Originally Posted by
Sekopej
Yok komisyon falan. Bu tür iddalarla bizi yıpratamazsınız.

Şampiyonluk bu sene bizim.

Originally Posted by
1502005
Hadi kardeşim hadi Larsen transferini herkes biliyor.Bak İlhan paraları aldı yok ortalıkta

Originally Posted by
Sekopej
Arkadaş ilişkilerimi iş ilişkilerimle karıştırmam. Larsen'in ne kadar faydalı olacağını ve verdiğimiz paranın karşılığını aldığımızı herkes görecek.

Bir saniye... Kimseden komisyon almadım ben. Yani Serkan %10 vermişse ne ki bu? Uzun süredir menajer olarak işsiz kalmıştım zaten, bu para iyi geldi
İşin şakası, Larsen harika bir transfer olmuş senin için. Trezeguet'in yokluğunda sana inanılmaz faydası olacaktır. Ben Schalke'yi yönetirken hedef santraforum oydu, gelen hava toplarının hepsini alırdı. Hele de yanında Alexandre Pato tarzında hızlı ve bitirici bir forvet varsa inanılmaz bir ikili olurlar, ve en az 85 gol atarsın ligde. (Şimdi Emre yine diyecek ki Pato'yu aldıracak Serkan'a. Parmağım yok bu sefer. Ama alırsa %5 komisyon iyi olurdu hani
)
Larsen uzun süreli bir sakatlık yaşamazsa en az 25 gol atar. Ben Schalke'de iken 34 maçlık ligde 24 gol 17 asist ile oynamıştı.
Başarılar Serkancığım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi