürüyor onun kırmızı kart olduğunu kimse söylemiyor Açıkçası herkes kendi takımını kolluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

hiç birinizden ses çıkmadı dediklerime herşeye eywallah şampiyon olun bizi yenin tebrik ederim sonsuz helal olsun, ama başkanınızın, yönetiminizin, ziconuzun, aurelionuzun,kezmanınzın,luganonuzun(kupa maçında az boğazlamadı gökhanı) yaptıklarını bu sezon bi daha bi düşünün! sonra bi daha bi düşünün!
    teşekkürler..

Episode 13 Misafir

fenerbahçe kupada kayubettiğinde hep hekmler konuşuldu ve buna bjkli gsli arkadaşlar çok kızdı ama bakıyorum bjkli arkadaşların ve futbolcuların dilinden hakem düşmüyor

Mustafa Doğan Tümer'i düşürdüğünde , karşısında kim vardı ?? BJK'li bi topcu var diye hatırlıyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Papaz her zaman pilav yemez.

Bu oyunla, bu ofsayt taktiğiyle bir yerde BJK çarpılacak diyordum, sezon başından beri yatan Kezman'a çarpıldılar. Haftalardır BJK'nin oynadığı oyunu Fenerbahçe 2. yarıda oynadı. Ne demişti BJK'li arkadaşlarımız ben sonuca bakarım, oynanan oyuna bakmam. Şanslıydık, kazandık, çok mutluyum...

İlk yarı iyi oynadık, tüm oyuncuları tebrik ediyorum, Zico da 2 sakatlık olmasa bu değişiklikleri yapar mıydı bilmiyorum ama ilk defa gol yememeye yönelik hamleler yaptı, onu da tebrik ederim.

3 maç kaldı, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 1 galibiyet Fenerbahçe'yi şampiyon yapıyor. Ama oyuncular şunun bilincinde, daha herşey bitmedi, Ümit tüm takımı uyarıyordu henüz herşey bitmedi diye. Bunun bilincinde olmaları da beni şampiyonluk için daha da ümitlendirdi...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ataman5 View Post
    hiç birinizden ses çıkmadı dediklerime herşeye eywallah şampiyon olun bizi yenin tebrik ederim sonsuz helal olsun, ama başkanınızın, yönetiminizin, ziconuzun, aurelionuzun,kezmanınzın,luganonuzun(kupa maçında az boğazlamadı gökhanı) yaptıklarını bu sezon bi daha bi düşünün! sonra bi daha bi düşünün!
    teşekkürler..
    Sene boyunca verilmeyen penaltıları golleri kırmızı kartları bu sezon bı daha bı daha dusun sonra mesajını yaz

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Açıkçası herkes kendi takımını kolluyor.
    Bu bugün olan birşey değilki herzaman böyle idi.Ve son haftalarda inanılmaz bir tartışma ortamı var forumda her tarafta ayrı bir tartışma.Kimse kimseye birşey anlatamıyor herkes at gözlüğü takmış gibi.Ne olmuş yani Fenerbahçe kazanmış ne yapalım tebrik edip bırakalım bu kadar uzatmak anlamsız bence...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Mustafa Doğan Tümer'i düşürdüğünde , karşısında kim vardı ?? BJK'li bi topcu var diye hatırlıyorum ben.
    Hiç kimse yoktu Sami abi Geçse Runje ile karşı karşıya kalıcaktı ama hakem sarı kart gösterdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Karşısında kimse yoktu sağ çaprazdan bir futbolcu koşuyodu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Şampiyon Fenerbahçe başka söze gerek yok. Hakkımızla kazandık. Beşiktaş laik olduğu skoru elde etti. Zico'yu tebrik ederim doğru taktik yaptı. Beşiktaş'ı üstüne çekti.
    Sen başka maç izledin heralde.Beşiktaş'ın laik olduğu skor en az 3-1.İkinci yarı tek kale oynadı Beşiktaş.Şampiyon hala belli değil.Belli de olmaz bu saatte.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

Quote Originally Posted by Episode 13 View Post
    fenerbahçe kupada kayubettiğinde hep hekmler konuşuldu ve buna bjkli gsli arkadaşlar çok kızdı ama bakıyorum bjkli arkadaşların ve futbolcuların dilinden hakem düşmüyor
    üslub diye bi kelime var türkçede bi karşılaştır sen arkadaşım üslub farklarını
    saygılar..

