"3 puan için ölebilirdik"

Fenerbahçe'ye Beşiktaş karşısında galibiyeti getiren golü kaydeden Mateja Kezman, bir takım gibi oynadıklarını belirterek, "Maç öncesi takım arkadaşlarımızla birçok konuşma yaptık. Patlamaya hazır bir bomba gibiydik. Buradaki 3 puan için ölebilirdik bile hatta. Gerçek kimliğimizi sahaya yansıtarak 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Geçen sene Galatasaray'ı yenmemize rağmen şampiyonluğu kaybettik. İlerleyen haftalarda çok iyi performans sergileyerek, şampiyon olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kezman, tek forvet oynamaktan dolayı bir sıkıntı yaşadığını, ancak bunun çok önemli olmadığını vurgulayarak, "Takımın galibiyeti benim için daha önemli.
Çok fazla gol atmadım ama kritik goller attım" dedi.

Fenerbahçeli futbolcu Serkan Balcı ise şöyle konuştu:
"Dudağımın üstünde bir açık var. Bu önemli bir şey değil, önemli olan kazanmaktı. İkinci ile oynadık ve aramızdaki puan farkını 5'e çıkardık.

Önümüzdeki 3 maçı da kazanmak istiyoruz. Geçen sene yaptığımız hataları yapmayıp, şampiyon olmak istiyoruz. Önümüzde 3 zorlu maç var. Şu an için hiçbir şey bitmedi. Umarım geçen sene yaptığımız hataya düşmeyeceğiz."

Kaynak: DHA