Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
arkadaşlar orada son adam Gökhan'dı kimse bu nu inkar edemez size göre bizim oyuncularımız koşmuyor ;D
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ne yapalım sağlık olsun bu sene gitti... Fenerbahçe yi v Fenerbahçe li arkadaşları tebrik ederim... İnş. kupayı alırız...
Maçın görüntülerini ele geçireyim foto olarak ekleyeceğim Gökhan Zan ve Tümer nerde diye....
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat istersen kasinma. Burada gayet seviyeli bir sekilde neden mesajlarin silindigini acikladim.
Eger sizi tahrik edici bir mesaj varsa,dugmesine basarak rapor eder, yoneticilerin ilgilenmesini rica edersiniz. Eger tahrik edici mesaj atan kisi ile tartismaya girerseniz yanlisi yapan kisi gibi yanlis yapmis olursunuz, uyari alir, tartisma mesajlarinin silindigini gozlemlersiniz.
parpetua senin bu lafların çok mu hoş şimdi?
Kaşınma falan...
Maca Fenerbahce daha iyi basladi, guzel bir atakla bir golu buldu, Besiktas pozisonlar bulmasina ragmen golu atamadi, FB maci cok iyi sogutup kazanmasini bildi.
Iki takimin teknik adami da dogru 11'lerle cikti ve dogru degisiklikler yapti. Nasil gecen hafta sans BJK'nin yaninda olduysa bugun de FB'nin yanindaydi ve FB kazanmasini bildi.
Hakem gayet temiz bir mac yonetti, demek ki bazi seyleri hakeme baglamak yanlismis degil mi FB'li arkadaslar?![]()
Aradaki tecrube ve kalite farki macin sonucunu etkiledi. Bir tarafta 21'lik Burak 3 100% kaciriyor, diger tarafta Kezman girdigi tek pozisyonu atiyor. Stress'ten top ayagimiza dolasti, kadromuzda sampiyonluk yasamis sadece 5 oyuncu var, FB'de ise bu sayi herhalde 15'e yakindir. Sonucta bu dar, dengesiz ve tecrubesiz kadro anca bu kadar yapabilirdi, yine de hepsine helal-i hos olsun, sonuna kadar terlerini akittilar, ben hepsinden memnunum.
FB'li arkadaslari tebrik eder, daha sampiyonluk yarisinin bitmedigini hatirlatmak isterim. Insallah en azindan kupayi aliriz ve 2.ligi koruruz, CL'ye girmek de cok onemli bizim acimizdan.
Beyler sakin..Fener maçı kazanamasa nolucaktı ?
1.Hakem çok hatalı.
2.Faullerimiz verilmedi.
3.Penaltımız verilmedi.
Federasyona başvurucaz,Uefaya başvurucaz...Daha bir sürü şey var iyi ki kazanmışlar.
Bu arada BJK kotu futbol oynuyor diye surekli elestiren bazi FB'li arkadaslar vardi, onlar kendini bilir. Kendi takimlarinin bugunku futbolunu nasil degerlendirecek o kisiler? 3 puana sevindiler mi yoksa kotu futbola uzulup kahroldular mi? Insallah neyin daha onemli oldugunu anlamislardir, bir daha ona gore davranirlar...
Artık maç harici konuşmaları bıraksak. Silinen sadece 1 kişinin mesajları değil, 20'den fazla mesaj silinmiş bu konuda. Kurallarımız belli, daha önceden nasıl uygulanıyorsa, şu anda da öyle uygulanıyor.
Artık maç harici konuşmaları buradan sürdürmeyelim, özel mesajla ya da msn üzerinden devam edelim lütfen...
"YÜCE ATATÜRK"
Sarı kartları gösterirken adaletsiz davranırsanız oyuncularda hakeme itiraz eder.Eğer hakemden beklediğini alamassa TFF'ye başvurur olmadı FİFA ya kadar gider![]()
bence uyarıları yaparken kaşınma demek yakışmıyo sanırım
Zico eğer her maç böyle olucaksa kalsın.Ama sanmıyorum![]()
Adamlar uzayli veya robot degil, elbet hata yapacak. Ama cok bariz hatalar yaptigini, maci katlettigini, abartili sekilde bir tarahin lehine duduk caldigini, macin skoruna tesir ettigini gormedim, bunlari yapmadikca da bence iyi yonetmistir. Adam 1-2 faulu yanlis verdi diye sikayet edecek hakkimiz yok ya....