Mehmet abicim sana bunu yapmak istemem ama "bi yürü git maçı 3 kere daha izle gel"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Sen başka maç izledin heralde.Beşiktaş'ın laik olduğu skor en az 3-1.İkinci yarı tek kale oynadı Beşiktaş.Şampiyon hala belli değil.Belli de olmaz bu saatte.
    Maç sadece tek devreli oynanmıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Maç 3-1 bitebilirdi hee.

Bu sefer şans bizden yanaydı diyelim o zaman..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Hiç kimse yoktu Sami abi Geçse Runje ile karşı karşıya kalıcaktı ama hakem sarı kart gösterdi.
    orta sahadayken runjeyle karşı karşıya kalıyodu heeee? bizim oyuncularda hiç koşmuyo zatren dimi?

Episode 13 Misafir

üslub diye bi kelime var türkçede bi karşılaştır sen arkadaşım üslub farklarını
    saygılar..
    kabul ediyorum söylemler arasında büyük farklar var ama konu aynı konuşulan yine hakem

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

orta sahadayken runjeyle karşı karşıya kalıyodu heeee? bizim oyuncularda hiç koşmuyo zatren dimi?
    Beşiktaş Çizgi defans´ı yapıyordu oyuncuların hepsinin Kaleye sırtı dönüktü Tümer´in ise Kaleye yüzü Dönüktü bu durumda kim avantajlı ?

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Karşısında kimse yoktu sağ çaprazdan bir futbolcu koşuyodu.
    Hadi abicim sende

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ordaki son adam Mustafa'mı, evet o zaman fazla konusmayın.Direk kımızı olması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Mehmet abicim sana bunu yapmak istemem ama "bi yürü git maçı 3 kere daha izle gel"
    Tamam abi siz haklısınız biz ufağız diye bizi ufak görüyorsunuz ben maçı izledimde geldim burda sallayıp atmıyorum ben benim daha önceki msjlarıma bakabilirsiniz nasıl bir kişiliğim olduğunu Taraf Tutup tutmadığımı anlarsınız belki.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

ordaki son adam Mustafa'mı, evet o zaman fazla konusmayın.Direk kımızı olması lazım.
    Emredersin.Mertcan konuşmayız...

Son adam Mustafa değildi yanında Gökhan Zan vardı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Maç sadece tek devreli oynanmıyor...
    İlk yarıda da çok kötü değildi Beşiktaş.Son haftalarda hep 1-0 kazanıyordu Beşiktaş.Şans ve tecrübe bizden yanaydı.Bu hafta şansımız haver gitmedi.Futbol bu bir sezon Beşiktaş yener bir sezon Fener.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Beşiktaş Çizgi defans´ı yapıyordu oyuncuların hepsinin Kaleye sırtı dönüktü Tümer´in ise Kaleye yüzü Dönüktü bu durumda kim avantajlı ?
    dalga amaçlı falan söylemiyorum bunu eğer futbolu yakından takip ediyosan her ülkede aşşağı yukarı maçları izliyosan tonlarca aynı pozisyonu görebilirsin kırmızı olmaz 1.mustfa doğan tümere arkadan falan dalmıyo 2. top orta sahada orta sahada öle runjeyle karşı karşıya kalamıyon kolay kolay öle avantaj falan gel ceza alanı önüne orda olsun pozisyon amenna kırmzı kart yeterli sanırım
    saygılar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Emredersin.Mertcan konuşmayız...

Son adam Mustafa değildi yanında Gökhan Zan vardı.
    Ordakı son adam Mustafa'ydı Zan sırtı kaleye dönuktu ve agır bır oyuncu oldugu ıcın dnp Tümer'İ yakalayamazdı.

Sayfa 12 / 18 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri