Tarih ====> 13 Mayıs 2007
Saat ====> 19:00
Yer =====> Bursa Atatürk Stadyumu
Naklen Yayın==========> Lig Tv
Hakem ===> Bünyamin Gezer
Yardımcılar ===>
4.hakem =======>
Tarih ====> 13 Mayıs 2007
Saat ====> 19:00
Yer =====> Bursa Atatürk Stadyumu
Naklen Yayın==========> Lig Tv
Hakem ===> Bünyamin Gezer
Yardımcılar ===>
4.hakem =======>
Bursa ne yapıp ne edip Beşiktaş´dan puan alacaktır çok hırs yaptılar çünkü.
Umarım kazanacağız ama,Ligdeki Fb maLubiyeti ve Kayseride ki kupa macının sonucuda bu maça etki eder.Ne oLursa oLsun kazanmaLıyız.BeLkide tekrardan Bursa`yı kümeye göndereceğiz.Çok iLginç bir maç oLucak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Zor bir deplasman. Bursa kazanmak isteyecektir.
Beşiktaş rahat kazanır kanımca
Kupayı alırsak büyük ihtimalle bir rahatlık gelir üstümüze ve bu maçta puan bırakırız... Çünkü malüm Bursa da hırs küpü... Ama kupada yenilrisek bu maçı kazanırız...
Bursa'nın nefreti maalesef ikiye katlanacak bu maçtan sonra.
Bursaspor intikamı almak istiyor. Beşiktaş'ın şampiyonluk umutlarını söndürmek istiyor tamamen ve düşmek de istemiyor.
Bu maça Bursaspor;
1. Beşiktaş'ı yenmek için,
2. İntikamını alıp Beşiktaş'ı şampiyonluktan, hatta 2.'likten etmek için,
3. Kümede kalmak için çıkacak.
Umarım kazanır. Beşiktaşlı taraftarlar gitmeyecekmiş maça, giderlerse can güvenliğini sağlayamayacaklarını açıkladılar.
Nereye gidiyoruz böyle hiç bilmiyorum...Bursaspor intikamı almak istiyor.
2. İntikamını alıp Beşiktaş'ı şampiyonluktan, hatta 2.'likten etmek için,
Beşiktaşlı taraftarlar gitmeyecekmiş maça, giderlerse can güvenliğini sağlayamayacaklarını açıkladılar.![]()
Bursaspor cephesi taraftarınızı getirmeyin, can güvenliklerini sağlayamayız diyor. Beşiktaş Bursaspor'u düşürmeden önce düşünecekti, hakketti bunu.
Bursa'yı Beşiktaş mı düşürdü??
Ayrıca neyi haketti Beşiktaş yada Beşiktaşlı taraftarlar?? ÖLMEYİ Mİ??![]()
Zaten bir anlaşma yapılmıştı sanırsam ki Bursa´dan seyirci İnönü´ye gitmedi Beşiktaş´lılar da Bursa´ya gelmiyecekti.Eğer gelirlerse Hiç hoş olaylar olacağını düşünmüyorum Bkz : Ankara´da ki Ankaragücü maçı hatta bu sefer daha berbat olabilir.
Beşiktaş´lı taraftarlar gelmesin bizde rahatla zevkli bir maç izleyelim.
puan kaybı olmasını bekliyorum hem yorgun hem ümitler tükendi hemde bursa deplasmanı bjknin işi şok zor...eğer kazanırsa skoru yazim 1-0![]()
Zaten 1-2 gün´e kadar açıklama yapılır eğer Beşiktaş´lı taraftarlar gelirse maça gitmeye hiç niyetim yok ben canımı sokakta bulmadım Çok kötü olaylar çıkar Beşiktaşlı´lar gelirse Çünkü Bursa Bu maçı 3 senedir bekliyor.
Bütün bir sene hiçbirşey yapmadılar, top oynamadılar sonra bir maçta Beşiktaş Bursa'yı küme düşürdü bırakın Allah aşkına....
Belasını arayan yok ben gidip Bursa'da takımımı desteklemek istiyorum belki ama can güvenliğimi kimse sağlayamıyor yada ben belamı arıyorum Türk futbolu nereye geldi varın gerisine siz karar verin...![]()
ya bu konu neden acılıyorkı hemen ılk once besıktasın zorlu kupa macı var o bır bıtsın daha oncede acılmıstı kılıtlenmıstı buda kılıtlenır her halde
Beşiktaş Ç.Rize'ye o maçı satmasaydı o sene Bursa değil,Rize küme düşerdi![]()
Kupa maçından sonra bu maçı konuşmaya devam ederiz..
Moralimiz düzeldi yapmamız gereken kalan 3 maçı kazanıp rakiplerin sonucunu beklemek
Bu maçta relaks oynarsak kazanırız nede olsa Bursa hırs küpü bu maçta çok kasacaklar kendilerini bizim oyuncular akıllı oynarlarsa kırmızı görebilir Bursa'lı oyuncular
Kısacası Kazanacağımızı düşünüyorum
So what?
Saike
Bursaspor'a prim teklifleri geliyor
Bursaspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürürken, Yeşil-beyazlı futbolculara galibiyet halinde prim teklifi geliyor.
Eski yöneticilerden Ömer Kızıl'ın Beşiktaş maçı için 25 bin YTL'lik özel prim açıklamasının ardından Kapalı Çarşı Bursasporlular Derneği de galibiyet halinde Yeşil-beyazlı takıma 20 bin YTL prim verileceğini açıkladı.
Öte yandan maçın dün satışa çıkarılan biletlerine seyirciler yoğun ilgi gösterdi. Bursaspor yönetimi, kapalı tribünü, maraton tribünü ve kapalı kale arkası tribün biletlerinin tükendiğini, açık kale arkası tribün biletlerinin satışına bugün de devam edileceğini açıkladı. Açık kale arkası bilet satışı, nüfus cüzdanı gösterilerek yapılacak. Bursa'ya kayıtlı olmayanlara bilet satışı yapılmayacak.
10.05.2007
Kaynak : İHA
bursadan galibiyet bekliyorum
Timsahlar puan çıkaracaktır.
Beşiktaş kazanır.
BjK puan kaybedecek gibi geliyor bana...
Eskiden yaşanan husumetlere girmeyelim bence.
Eğer gireceksek yazılacak çok şeyler var !
Bu maçtada BEŞİKTAŞ'ım oldukça yorgun kupa maçının 120 dakka olması oldukça kötü oldu...
İnşallah yeneceğiz...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şimdi yenicez Bursaspor`u Ondan sonra yeniden Beşiktaş bizi küme düşürdü diyecekLer.Çok garip ya ne haLLerdeyiz.Maça beşiktaş taraftarı aLınmıyor feLan hangi yüzyıLdayız biz.BursaLıyım ama Şehrimin takımının taraftarının bu tutumu da beni üzüyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bursa taraftarı 6.dakikada yine bağırır ANKARA die
çArşı grubu olarak çok ön planda olduğumuz için tüm takımların taraftarları direkt bizi hedef alıyor popüler olabilmek için.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"