Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 129 sonuç

Konu: Turkcell SüperLig 31. Hafta Galatasaray - Antalyaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Kötü bir kadro dizilişiyle maçı kaybettik

Galatasaray'ın şampiyonluk umutları bitti. İkincilik şansı sürüyor ama zor.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Şu haftaya kadar eric gerets i sonuna kadar destekliyordum. Ama artık kesinlikle yeni bir "Hoca" gerektiğini savunuyorum. GİT ARTIK GERETS!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ümit karanı neden cıkardı anlamadım? sag bekte neden hala sabrı oynuyor anlamıyorum???

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Sağda mehmet güven solda ayhan bunlar kanat oyuncuları değillerki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Aklı sıra yeni bir taktik yapmaya çalştı Eric bey.

Şampiyon olmamız artık çok zor.Ama Adnan Polat şampiyonuz derse o başka..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

2. bitiririz ligi bence bu saatten sonra ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çoğu şey haftaya belli olur

Episode 13 Misafir

taraftarlar tribünleri boşaltmıyor
    canaydını ve geretsi istifaya çağrıolar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Episode 13 View Post
    taraftarlar tribünleri boşaltmıyor
    canaydını ve geretsi istifaya çağrıolar
    Çok da iyi yapıyorlar ..

"F.Bahçe şampiyon"

Turkcell Süper Lig'in 31. Hafta kapanış mücadelesinde Galatasaray kendi sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalırken, maçın ardından konuşan Adnan Polat, Fenerbahçe'nin şampiyon olduğunu ifade etti.

Antalyaspor karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen iyi oynayamadıklarını belirten Polat, futbolun ciddi bir iş olduğunu ve ciddiye alınmaması durumunda bu neticelerin alınacağını söyledi.

Röportaj sırasında taraftarların tepkisiyle karşılaşan Polat, taraftarın galibiyeti beklediğini ve tepkisinin de normal olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Sporx.com
    06.05.2007

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Adnan Polat bile kabullendi ya artık ölsem bile gam yemem..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

gerets simdi taktigi suruyor maca baktiki o maci kazaniyoz hemen bir dahaki maca ayni taktikle cikiyor ama mehmet topal bundan sonra her mac oynamasi lazim ne oynuyor ya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

gerets gitsin seneye aynı bu kadro olsun kesin şampiyon oluruz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Eğer haftaya Bursa'yı yenerse Beşiktaş,ikinciliği bırakmaz.Aygün'ün dediği gibi önümüzdeki hafta çözümlenir çoğu şey.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

14 mayıs 2006'yı yaşayıpta hala atıp tutanlara çok şaşırıyorum, tamam şampiyonluk şansımız çok az 2.likte yine rakibin puan kaybına bağlı ama yok o bitti, 2.lik çok zor, yok şu şöyle yok bilmem ne, ...

bi dönün arkaya bakın geçen sene takılan kpklara sonra bilgiçliğinizi taslamaya devam edin..
    el cevap - papaz her zaman pilav yemez mi?
    _ papaz yine pilav yerse sen ne yersin merak ediyorum

geçen sezon bi bahar akşamında ...

Artık mucize lazım"

Turkcell Süper Lig'in 31. Hafta kapanış mücadelesinde Galatasaray kendi sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalırken, maçın ardından konuşan Galatasaray çalıştırıcısı Erik Gerets, şampiyonluk için mucizeye ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Maç öncesine kadar şampiyonluk hedeflerinin oldğunu ama alınan bu beraberliğin ardından şampiyon olmaları için bir mucizenin olması gerektiğini ifade etti.

Artık hedeflerinin Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olduğunu belirten Belçikalı çalıştırıcı, Antalyaspor karşısında futbol zekasını kullanamadıklarını, Hakan Şükür'ü oyunu aldıktan sonra kanatları kullanmaya çalıştıklarını ama yapılan ortaların yerine ulaşmadığını belirtti.

Son olarak Antalyaspor'un oyununu değerlendiren Gerets, "İlk yarı bir pozisyondan gol buldular. İkinci yarı risk almamıza rağmen çok pozisyon bulamadılar." dedi.

