Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 138 sonuç

Konu: Hedef 150 Gol (Juventus)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

7 Tane Atılır Mı Be!!!

Sezonun ilk maçında yeni stadında seyircisi önünde Roma ile karşılaşan Juventus, tarihi bir skor elde etti. 69000 kişinin izlediği karşılaşmada bu skorun oluşmasında en büyük pay şüphesiz yeni transfer Larsen oldu. Daha 6. dakikada takımını 2-0 öne geçirdi. Ve maçın sonunda da hakettiği gibi maçın adamı ve kahramanı oldu.

Maçtan sonra kısa bir açıklamada bulundu. Son günlerde çıkan dedikodulara cevap vermek için bugün sahaya çıktım. Herkes gerçekleri görmüştür umarım, daha gollerim devam edecek dedi. Menejer Özışık ise basın toplantısı düzenlemedi. Uzatılan mikrofonlara; "Konuşacak birşey yok, bugün takımım sahada zaten şiir gibi konuştu, onları can-ı gönülden tebrik ediyorum." dedi.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

3 dakikada 2 tane atıp yatmış o ne öyle Serkan

Bu işin peşini bırakmam

Bu arada tebrik ederim güzel bir maç olmuş 7 tane Roma'ya...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Acaba kaç kere oynadın maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bekle Emre, devamı da gelecek.

Ben sen miyim Aygün. oynayıp gidiyorum işte, öyle çık gir oyun oynanır mı? 1 kere oynadım tabi ki...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Oooo adamlar 10 kişi kalmış tabii yenersin

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bekliyorum Serkan Moratti'yle görüştüm şimdi ayağınızı kaydıracağız

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Juventus Şova Devam Ediyor

ŞL ilk maçında, geçen sezon UEFA Kupası'nda yarı finalde elediği Porto ile karşılaşan Juve, yine zorlanmadan rakibini geçti. Henüz 3. dakikada Tacchinardi'nin sakatlanması ve oyuna Camoranesi'nin girmesi bu sonucun oluşmasında etkili oldu. Larsen bu maçta gol atamasa da yaptığı 2 güzel asistle yine skora katkısı oldu ve galibiyeti getiren oyuncular arasında bulundu.

Maçtan sonra Özışık:"Bir de Trezeguet sakat olmasaydı, sahada olsaydı skor ne olurdu, düşünemiyorum." dedi. Rakiplerine meydan okumaya devam etti.

Ayrıca maçta hasılat rekoru da kırıldı:

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

gelene 7 gidene 5 maşallah Serkan.

Del Piero_10 Misafir

Çok iyi gidiyorsun,bende ilk sezon 2.olmuştum çünkü oyun para vermiyor.

Oynatmadığın oyuncuları kesinlikle sat,3.sezondan sonra iyi para geliyor ondan sonra şampiyonluklar garanti zaten.

Birde her sezon kontratı biten oyuncuları takip et,mesela ben Van der Vaart'ı bedavaya aldım.Ayrıca Raul Albiol'un de serbest kalma fiyatı düşüktü onu da ucuza almıştım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yedek takımdan ve kiradan gelen oyunculardan bazılarını sattım. Kontratları takip edeceğim bundan sonra.

Livorno deplasmanında beraberliği 90. dakikada Bojinov'la kurtardık. Takım fazla havalanmıştı(benle birlikte) İnter maçı öncesi bu beraberlik takımı kendine getirir umarım. Şimdi Inter'le deplasmanda maçım var, kazanıp geçen sezonun intikamını almam gerekiyor...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Serkan sana güveniyorum. Özlenen Juventus'u getirebilirsin. 150 gol de çok be....

Zaten skorlardan da ne kadar başarılı olduğun gözüküyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Forza İnter

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Juve Kan Ağlıyor

Maçın hakkı bu değildi. Buffon'un çok büyük hatasından dolayı kaybettik bugün. Ama her kaleci arada hata yapar. Evimizde oynayacağım Inter maçını sabırsızlıkla bekliyoruz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Resim gözükmüyor yalnız Serkan..
    İnter kazanmış ha süper Larsen ne alemde

Del Piero_10 Misafir

Buffon normalde hata yapmaz oyunun yapay zekasızlığına vermek lazım o olayı

transfer önerisi

2010 transferlerinde Babel,Van der Vaart beleş,barcelona'nın zekası sayesinde Messi'yi de 35 milyona almıştım

İspanyol takımları bazen çok saçma rakamlar belirliyor 150 milyon gibi bazen de böyle komik rakamlar.

Bu benim 2010 kadrosu

Önceliği defans oyuncularının tranferine verdim sonra orta saha ve forveti yeniledim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Defans oyuncularına ben de baktım, şu anda iyi bir defans alabilecek para yok. Yönetimin devre arasına kadar ek bütçe vermesini bekliyorum. Senin kadro da bayağı iyiymiş.

Larsen'i sormuşsun Emre, Palermo maçında 1 gol attı. Trezeguet sakatlıktan tam kurtuldu ve 11'de sahaya çıkınca farkını hissettirdi. 5-1 kazandığımız maçta kalan 4 gol onun ayağından geldi...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tamam tamam iyi futbolcu

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    ...Buffon normalde hata yapmaz oyunun yapay zekasızlığına vermek lazım o olayı .....
    Yapay gerizekâ... Güzelmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre Larsen 2 gol daha attı. ŞL gruplarındaki en kolay maçta deplasmanda Cluj'u 4-0'la geçtik ve 2 gol Larsen'den geldi. (Ben de bu kadar iyi performans göstereceğini beklemiyordum ha Emre)

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Emre Larsen 2 gol daha attı. ŞL gruplarındaki en kolay maçta deplasmanda Cluj'u 4-0'la geçtik ve 2 gol Larsen'den geldi. (Ben de bu kadar iyi performans göstereceğini beklemiyordum ha Emre)

Ne diyelim Serkan haberler asılsız çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Devam...

--------------------------------

Avrupa'daki bir diğer maçımız Bremen'leydi. Deplasmanda güzel bir oyunla 3-1 galip geldik. Avrupa'da 3'de 3 yaptık. İlk mağlubiyetimizi Bremen'den Torino'daki maçta aldık. Sahamızda olmaması gereken bir sonuçla 1-0 mağlup olduk.

Inter'e karşı sezon başında mağlup olmuştuk, şimdi de Milan maçı vardı. Bu maçı kazanırsak üst sıralardaki yerimizi koruyabilecektik. Milano'daki maçta herşey istediğimiz gibi gitmedi ve 3-1 mağlup olduk.

Bu maçtan sonra Roma maçına kadar oynadığımız 11 karşılaşmada, 4 beraberlik, 7 galibiyet aldık. 4 beraberlikten 2'sini İtalya Kupası'nda gördük. İçerde 1-1 berabere biten ilk maçın ardından, deplasmanda golsüz beraberlikle sona erince maç rakibim Parma, deplasman golü kuralıyla tur atlarken, biz kupadan erken elenmenin hüznünü yaşıyorduk.

Gelelim 11 maçlık seriyi bozan Roma maçına. Deplasmanda oynanan bu maçı da 3-1 kaybederek, Inter, Milan ve Roma'ya birer kez yenilmiş bulunmaktaydık. Bu maçları kaybetmesek, şu anda lider olmamamız için hiç bir neden yoktu...

Roma maçından sonra evimizdeki Livorno maçında fazla zorlanmadık ve 3-0'lık üstünlüğümüzle sahadan ayrıldık. Şimdi Delle Alpi'de Inter'i ağırlıyorduk. Arada 5 puanlık bir fark vardı. Bu maçta puan kaybı yaşanması şampiyonluğa elveda diyebileceğimiz anlamına gelebilirdi. Maçta her zamanki gibi ofansif oyun yerine daha kontrollü oyunu tercih ettik. 62. dakikada Martin Petrov'un ayağından bulduğumuz golle karşılaşmadan 1-0 üstün ayrıldık ve liderle farkı 2'ye düşürdük. Şimdiki hedef mümkün olan en kısa zamanda liderlik koltuğuna oturup, sezon sonuna kadar o koltuktan inmemek...

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    -

klose'nin yaptığına bak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yok komisyon falan. Bu tür iddalarla bizi yıpratamazsınız. Şampiyonluk bu sene bizim.
    Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Hadi kardeşim hadi Larsen transferini herkes biliyor.Bak İlhan paraları aldı yok ortalıkta
    Arkadaş ilişkilerimi iş ilişkilerimle karıştırmam. Larsen'in ne kadar faydalı olacağını ve verdiğimiz paranın karşılığını aldığımızı herkes görecek.
    Bir saniye... Kimseden komisyon almadım ben. Yani Serkan %10 vermişse ne ki bu? Uzun süredir menajer olarak işsiz kalmıştım zaten, bu para iyi geldi

İşin şakası, Larsen harika bir transfer olmuş senin için. Trezeguet'in yokluğunda sana inanılmaz faydası olacaktır. Ben Schalke'yi yönetirken hedef santraforum oydu, gelen hava toplarının hepsini alırdı. Hele de yanında Alexandre Pato tarzında hızlı ve bitirici bir forvet varsa inanılmaz bir ikili olurlar, ve en az 85 gol atarsın ligde. (Şimdi Emre yine diyecek ki Pato'yu aldıracak Serkan'a. Parmağım yok bu sefer. Ama alırsa %5 komisyon iyi olurdu hani)

Larsen uzun süreli bir sakatlık yaşamazsa en az 25 gol atar. Ben Schalke'de iken 34 maçlık ligde 24 gol 17 asist ile oynamıştı.

Başarılar Serkancığım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Larsen'in performansından memnunum. Ama dediğin gibi çok gol atamayabilir çünkü ben hedef santrafor olarak Trezeguet'i kullanıyorum. Ondan vazgeçemeyeceğim için takımda çoğu golü o atıyor ama Larsen de kritik maçlarda gollerle katkıda bulundu. Sezon sonu mutlu sona ulaşırsak bunda onun da emeği çok olacak...
    "YÜCE ATATÜRK"

Del Piero_10 Misafir

Başarılar bence şampiyon olacaksın,içime doğdu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyonlar Ligi İlk Tur'undaki rakibimiz Portekiz temsilcisi Benfica'ydı. İlk maç deplasmanda 2-2 sona erdikten sonra, avantajlı bir skor elde ettiğimizi düşünüyorduk. İtalya'daki maçta da fazla zorlanmadık ve 2-0'lık skorla, rahat bir maçın ardından turu atlayan taraf olduk.

Bu arada ligdeki galibiyetlerimiz de devam ediyordu. Inter'in puan kaybı yaşamasıyla liderlik koltuğuna oturduk. ŞL'nde çeyrek finaldeki rakibimiz İngiliz Arsenal'di. İlk maç Emirates Stadyum'undaydı.

İlk yarı hiç de beklemediğimiz bir skorla sonuçlanmıştı. 32 dakikada 4 gol yemiştik. Takım dökülüyordu. İlk yarı 4-1 sonuçlanmıştı. Soyunma odasında herkesin morali bozuk, oynanan oyuna bakınca da daha çok oluşabilecek farktan dolayı korku vardı. Bu esnada takıma olan güvenimi yineleyen bir konuşma yaptım. İlk yarı bitmişti, 2. yarı gol yemeden sadece 1 gol atsak bile bu maçı kazanmış gibi düşüneceğimi belirttim.

2. yarı başladı, açıkçası takımda işler yine iyi gitmiyordu. Arsenal bastırmaya devam ediyordu. Artık gol atmaktan ümidimi kestiğim için takımı daha geriye çekip mümkün olduğunca az gol yemeyi deneyecektim. O esnada Arsenal defansı çok büyük bir hata yaptı ve Gallas kendi kalesine mükemmel bir gol attı. Bu golle takımın havası biraz olsun düzeldi. Arsenal savunması hala bu pozisyonu tartışırken 3 dakika sonra Trezeguet golü buldu. Takım iyice havaya girmişti. 5 dakika önce geri çekilmeyi düşünürken şimdi daha da atak oynamayı düşünüyordum. Yakalanmış bu havayla neden galibiyet gelmesin ki?

78. dakikada sahneye yine Trezeguet çıkmıştı ve durumu 4-4'e getirmişti. Müthiş bir maç oluyordu. Kalan dakikalarda da bastırdıysak da galibiyet golünü bulamadık ve maç 4-4 sona erdi.

İtalya'da ki ikinci maça da kötü başladık. 10. dakikada Arsenal 2-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. İlk maçta yaşanan olaylar bu maçta da yaşanacak mıydı? 2-0'dan maçı çevirebilecek miyiz? Şimdi tüm Juve taraftarları 2 hafta önce yaşanan olayın gerçekleşmesini ve Juve'nin yine geriden gelerek maçı kurtarmasını bekliyorlar.

Bu sefer devre arası konuşması etkili olmuştu. 2. yarıya çok iyi başladık, Üst üste pozisyonlar yakaladık ve 53. dakikada ilk maçın kahramanlarından Trezeguet yine sahneye çıktı ve durumu 2-1 yaptı. 4 dakika sonra oyuna 2. devre giren yaşlı kurt Del Piero, yakalanan kontrada affetmedi ve durumu 2-2'ye getirdi. Artık bu skorla avantajlı olan tarafdık. Kalan dakikalarda skoru koruduk ve deplasman golü kuralıyla ŞL'nde yarı finale çıktık.

Yarı finaldeki rakibimiz yine bir İngiliz takımıydı. Bu turda yaşananlar, finale adını yazdıran takımlar, hepsi az sonra...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İnş. elenirsin Serkan abi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Aygun harbiden gıcık insansın. Şakanında bir haddi var. Hayatında sürekli smiley kullanamassın. İyi düşün. Yaşın daha genç, o yüzden bir arkadaş tavsiyesi benden...
    Abicim Serkan abi bana inat alır o kupayı o yüzden söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Serkan abi için çocuk oyuncağı bu kupayı almak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Buraya Kadarmış!!!

Arsenal maçından 4 gün sonra ligde Milan'la karşılaşıyorduk. İlk maç kaybettiğimiz Milan'ı bu sefer yenmek istiyorduk. Zirvede Fiorentina, Inter, Roma ve Juventus mücadelesi sürüyordu. Bu 4 takım yarışta diğer rakiplerinden kopmuştu. Milan maçı beklendiği gibi zorlu geçti. Maçta fazla heyecan yoktu ama mücadele üst düzeydi. Herkes maçı 0-0 bitecek diye düşünürken sahneye Larsen çıktı ve 85. dakikada çok kritik bir pozisyonda golü bularak takımımızı galibiyete taşıdı. Bu maçtan sonra Larsen, kendisine verilen paralar helal olsun dedirtti.

Daha sonra içerde Lazio ile 1-1 berabere kaldık, deplasmanda Fiorentina'ya 2-1 mağlup olduk. İlk maç 1-1 sona erdiği için, puanlarımız eşitlendiğinden, ligin bitimine 5 hafta kala Fiorentina benden liderliği almıştı ve biz 2.liğe düşmüştük. Fiorentina maçının moral bozukluğuyla, bu sezon ligde 12. sırada olmasına rağmen ŞL'de yarı finale kalarak büyük bir sürprizi gerçekleştiren Middlesbrough'tu rakibimiz. İlk maç deplasmanda 0-0 sona ermişti. Avantajlı bir skordu, içerde yenerek tur atlayabilirdim. 1 hafta sonra oynanacak 2. maç öncesi lig maçımız vardı. Deplasmanda Empoli karşısında fazla zorlanmadık ve 2-0 galibiyetle ayrıldık. Floransa'dan gelen haberle sevincimiz daha da arttı. Fiorentina, evinde oynadığı Cesena karşılaşmasını kaybetmişti ve biz tekrar liderliğe oturmuştuk 4 hafta kala...

Sırada yarı final 2. maçı vardı. Tüm otoriteler bizim turu atlayacağımızı söylüyordu. Diğer maçta da deplasmanda Inter Man Utd'yi 2-1 yenmişti ve muhtemelen turu atlayacaktı. Herkes olası bir Juventus-Inter finalini konuşuyordu. Tüm bu yaşananlar takımı havaya soktu, ne kadar uğraşsak da bu havayı alamadık, maç başladı ve 15. dakikada 1-0 yenik duruma düştük. Galip gelmek için ne kadar uğraşsak da, oyuncularımız rakibi küçük görmenin cezasını çekiyordu. 2. yarı eşitliği 63. dakikada yakaladık. Final için 1 gole daha ihtiyaç vardı ama bir türlü organize atak yapamıyorduk, doldur boşaltlarla gol arıyorduk. Son dakikalara girilirken iyice atak oynamaya başladık, bu esnada Middlesbrough bir kontra atak yakaladı, bu kadar tecrübeli olan defansımız, olmayacak pozisyonda rakibi indirdi ve 90. dakikada penaltı yaptırdı. Yenilen golün ardından ŞL'ye mağlubiyetle veda ediyorduk. (Bu arada Inter sahasında 6-1 galip gelerek finale çıktı)

"YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri