Son dakikalarda hava topuna çıkarken Nobre'nin kafasınjdan destek aldı zıpladı hakem devam dedi...Bu arada Edu'ya itirazdan kart verdi ondan daha fazla itiraz eden Lugano'ya vermedi. VE de Arıca son dakika da Alex'in attığı şut direk auttu mama hakem korneri verdi alezx ile kezman orada 3 dk yedi![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İlahi adalete inanırım. İlahi adalet vardı bu maçta. Çekirge 1 sıçrar, 2 sıçrar, 3.'de ne olur hep beraber gördük. Kupa maçlarının intikamını aldık. Ölsem de gam yemem.
Tamam kardeş kapat.
Hazır o pozisyona penaltı çalmışken birde İbrahim Akın'ın düştüğü pozisyona çalsın nasıl olur ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Herkes beşiktaş´ın verilmeyen penaltılarını ve Fenerbahçe´den Lugano ve Ümit´in atılması gerektiğini söylüyor ama Hiç kimse Daa maçın başında Orta saha´da İlerlerken Mustafa doğan´ı geçse Kaleciyle karşı karşıya kalacak Tümer´i düşürüyor onun kırmızı kart olduğunu kimse söylemiyor Açıkçası herkes kendi takımını kolluyor.
hiç birinizden ses çıkmadı dediklerime herşeye eywallah şampiyon olun bizi yenin tebrik ederim sonsuz helal olsun, ama başkanınızın, yönetiminizin, ziconuzun, aurelionuzun,kezmanınzın,luganonuzun(kupa maçında az boğazlamadı gökhanı) yaptıklarını bu sezon bi daha bi düşünün! sonra bi daha bi düşünün!
teşekkürler..
fenerbahçe kupada kayubettiğinde hep hekmler konuşuldu ve buna bjkli gsli arkadaşlar çok kızdı ama bakıyorum bjkli arkadaşların ve futbolcuların dilinden hakem düşmüyor
Mustafa Doğan Tümer'i düşürdüğünde , karşısında kim vardı ?? BJK'li bi topcu var diye hatırlıyorum ben.
Papaz her zaman pilav yemez.
Bu oyunla, bu ofsayt taktiğiyle bir yerde BJK çarpılacak diyordum, sezon başından beri yatan Kezman'a çarpıldılar. Haftalardır BJK'nin oynadığı oyunu Fenerbahçe 2. yarıda oynadı. Ne demişti BJK'li arkadaşlarımız ben sonuca bakarım, oynanan oyuna bakmam. Şanslıydık, kazandık, çok mutluyum...
İlk yarı iyi oynadık, tüm oyuncuları tebrik ediyorum, Zico da 2 sakatlık olmasa bu değişiklikleri yapar mıydı bilmiyorum ama ilk defa gol yememeye yönelik hamleler yaptı, onu da tebrik ederim.
3 maç kaldı, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 1 galibiyet Fenerbahçe'yi şampiyon yapıyor. Ama oyuncular şunun bilincinde, daha herşey bitmedi, Ümit tüm takımı uyarıyordu henüz herşey bitmedi diye. Bunun bilincinde olmaları da beni şampiyonluk için daha da ümitlendirdi...
"YÜCE ATATÜRK"
Bu bugün olan birşey değilki herzaman böyle idi.Ve son haftalarda inanılmaz bir tartışma ortamı var forumda her tarafta ayrı bir tartışma.Kimse kimseye birşey anlatamıyor herkes at gözlüğü takmış gibi.Ne olmuş yani Fenerbahçe kazanmış ne yapalım tebrik edip bırakalım bu kadar uzatmak anlamsız bence...Açıkçası herkes kendi takımını kolluyor.
Karşısında kimse yoktu sağ çaprazdan bir futbolcu koşuyodu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mehmet abicim sana bunu yapmak istemem ama "bi yürü git maçı 3 kere daha izle gel"![]()
dalga amaçlı falan söylemiyorum bunu eğer futbolu yakından takip ediyosan her ülkede aşşağı yukarı maçları izliyosan tonlarca aynı pozisyonu görebilirsin kırmızı olmaz 1.mustfa doğan tümere arkadan falan dalmıyo 2. top orta sahada orta sahada öle runjeyle karşı karşıya kalamıyon kolay kolay öle avantaj falan gel ceza alanı önüne orda olsun pozisyon amenna kırmzı kart yeterli sanırım
saygılar..