Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 195 sonuç

Konu: FTK Final | K.Erciyesspor - Beşiktaş

Episode 13 Misafir

futbol sahada oynanır kağıt üstünden değil bu maçı kim aır bilinmez %51 tabiki bjk önde ama kupa finalinde bjk kocaelispora 4-0 yenildii unutulmasın

Dev finalin güvenliği tamam

Beşiktaş ile Kayseri Erciyesspor arasında Çarşamba günü İzmir'de oynanacak Fortis Türkiye Kupası final maçı öncesi İzmir Valiliği'nde güvenlik toplantısı düzenlendi.

Vali Yardımcısı Fahri Aykırı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Gençlik Spor İl Müdürü Sabri Sadıklar, Federasyon Bölge Müdürü Hamdi Kutman, Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Bülent Deriş, Kayseri Erciyesspor Yönetim Kurulu üyesi Nuhkan Rüzgar, Stat ve Güvenlik Müdürü Cenk Cem ile jandarma ve emniyet temsilcileri katıldı.

Toplam bin 200 emniyet mensubunun görev yapacağı maçta güvenlik önlemleriyle ilgili açıklama yapan İzmir Vali Yardımcısı Fahri Aykırı, Çarşamba günü saat 10:00'da bir eş güdüm toplantısı yapılacağını, stat kapılarının da saat 17:00'de açılacağını belirtti. Kazasız, belasız Fair Play duygusu içinde bir karşılaşma olması için gerekli önlemlerin alınacağını ifade eden Fahri Aykırı, "İzmir olarak iki kulübe de ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşayacağız" dedi.

Gençlik Spor İl Müdürü Sabri Sadıklar ise, Beşiktaş taraftarları için 10 bin, Kayseri Erciyesspor taraftarları için de 3 bin kişilik yer tahsis edildiğini belirtti. Güvenlik kontrol noktalarının belirlendiğini, iki kademeli şekilde bilet geçişinin sağlanacağını ifade eden Sadıklar, şöyle konuştu: "Karşılaşmada açılacak flama ve pankartlar kanunlara, yönetmeliğe uygun olacak. Delici, patlayıcı herhangi bir madde içeri sokulmayacak. Bozuk para alınmayacak. Güzel bir şekilde tüm İzmirliler ve sporseverlerin rahat bir maç seyretmeleri sağlanacak."

Kupa final maçının bilet fiyatları kale arkası 15 YTL, maraton tribünü 30 YTL, kapalı tribün ise 50 YTL olarak belirlendi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kayseri Erciyes'in çok ihtiyacı var mecbur kazanmalılar.Ama Beşiktaş'ın hiç bir sorunu yok nasıl olsa Uefa garanti gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    Kayseri Erciyes'in çok ihtiyacı var mecbur kazanmalılar.Ama Beşiktaş'ın hiç bir sorunu yok nasıl olsa Uefa garanti gibi.
    Bence Beşiktaş´ın da tek umudu bu kupa.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Çok ilginç,zor bir maç olacak ama Beşiktaş ağır basıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Episode 13 Misafir

ismet arzuman maçın hakem inş. maçın kaderini değiştirecek hatalarda bulunmaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Default Eyvah! Delgado yok!

Eyvah! Delgado yok!

Beşiktaşımızda sakatlıkları bulunan Mustafa Doğan ve Delgado, Fortis Türkiye Kupası finalinde Kayseri Erciyesspor ile 9 Mayısta İzmir'de yapılacak maçta oynayamayacak.

Siyah-beyazlı ekibimiz, bu akşam teknik direktör Jean Tigana yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalıştı. Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcularımız, bir süre 5'e 2 top kapma çalışması yaptı, ardından çift kale maçla antrenman tamamlandı. Futbolcular, antrenmanın ardından tesislerde kampa alındı.

Sakatlıkları nedeniyle Mustafa Doğan ve Delgado bugün antrenmana katılmadı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, sağ ayak aşil tendonunda ödemi bulunan Delgado ile sağ alt baldırında ödem ve gerilme tespit edilen Mustafa'nın, Kayseri Erciyesspor maçında oynayamayacaklarını bildirdi.

Beşiktaş, kupa maçı için yarın sabah saat 11.00'de İzmir'e gidecek.

www.karakartal.com===Alıntıdır

Episode 13 Misafir

o zaman büyük ihtimalle bobo ilk 11'de başlar... bjk için büyük kayıp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

K.Ericiyes tabikide hafife alınacak bi takım değil...adamalr uefa da oynıyacak....(bide küme düşmeselerdi..)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yaziklar olsun hermac izmire aliniyor tamam fenerbahce macini anliyorum cunku lig maclari oldugu icin baska guzel bos stad yok ama kupa maci neden izmire aliniyor oranin stadi bir acayip ayrica biktim yani baska gulze stdat yokmu almanyada olsa daha iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

tartışmalı
    bjk

Erciyes kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Delgado'nun da yüzü bir türlü gülmedi yazık adama...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Erciyes rahat bir şekilde kazanacak .. Büyük kaptan işini bilir .. (:

Futbolda bu sezon da Fortis Bankası'nın sponsorluğunda düzenlenen 45. Türkiye Kupası, Beşiktaş ile Kayseri Erciyesspor takımları arasında bugün İzmir'de yapılacak final maçıyla sahibini bulacak. K.Erciyes ile Beşiktaş arasındaki karşılaşmayı İsmet Arzuman yönetecek. Arzuman'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Serkan Akarca yapacak. Saat 20.00'de başlayacak maçın dördüncü hakemi ise Mustafa Kamil Abitoğlu.

Futbol Federasyonu tarafından 1962-63 sezonundan itibaren düzenlenen Türkiye Kupası, 1980-81 sezonu itibariyle Federasyon Kupası adı altında oynanmaya başladı. Organizasyonun adı 1992-93 sezonundan itibaren yeniden Türkiye Kupası olarak değiştirildi.

Kazım Kanat (Sporx.com yazarı): Eğer Beşiktaş K.Erciyesspor'a elenirse bütün futbolcular ve teknik heyet İstanbul'a kadar yürüyerek gelsin. Bu K.Erciyesspor'u küçümsediğim için değil Beşiktaş'ın bu kupaya ihtiyacından dolayı söylediğim bir cümle. Ayrıca finale kadar gelen K.Erciyesspor zaten gönüllerin şampiyonu.

İzmir'de peş peşe 2. final!

Fortis Türkiye Kupası finalinin yapılacağı İzmir Atatürk Stadı, peş peşe ikinci kez bu heyecana sahne olacak. Beşiktaşımız ile Kayseri Erciyesspor'un bugün kupayı kaldırabilmek için mücadele edeceği Atatürk Stadı, geçen yılki finale de ev sahipliği yapmıştı. 3 Mayıs 2006'daki final maçını, Fenerbahçe'yi uzatmalarda 3-2 yenen Kara Kartal kazanmış ve kupanın sahibi olmuştu.

K.Erciyesspor cephesi

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, yaptığı açıklamada, bugün İzmir'de Beşiktaş ile oynayacakları Fortis Türkiye Kupası final maçını kazanmak istediklerini belirterek, "Takımımızda hiçbir sıkıntı ve cezalı oyuncumuz yok. Başta Bülent hocamız olmak üzere tüm futbolcularıma güveniyorum. Biz, Beşiktaş maçını kazanacak güçteyiz. Kayseri tarihinde ilkleri yaşatan takımımızın, kupayı Kayseri'ye getireceğine inancım tam ve kupa morali ile kalan son 3 maçımızı da kazanıp ligde kalacağız. Kayseri Erciyesspor hem kupayı alacak, hem de ligde kalacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kayseri halkına kupa sevincini yaşatacağımıza inanıyorum" dedi.

Beşiktaş cephesi

Kaptan İbrahim Üzülmez Kayseri Erciyesspor ile oynayacakları final maçı hakkında görüşünün sorulması üzerine, şunları söyledi:

''Kupayı almak istiyoruz. Geçen yılki başarımızı tekrarlamak istiyoruz. Ama bizim için kolay olmayacak. Çünkü Erciyes çok iyi bir takım. Sahanın her tarafında koşan, mücadele eden bir takım. Dolayısıyla bizim için kolay olmayacak. Ama ben takım arkadaşlarıma güveniyorum. Geçen sene gerçekleştirdiğimiz başarıyı bu sene de tekrarlayacağımızı düşünüyorum.''

Beşiktaş'ta, sakatlıkları bulunan Mustafa Doğan, Delgado ve kart cezalısı İbrahim Toraman Fortis Türkiye Kupası finalinde Kayseri Erciyesspor'a karşı forma giyemeyecek.

Finale nasıl geldiler?

Fortis Türkiye Kupası'nda bugün İzmir'de yapılacak final öncesi Siyah-beyazlılar, finale gelene dek yaptığı 8 maçtan 5'ini kazandı, 2'sini yitirdi, 1'inde de berabere kaldı.

Kayseri Erciyesspor ise 8 maçta 3 galibiyet, 2 yenilgi, 3 de beraberlik aldı.

Beşiktaş, finale gelene dek yaptığı maçlarda toplam 16 gol atıp, 9 gol yerken, Kayseri Erciyesspor ise 12 gol atıp, kalesinde 9 gol gördü.

ERCİYESSPOR

Orkun
    Jabi
    Kürşat
    Ali Turan
    Ergün
    İlhan
    E.Toraman
    Mustafa
    M.Eren
    Cenk
    Lazarov

BEŞİKTAŞ

Runje
    Ali Tandoğan
    Gökhan Zan
    Baki
    İ.Üzülmez
    Burak
    Koray
    Serdar
    Ricardinho
    Bobo
    Nobre

STAT: İzmir Atatürk
    SAAT: 20.00
    HAKEM: İsmet Arzuman
    YAYIN: Lig TV ve Show TV

12 AYRI TAKIM KAZANDI

Türkiye Kupası'nı 44 yıllık geçmişinde şimdiye dek 12 ayrı takım müzesine götürdü.

Kupada şimdiye dek Galatasaray 14, Trabzonspor 7, Beşiktaş 6, Fenerbahçe 4, Altay, Ankaragücü, Göztepe, Gençlerbirliği ve Kocaelispor 2'şer, Eskişehirspor, Bursaspor ve Sakaryaspor ise 1'er kez mutlu sona ulaştı.

Kaynak: Karakartal.com ve Ajanslar
    09.05.2007

inşallah erciyes alır ve uefa'ya gider

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bildiğim kadarıyla kürşat cezalı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Büyük kaptana güveniyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

erciyes büyük ihtimal uefa ya gidiyor yani yenmese bile uefada ama seneye erciyes neyapcak uefa o dusunduruyor keske kume düsmeseydi matematiksel olarak düsmedi ama erciyes bence artık düstü rize macı ile kurtarması zor mucize lazım

siz kaptana guvenmekle kalin bizde kupayi alalim

iddaa'da bile banko erciyes oynadım.. baktım 6 veriyor yazdım..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    siz kaptana guvenmekle kalin bizde kupayi alalim
    Mac Besiktas'in sandigi gibi kolay gecmeyecek.
    Tahminim mac penaltilara gider.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bari burada objektif davranın ya.. Tabii FB ve GS'liler finale çıkamadığından yediremiyorlar, hemen Erciyes'i destekliyorlar. Biraz daha objektif, biraz daha..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Bari burada objektif davranın ya.. Tabii FB ve GS'liler finale çıkamadığından yediremiyorlar, hemen Erciyes'i destekliyorlar. Biraz daha objektif, biraz daha..
    Ben objektif davranıyorum. Kimseyi desteklemiyorum. İkiside kazanmasın Fenerbahçe kazansın derim ama Beşiktaş bu kötü oyuncu ile oynarsa bu gün Erciyes'e yenilebilir. Erciyes için son bir şans kazanıp büyük bir moral ile ligde kalabilir.

Beşiktaş'a gelince bu sezon alabileceği son kupa onun için saldıracaklardır ama defansta açık vereceklerinden dolayı Erciyes gol atar.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ilk golü erciyesim atarsa üstüne yatarız

Lazarov bu macta gol atacak.Orkun kalede devlesecek

Beşiktaş'ın yengeleri dua etti!
    Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcuları Bobo ve Ricardinho'nun eşleri İzmir'in Selçuk ilçesindeki Meryem Ana evini ziyaret etti.

Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası finali için İzmir'de olan Beşiktaş futbol takımının Brezilyalı yıldızı Ricardinho'nun eşi Juliana ve oğlu Bruno ile Bobo'nun eşi Rachel Meryem Ana Evi'ni ziyaret ederek dua etti.

Bobo'nun eşi Rachel protestan olmasına rağmen Meryem Ana evini ziyaret etmekten çok mutlu olduğunu dile getirirken Türkiye'de yaşarken böyle bir fırsat yakaladığı için kendini şanslı hissettiğini söyledi. Ricardinho'nun eşi Juliana ise Meryem Ana Evine girdiği andan itibaren çok büyük bir enerji aldığını belirterek "Burada bulunmaktan, bu ziyareti gerçekleştirmekten çok mutluyum. Katolik olduğumuz için tüm dualarımızı Meryem Ana'ya yönelik yapıyoruz. Maç günü burada bulunmak ayrıca mutluluk verici. Meryem Ana'ya maç için de dua ettim. Umarım kazanırız" dedi.

Brezilyalı futbolcuların eşleri her fırsatta fotoğraf çektirerek ziyareti ölümsüzleştirdi.

09.05.2007

Kaynak : DHA

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    tabi canım tabi..
    yediremiyoruz biz.. çok kıskanıyoruz sizi..

belki Erciyes'i tutuyorum olamaz mı? Bület kaptan oraya geçti benimde 2.takımım Erciyes oldu?

Objektif istiyorsan eğer belge olarak iddaa kağıdını göstereyim.. Bak bakalım nasıl objektifim..

Yahu bjk iyimi oynuyor?Erciyes bjkden daha iyi oynamiyormu?Hadi Erciyes bjkden daha iyi takim deyinde göreyim sizin objektifliginizi.

Bjk bu maci da kaybederse ozaman ligin sonunu getiremez

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri