Sayfa 13 / 18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 520 sonuç

Konu: Turkcell Süperlig 31. Hafta Beşiktaş - Fenerbahçe

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    ordaki son adam Mustafa'mı, evet o zaman fazla konusmayın.Direk kımızı olması lazım.
    gokhan zan tumer'in hafif onunde hemen saginda. son adam degil. engel olabilecek son adama bakilir. gokhan vardi orada.

fenerbehce'yi kutlarim. bizde yenilince aglamak yok . geri kalan sampiyonluk yarisinda basarilar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Mc.Speedy ® View Post
    Hadi abicim sende
    Gökhan Zan Tümer'le yan yanaydı öyle mi ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ordakı son adam Mustafa'ydı Zan sırtı kaleye dönuktu ve agır bır oyuncu oldugu ıcın dnp Tümer'İ yakalayamazdı.
    Mertcan'cığım...

Gökhan yavaş olabilir ama sırtı kaleye dönük değildi hemen Tümer ve Toraman'ın yanındaydı...

Hem kırmızı kart verilirken yanında ise hızına bakılmıyor oyuncunun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar orada son adam Gökhan'dı kimse bu nu inkar edemez size göre bizim oyuncularımız koşmuyor ;D
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Ne yapalım sağlık olsun bu sene gitti... Fenerbahçe yi v Fenerbahçe li arkadaşları tebrik ederim... İnş. kupayı alırız...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

Ordakı son adam Mustafa'ydı Zan sırtı kaleye dönuktu ve agır bır oyuncu oldugu ıcın dnp Tümer'İ yakalayamazdı.
    ağar adam olunca yakalayamazdı hee!! yani ağardırda yakalyamaz diye kırmızı kart ölemi neyse anlamak isteyene artık

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Gökhan Zan Tümer'le yan yanaydı öyle mi ?
    Gidin bir daha bakın bir daha bakın ve bir daha bakın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Mertcan'cığım...

Gökhan yavaş olabilir ama sırtı kaleye dönük değildi hemen Tümer ve Toraman'ın yanındaydı...

Hem kırmızı kart verilirken yanında ise hızına bakılmıyor oyuncunun.
    Quote Originally Posted by ataman5 View Post
    ağar adam olunca yakalayamazdı hee!! yani ağardırda yakalyamaz diye kırmızı kart ölemi neyse anlamak isteyene artık
    Siz beni yanlıs anladınız arkadas demıs bizim oyuncullarda hiçkosmuyo gıbı bısı dedı bende ona cevap verdım orda.Ayrıca benım görüşü onun kırmıza kart olması yönünde.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçın görüntülerini ele geçireyim foto olarak ekleyeceğim Gökhan Zan ve Tümer nerde diye....

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003

O zaman sizle bizde şimdi karşılıklı diyaloğa girdik o mesajlarımızı da silin o zaman.
    Murat istersen kasinma. Burada gayet seviyeli bir sekilde neden mesajlarin silindigini acikladim.

Eger sizi tahrik edici bir mesaj varsa, dugmesine basarak rapor eder, yoneticilerin ilgilenmesini rica edersiniz. Eger tahrik edici mesaj atan kisi ile tartismaya girerseniz yanlisi yapan kisi gibi yanlis yapmis olursunuz, uyari alir, tartisma mesajlarinin silindigini gozlemlersiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Mc.Speedy ® View Post
    Gidin bir daha bakın bir daha bakın ve bir daha bakın.
    Maçı izledim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

parpetua senin bu lafların çok mu hoş şimdi?

Kaşınma falan...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Maca Fenerbahce daha iyi basladi, guzel bir atakla bir golu buldu, Besiktas pozisonlar bulmasina ragmen golu atamadi, FB maci cok iyi sogutup kazanmasini bildi.

Iki takimin teknik adami da dogru 11'lerle cikti ve dogru degisiklikler yapti. Nasil gecen hafta sans BJK'nin yaninda olduysa bugun de FB'nin yanindaydi ve FB kazanmasini bildi.

Hakem gayet temiz bir mac yonetti, demek ki bazi seyleri hakeme baglamak yanlismis degil mi FB'li arkadaslar?

Aradaki tecrube ve kalite farki macin sonucunu etkiledi. Bir tarafta 21'lik Burak 3 100% kaciriyor, diger tarafta Kezman girdigi tek pozisyonu atiyor. Stress'ten top ayagimiza dolasti, kadromuzda sampiyonluk yasamis sadece 5 oyuncu var, FB'de ise bu sayi herhalde 15'e yakindir. Sonucta bu dar, dengesiz ve tecrubesiz kadro anca bu kadar yapabilirdi, yine de hepsine helal-i hos olsun, sonuna kadar terlerini akittilar, ben hepsinden memnunum.

FB'li arkadaslari tebrik eder, daha sampiyonluk yarisinin bitmedigini hatirlatmak isterim. Insallah en azindan kupayi aliriz ve 2.ligi koruruz, CL'ye girmek de cok onemli bizim acimizdan.

Nesil
    2003

Kaşınma falan...
    Tartisma aradigini dusundugumu anlatmak icin kullanilan bir kelimeyi tartisma cikartmak icin kullanmaya calismanin ironisini umarim fark etmissindir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beyler sakin.. Fener maçı kazanamasa nolucaktı ?

1.Hakem çok hatalı.
    2.Faullerimiz verilmedi.
    3.Penaltımız verilmedi.

Federasyona başvurucaz,Uefaya başvurucaz... Daha bir sürü şey var iyi ki kazanmışlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bu arada BJK kotu futbol oynuyor diye surekli elestiren bazi FB'li arkadaslar vardi, onlar kendini bilir. Kendi takimlarinin bugunku futbolunu nasil degerlendirecek o kisiler? 3 puana sevindiler mi yoksa kotu futbola uzulup kahroldular mi? Insallah neyin daha onemli oldugunu anlamislardir, bir daha ona gore davranirlar...

Episode 13 Misafir

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Maca Fenerbahce daha iyi basladi, guzel bir atakla bir golu buldu, Besiktas pozisonlar bulmasina ragmen golu atamadi, FB maci cok iyi sogutup kazanmasini bildi.

Iki takimin teknik adami da dogru 11'lerle cikti ve dogru degisiklikler yapti. Nasil gecen hafta sans BJK'nin yaninda olduysa bugun de FB'nin yanindaydi ve FB kazanmasini bildi.

Hakem gayet temiz bir mac yonetti, demek ki bazi seyleri hakeme baglamak yanlismis degil mi FB'li arkadaslar?

Aradaki tecrube ve kalite farki macin sonucunu etkiledi. Bir tarafta 21'lik Burak 3 100% kaciriyor, diger tarafta Kezman girdigi tek pozisyonu atiyor. Stress'ten top ayagimiza dolasti, kadromuzda sampiyonluk yasamis sadece 5 oyuncu var, FB'de ise bu sayi herhalde 15'e yakindir. Sonucta bu dar, dengesiz ve tecrubesiz kadro anca bu kadar yapabilirdi, yine de hepsine helal-i hos olsun, sonuna kadar terlerini akittilar, ben hepsinden memnunum.

FB'li arkadaslari tebrik eder, daha sampiyonluk yarisinin bitmedigini hatirlatmak isterim. Insallah en azindan kupayi aliriz ve 2.ligi koruruz, CL'ye girmek de cok onemli bizim acimizdan.
    fenerbahçeli olarak arkadaşa tamamen katılıyorum ayrıca hakem bence kötü bi maç yönetti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Artık maç harici konuşmaları bıraksak. Silinen sadece 1 kişinin mesajları değil, 20'den fazla mesaj silinmiş bu konuda. Kurallarımız belli, daha önceden nasıl uygulanıyorsa, şu anda da öyle uygulanıyor.

Artık maç harici konuşmaları buradan sürdürmeyelim, özel mesajla ya da msn üzerinden devam edelim lütfen...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Tartisma aradigini dusundugumu anlatmak icin kullanilan bir kelimeyi tartisma cikartmak icin kullanmaya calismanin ironisini umarim fark etmissindir.
    Etmedim ancak seninde o mesajından dolayı ceza almanı bekliyorum.

Kaşınma falan...
    arkadasim kasinma iste bas isaretine.

gercektende asiri despotik bir yonetim var forumlarda sayin yoneticiler. tartismalari durmadan kesiyorsunuz. avantaja biraksaniz biraz...hepimiz icin cok daha zevkli olacak burada bulunmak.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Episode 13 View Post
    fenerbahçeli olarak arkadaşa tamamen katılıyorum ayrıca hakem bence kötü bi maç yönetti
    Boyle bir mactan sonra hakemden sikayet ediyorsaniz pes derim bende. Adamin hic hatasi yok, zorlama hata ararsak bile anca FB lehine hata buluruz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by remake View Post
    arkadasim kasinma iste bas isaretine.

gercektende asiri despotik bir yonetim var forumlarda sayin yoneticiler. tartismalari durmadan kesiyorsunuz. avantaja biraksaniz biraz...hepimiz icin cok daha zevkli olacak burada bulunmak.
    Avantaja birakildiginda kontrol edilemez hale geliyor tartismalar sonra siteden 4-5 kisi atiliyor. Amac sizleri sakinlestirmek ve bu siteden atilmanizi onlemek icin sari kart gosterip uyarmak...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sarı kartları gösterirken adaletsiz davranırsanız oyuncularda hakeme itiraz eder.Eğer hakemden beklediğini alamassa TFF'ye başvurur olmadı FİFA ya kadar gider

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

bence uyarıları yaparken kaşınma demek yakışmıyo sanırım

Episode 13 Misafir

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Boyle bir mactan sonra hakemden sikayet ediyorsaniz pes derim bende. Adamin hic hatasi yok, zorlama hata ararsak bile anca FB lehine hata buluruz.
    ben hakem kötü maç yönetti dedim yani iki tarafa görede hataları oldu ben bjki tuttu fbnin hakkı yendi vs mi dedimm

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Zico eğer her maç böyle olucaksa kalsın.Ama sanmıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Episode 13 View Post
    ben hakem kötü maç yönetti dedim yani iki tarafa görede hataları oldu ben bjki tuttu fbnin hakkı yendi vs mi dedimm
    Adamlar uzayli veya robot degil, elbet hata yapacak. Ama cok bariz hatalar yaptigini, maci katlettigini, abartili sekilde bir tarahin lehine duduk caldigini, macin skoruna tesir ettigini gormedim, bunlari yapmadikca da bence iyi yonetmistir. Adam 1-2 faulu yanlis verdi diye sikayet edecek hakkimiz yok ya....

Episode 13 Misafir

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Zico eğer her maç böyle olucaksa kalsın.Ama sanmıyorum
    zico bu maç ne yaptı ki kalsın diyorsun zico bu maç dahil fenerbahçeye hiç bi şey katmadı katmayacak ...

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Avantaja birakildiginda kontrol edilemez hale geliyor tartismalar sonra siteden 4-5 kisi atiliyor. Amac sizleri sakinlestirmek ve bu siteden atilmanizi onlemek icin sari kart gosterip uyarmak...
    tamam sizide anliyorum. ama eger uyelerin cogunlugunun sevmedigi statuye ulasirsa bazi tartismacilar, zaten kendi kendine ayrilirlar tartismalardan ve hatta siteden. bence kurallar daha genis tutulmali. tabi ben hic bir forumda mod'luk yapmadim. nereden biliyim?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sarı kartları gösterirken adaletsiz davranırsanız oyuncularda hakeme itiraz eder.Eğer hakemden beklediğini alamassa TFF'ye başvurur olmadı FİFA ya kadar gider
    Ben de konu dışı atıyorum herkesten özür diliyorum ama burada TFF Üst Yöneticiler, FIFA adminlerdir. O nedenle praya şikayet edebilirsin, bu da üyelerimizin en doğal hakkı.

Konu harici atılan mesajlar artık silinecektir, bilginize...
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 13 / 18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri