Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
sana tavsiyem her zaman takımının yanında ol o formatı terletenlere saygılı ol bir galibiyet ile sevinmen kadar doğal bir şey yok yeilincede üzülürsün ama asla geçen denizli maçından sonraki hareketlerini tekrarlama Fenerbahçeliliğe yakışmaz o hareketlerin.
Denizlispor maçından sonra söylediklerimin arkasındayım. Kabloların kesilmesine olan tepkim, yönetime olan tepkimde de haklı olduğumu düşünüyorum. Yenilince üzülürüm, öfkelenirim, galip gelince de sevinirim. Bundan daha normal bir şey yok. Bize geçen seneki acıyı yaşatmaya hakları yok onların, geçen seneden bugüne HEP DESTEK TAM DESTEK dedik, fakat bizi geçen sene yakan Denizlispor'dan, Vestel Manisaspor'dan intikam alınamadı, Türkiye Kupası maçında Beşiktaş'tan intikam alınamadı, ben bu yüzden geçen hafta o sözleri söyledim. Geçen sene o yaşananlardan sonra bize bu kötü anıları tekrarlattıkları, o kötü şeyleri tekrar bize yaşatacaklarından korktuğum için geçen hafta öyle bir tepki koymuştum, pişman da değilim.

Benim oyunculara herhangi bir tepkim olmamıştı geçen hafta. Tepkim Zico'ya ve yönetime olmuştu. Yönetimin Deivid gibi bir adamı almasına, kabloları kesmesine, ligden çekilme düşüncesine, 100. yılda bile bize stres yaşatmasına sinirlenmiş ve tepki koymuştum.

Şimdi ise şampiyonluğa daha çok inanıyorum, geçen hafta hiç inancım kalmamıştı ki bu galibiyetle inancım arttı. Bu sene şampiyon olalım, başka hiçbir şey istemiyorum.