1 ile 30 arası toplam 195 sonuç

Konu: FTK Final | K.Erciyesspor - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bari burada objektif davranın ya.. Tabii FB ve GS'liler finale çıkamadığından yediremiyorlar, hemen Erciyes'i destekliyorlar. Biraz daha objektif, biraz daha..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Bari burada objektif davranın ya.. Tabii FB ve GS'liler finale çıkamadığından yediremiyorlar, hemen Erciyes'i destekliyorlar. Biraz daha objektif, biraz daha..
    Ben objektif davranıyorum. Kimseyi desteklemiyorum. İkiside kazanmasın Fenerbahçe kazansın derim ama Beşiktaş bu kötü oyuncu ile oynarsa bu gün Erciyes'e yenilebilir. Erciyes için son bir şans kazanıp büyük bir moral ile ligde kalabilir.

Beşiktaş'a gelince bu sezon alabileceği son kupa onun için saldıracaklardır ama defansta açık vereceklerinden dolayı Erciyes gol atar.

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    tabi canım tabi..
    yediremiyoruz biz.. çok kıskanıyoruz sizi..

belki Erciyes'i tutuyorum olamaz mı? Bület kaptan oraya geçti benimde 2.takımım Erciyes oldu?

Objektif istiyorsan eğer belge olarak iddaa kağıdını göstereyim.. Bak bakalım nasıl objektifim..

Mesaj Yetkileri