kanatlar icin veya am fc ler icin ozel program yapmiyorum.defans orta saha ve forvet seklinde yapiyorum boylece.beklerin eksik olan defansif yonleri gelisiyor.ayni sekilde amclerin ve dmc lerin eksik olan yonleri gelisiyor.
kanatlar icin veya am fc ler icin ozel program yapmiyorum.defans orta saha ve forvet seklinde yapiyorum boylece.beklerin eksik olan defansif yonleri gelisiyor.ayni sekilde amclerin ve dmc lerin eksik olan yonleri gelisiyor.
denedim muhteşem ötesi şu jo varya biticiliği 15'ti 17 çıkt çok yararlı daha çook oyuncumun özellikleri arttırdı saol
Henüz denememiş arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.Fenerbahçe ile oynuyorum Appiah full potansiyele ulaştı ve Chelsea"ye sattım ! Tuncay da fule yaklaştı ve peşine Arsenal,Lyon düştü.
Tekrar tekrar sağolasın arkadaşım harika bir şey bu antrenman
Öyle yaptım abi schedules diye açtım klasörü... Dosya yı da indirdim... Attım içine oyunu açıçam birazdan inş. olur...
Bende denedim ve oLdukça güzeL gibi geLdi bana.tşkLer arkadaşım.
Ve fıratcan eğer oLmadıysa.C/Programfiles/SportsInteractive/data içine training diye bir kLasör yarat oraya at. o zaman kesin oLur
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
sağol dostum deneyeceğim
bu program rapidshare dan nasil indiriliyo???biri anlatabilir mi lutfen...
önce linki açıyon sonra free diyon saniyeleri bekliyorsun bitinc de orda veriyen kodları yazıyorsun oluyor tam iyi anlatamadım.
arkadasim bu antremandaki diger kisaltmalarin da hangi mevkiye olacagini yazarmisin anlamadim da hangisi hangi bolgenin oldugunu yazarsan sevinirim
güzle benziyoo....
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=41038
oyuncularım çok sakatlanıyo bu antremanda
bu target forvet dediginiz nasil bi forvet turu oluo bn onu anlamadim
gk kaleci
sw-cb defans oyuncular icin yani mevkisi dc ve sw olanlar isin
fb bekler icin yani dr dl wbr wbl bunlar icin
dm-m dm ve mc ler icin daha cok defansif ozellik kazanmasını istiyosanız buna
w amr-aml oyuncuları icin kanat oyuncusu yetistireyimi diyosan buna
am-fc mc amc fc st oyuncuları icin daha cok ofansif ozellik kazansın diyosanız buna sosa gibi am/fc olanları yani hem forvet arkası hem forvet olanlarıda bu antremana ayarlasanız daha ii verim alırsınız
ts target yani hedef forvetler ve dier forvetler icin
target forvet tam olarak eddie johnson oluyo ole diyim ben sana yada nikola zigic bunlar daha cok kafasına top atacagın targetlar bide palacio, david villa, owen gibi ayagına yada kosu yoluna top atabilecegin targetlar war bunlar ic,n bi antreman paketi
bide hic bi ise yaramayan ole dumduz forvetler war deivid gibi onları am-fc ye ayarlayın belki deivid gibilerde gelsim gorursunuz ben gordum ondan soyluyorum ilk sezonda 0 € a kimseni almadıgı deividi 2. sezon 5milyon€ ya benficaya sattım iide gelisim gosterdi ama gıcıgım adama bi kere yolladım genede
puskas oyuncularım cok sakatlanıyo demis bazı kariyerlerimde bende bunu yasıyorum o zaman eger sakatlanmalarda artıs devam ediyosa strengh ve aerobic i her mevki icin antremanda orta ile düşük arasına getiriyorum bolece daha minimuma cekiyorum sakatlıkları bidene istersen
ama strengh ve aerobic i dusurunce lig bittikten sora yukseltmeyi unutmayın bolece gelisimler devam eder
su ana kadar en verim aldiim sw dc icin olanlar can arat i manyak bi sey yapti saol
hiç denemedim deniyeceğim
SI forumlarında beğeniliyorsa güzel taktiktir..Deniyelim bi.
(/s)
Indirdim demin ve oyuncularima uyguladim. Umarim ise yarar. Paylasimin icin tesekkurler.
Benim takım revire döndü
Galatasaray ile oynuyorum. Uğur Yıldırım, Yıldıray, Hakan Şükür, Muslu...
Acil şifalar diliyorum kendilerine
başka bir yere upload edermisiniz?
maymay2007tsh3final.tsh - 0.00MB
isallah isini gorur arkadasim
saol kardeş
kunduz kardes tesekkur ederim upload ettigin icin bende istegi yeni fark ettim kusura bakmayın arkadaslar
güzel paylaşım kardeş sağolasın
saol kardes
Herkesin anlattığına göre güzele benziyor eline sağlık indirdim şimdi deniycem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Güzel sonuçlar alınabilirmi bu taktikle
Teşekkürler paylaştığın için...
Oyuncular az aerobik yapıyor. Hız ve hızlanma özelliklerine güzel etki yapmaz. Ama hoş bir program.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi