Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
çok konuşanlar neredeler şimd?hakemler dğişti mi?federasyon?ayrıca bjk nin de kötü oynadığına inanmıyorum.90 dak da 2 pozisyon verdi alex inkin de zaten maç bitmişti.buna karşılık 5 6 net pozisyona yakaladı.ama kupa maçında sonra olan çirkefliklere girmeyen taraftarı ve yöneticileri tebrik ediyorum.rakip takımdan bir futbolcuyu döven biri de yoktu.başkanın talimaatıyla tasmasından salınan bir kimliği belirsiz şahıstaa.yenilinecekse bile böyle büyüklüğüne yakışır şekilde duruş sergilemekte büyük bir erdem.
Çok konuşanlardan biriyim ve burdayım.

1) Önceki maçın hakemi Selçuk Dereli idi, bu maçın hakemi Fırat Aydınus.
2) Federasyon aynı.
3) BJK kötü oynadı. 5-6 net pozisyon mu? Farklı maçları seyrettik herhalde. İbrahim Toraman'ın 45'teki pozisyonu kadar net başka pozisyon yoktu neredeyse. Bobo'nun bomboş vurduğu kafa ve Burak'ın yan ağlara vurduğu top da çok fazla net olmasa da netti. Ama en net pozisyon Toraman'ınkiydi.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Pfdk bjkye 1 mac seyircisiz oynama cezasi verir.indirim kurulu bu cezayi tarafsiz saha olarak degistirir.Fbnin seyircisiz oynama cezasini tarafsiz saha olarak degistiriyorsa bunu da degistirir

Ibrahim Toraman 1 mac ceza alir.O pozisyon kirmizi bile degildi,engellemek istedim,vurmak istemedim dedi,bunu Serkan Balci´da dogruladi.Yani o pozisyon kirmizi kart degildi,sari kartlik bir pozisyondu.Olayi yasayan kisilerden daha iyi bilemeyiz demi.Ama sonucta direk kirmizidan atildigindan dolayi 1 mac ceza alir.

Selcuk Sahin PFDK´dan 1 mac ceza alir.Indirim kurulunda bu ceza kaldirilir
Direkt kırmızı kartın cezası 2 maçtır. Ancak TFF bu kırmızı kartın hakem hatası olduğunu düşünürse o zaman ceza 1 maç ceza olur veya hiç olmaz. Geçen sene Samsunspor-Fenerbahçe maçında kaleci Kerem kırmızı kart görmüştü Nobre'yi düşürdüğünden dolayı, ancak TFF hakem hatası olduğunu tespit etmiş ve Kerem'e 1 maç bile ceza vermemişti.

İbrahim Toraman'ın hareketi %100 kırmızı karttır. Bunun tartışması bile yanlış. İsteyerek yapmadı, evet, orada engellemek istedi ama engelleyeyim derken Serkan'ın dudağını patlattı. Kırmızı kart doğru. Ben şimdi istemeyerek birine yolda arabayla çarpsam ceza almayacak mıyım? Onun gibi bir şey. İstemeyerek yaptığını düşünüyorum ben de, kasıtlı değildi ama kendisini frenleyemedi ve kırmızı kartı haketti. Ben olsam 2 maç ceza veririm. Muhtemelen PFDK da 2 maç ceza verir fakat Tahkim 1'e düşürür cezayı.

Selçuk Şahin'e normalde 2-3 maç ceza verilmesi gerekli. Sebebi ise seyirciyi tahrik etmek. Ancak Runje'nin yaptığı çirkin davranışa bile 1 maç veriliyorsa Selçuk'a da 1 maç verilmeli. Doğrusu her ikisine de 3'er maç. Selçuk 2 maç ceza alır PFDK'dan, Tahkim 1'e indirir.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Bazı fenerli arkadaşlar taraftarlarımıza laf atmış laf atabilmek için önce kendi taraftarının düzgün olması lazım sizin kupa maçında yaptıklarınızda aşikar daha önce Gs derbisinde yaptıklarınız aşikar gelmişsiniz birde taraftarlık dersi veriyorsunuz....
Biz kupa maçında ne yaptık? Küfür ettik sonlara doğru ama o hakem hatalarını gördükten sonra küfür etmeyen Fenerbahçeli kalmamıştır.

Bizim kendi evimizde küfür etmemizin sebebi şuydu: Hakemin saçma ve direkt skora tesir eden kararları. Hakem maçı iyi yönetti de küfür mü ettik?

Sizin küfür etmenizin sebebi de maçı hakem iyi yönetirken, hiçbir şey yokken, Fenerbahçe'ye yeniliyor olmanızdan dolayı küfür ettiniz. "Ligden çekilin ..." gibi çirkin sözler söylediniz, burada Fenerbahçe'ye yenilmeyi hazmetmediğinizden dolayı küfrettiniz.