1 ile 30 arası toplam 309 sonuç

Konu: Football Manager 07 Kurulum Kılavuzu [Flash Anlatım]

Hybrid View

beyler meraba.fm 07 kurmak için 3 gündür ugrasıyorum ama hala bi sonuca ulaşamadım ..java sürümlerini indirdim ama hala aynı hatayı veriyor..temp dosyasının içinde bazı ögeleri silmemi istiyo ..anlamıs deilim.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by halit57 View Post
    beyler merhaba.ben oyunu yükledim dili türkçe yaptım uzun uğraşlar sonucu.ama oyuna girerken pc resetlenio anlamadım buna bi cvp yazarsanız sevinirim.nası halletcez bu sorunu.byeee
    Ana kartın üzerinde bulunan fan´ı çıkarıp temizle toz kaplamıştır bundan dolayı çalışmaz.Bilgisayar´ın ana kartı soğumayınca Kapanır.Fan Toz Kapladığı için iyi çalışmaz,çalışmadığı içinde anakar soğumaz,sıçaklık arttıkça anakart devre dışı olur ve Bilgisayar kendiliğinden kapanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by tahia View Post
    beyler meraba.fm 07 kurmak için 3 gündür ugrasıyorum ama hala bi sonuca ulaşamadım ..java sürümlerini indirdim ama hala aynı hatayı veriyor..temp dosyasının içinde bazı ögeleri silmemi istiyo ..anlamıs deilim.
    Merhaba..

3 gün uğraşmanız için ilk önce emeğinize sağlık ama 3 gün içerisinde şu konuya bakamamış olmalısınız;

FM 2007 Kurulum

Mesaj Yetkileri