Kaynak: Sporx.com
    06.05.2007

Sampiyonluk umudumuz bitti...

Benim anlamadigim sey,gecen sezon ayni takim vardi,ayni hoca vardi 83 puan topladik sampiyon oldu.Bu sezon kadro degismedi,sadece Saidou gitti,yerine mehmet güven,mehmet topal,arda geldi.Paralar tikir tikir ödendi.Ezeli rakibinin 100.yili.Sen mutlaka sampiyon olmalisin.Ama nedense bizimkilere rahatlik batiyor.Gerets sezon basindan beri takim kuramadi.1 tane bile futbolcu kazandirmadi.Mehmet Topal´i,Mehmet Güven´i,Ferhat´i,Hasan Kabze´yi kazanmak istemedi.Onlarin yerine gereksiz kisileri oynatti.Simdi bu takim senin eserin Herr GeretS.Allahimdan tek dilegim sezon sonunda kovulman.Al imamotuyu yanina,hadi git nereye gidiyorsan.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Galatasaray'ın kazanmasını bekliyordum.

Ancak Yılmaz Vural ve öğrencilerini tebrik ediyorum.İlk yarıda golü attıktan sonra Galatasaray'ı bence çok iyi uyuttu ve sanki ilk yarı bir anda sona erdi.2.yarıda baskılıydı Galatasaray ancak golü bulamadı belkide şanssızdı.

Şampiyonluk şansını tamamen yitirdi bana göre Galatasaray ancak Beşiktaş ile zorlu bir 2.lik yarışına gireceği kesin...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Seneye takım baştan aşağa değişmeli artık farklı bir Galatasaray izlemek istiyorum , ben 10 yaşındayken Hakan şükür hasan şaş vardı ve şimdide varlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Tebrik Ediyorum Antalyaspor'u.Sağlık olsun ne yapalım diyorum.Gerets'in gitmesini istemiyorum.Ama o gidip Riquelme gelcekse gitsin.İnamoto'yuda eleştiriyorlar ama değerinin kat kat daha iyisini oynuyor adam bunuda anlamadım gitti...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

2clik te bitti Galatasaray icin. Bjk nin puan kaybi olacagini sanmiyorum

Seneye artik Bülent Kaptan takimin basina gecmeli ve Mehmet Güven,Mehmet Topal,Hasan Kabze,Ferhat,Ugur ucar,Aykut,Özgürcan,Aydin,Oguz Sabankay,Erkan Ferin gibi gencler takima monte edilmeli.Takim artik genc,dinamik,hirsli olmali.Basa da Bülent Korkmaz gelince bu özellikler takima zaten gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Seneye artik Bülent Kaptan takimin basina gecmeli ve Mehmet Güven,Mehmet Topal,Hasan Kabze,Ferhat,Ugur ucar,Aykut,Özgürcan,Aydin,Oguz Sabankay,Erkan Ferin gibi gencler takima monte edilmeli.Takim artik genc,dinamik,hirsli olmali.Basa da Bülent Korkmaz gelince bu özellikler takima zaten gelecek.
    Kesinlikle, Galatasaray revizyon yapmasi gerek. Bu genclerde kazandirilirsa takima cok guzel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Ilıc , song , hakan şükür, hasan şaş , orhan ak , cıhan , ayhan , okan , ergün gelecek yıl gıtmelerı gerekli

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    Ilıc , song , hakan şükür, hasan şaş , orhan ak , cıhan , ayhan , okan , ergün gelecek yıl gıtmelerı gerekli
    o gitsin bu gitsin de bunların yerine pazardan patates alınmayacak.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    Hasan Sas, Hakan ve Orhan halen bu takimda yerleri var bana gore. Oburleri yerine daha kaliteli futbolcu alinabilir

Hakan sanırım bırakmayı düşünüyormuş. Hasan maalesef kendi şanslarını kendisi tüketti halende tüketiyor. Ergün içinde bir sezon daha oynamak oldukça sıkıntılı olur kanımca. Song zaten gidiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri