Anket Sonuçlarını Görüntüle: Yabancı Sınırlaması Kalksın mı Kalkmasın mı?

Voters
295. You may not vote on this poll
  • Evet

192 65.08%
  • Hayır

103 34.92%
1 ile 30 arası toplam 654 sonuç

Konu: Yabancı Sınırı İle İlgili Bütün Başlıklar

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yinede bence iyi bir karar değiL.Türk futboLunun gelişimi açısından bakıLdığında.Yabancı sınırı oLmayan LigLere baktığımızda,İngiLtere,ALmanya gibi takımLar avrupa arenasında miLLi takımLar bazında başarıLı oLamıyorLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yinede bence iyi bir karar değiL.Türk futboLunun gelişimi açısından bakıLdığında.Yabancı sınırı oLmayan LigLere baktığımızda,İngiLtere,ALmanya gibi takımLar avrupa arenasında miLLi takımLar bazında başarıLı oLamıyorLar.
    Katiliyorum sana. Yani yabanciya verecegin sansi, Turk gencine versen daha faydali olur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nası başarılı olamıyolar anlamadım hem avrupa şampiyonasında hemde dünya kupalarının tamamına katılıyorlar hemde en az 2.tura yada çeyrek final kalıyorlar hatta almanya 2002'de 2.2006'da 3. oldu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    nası başarılı olamıyolar anlamadım hem avrupa şampiyonasında hemde dünya kupalarının tamamına katılıyorlar hemde en az 2.tura yada çeyrek final kalıyorlar hatta almanya 2002'de 2.2006'da 3. oldu
    Yabancı oyuncuLarı üLkene doLdurunca,Bu adamLar seni dünya kupasına taşıyacakmı ???? Ne katkısı oLucak bu adamLarın bize anlamadım..Dediğim üLkeLer katıLıyorLar çünkü kendi yereL oyuncuLarında aşmış adamLar var ama katıLdıkLarında da yaşadıkLarı hüsranı görüyoruz.

Sheriff Misafir

Yabancı oyuncuLarı üLkene doLdurunca,Bu adamLar seni dünya kupasına taşıyacakmı ???? Ne katkısı oLucak bu adamLarın bize anlamadım..Dediğim üLkeLer katıLıyorLar çünkü kendi yereL oyuncuLarında aşmış adamLar var ama katıLdıkLarında da yaşadıkLarı hüsranı görüyoruz.
    Kulüpler bazında başarı elde etmemizi sağlayacak..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Kulüpler bazında başarı elde etmemizi sağlayacak..
    Ben zaten kLüpLer bazındaki başarıLardan söz etmedim.Avrupa şampiyonaLarı ve Dünya kupaLarı içindi.KLüpLer bazıda başarıda sağLayacağının garantisi yok..

Sheriff Misafir

Ben zaten kLüpLer bazındaki başarıLardan söz etmedim.Avrupa şampiyonaLarı ve Dünya kupaLarı içindi.KLüpLer bazıda başarıda sağLayacağının garantisi yok..
    Milli takımlar bazında bir başarıya etki edeceğini sanmıyorum. Yetenekli olan yine oynar.

Ama kulüplerimizin avrupada başarı yakalama ihtimali yükselir. Bu sınırlamadan dolayı yerli kaliteli oyuncular altın değerinde. Değerlerinden fazla para isteniyor.

Gereksiz bir uygulama. Futbol da önde gelen ülkelerin hiçbirinde bu sınırlama söz konusu değil.. Son dünya şampiyonu İtalya'da da böyle bir durum söz konusu değil..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Milli takımlar bazında bir başarıya etki edeceğini sanmıyorum. Yetenekli olan yine oynar.

Ama kulüplerimizin avrupada başarı yakalama ihtimali yükselir. Bu sınırlamadan dolayı yerli kaliteli oyuncular altın değerinde. Değerlerinden fazla para isteniyor.

Gereksiz bir uygulama. Futbol da önde gelen ülkelerin hiçbirinde bu sınırlama söz konusu değil.. Son dünya şampiyonu İtalya'da da böyle bir durum söz konusu değil..
    İtaLya gibi bazı şeyLeri aştıktan sonra bizde bu uyguLamaya geçebiLiriz.Önce bazı şeyLeri yapmamız,kanıtLamamız gerek.Henüz biz bu potansiyelde değiLiz diye düşünüyorum ben

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Hiç Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası falan izlemiyorsun galiba...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Hiç Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası falan izlemiyorsun galiba...
    Hayır,94 Dünya kupası iLe beraberde hiç bir maçı kaçırmamışımdır! Herşey ortada bence.Gerek yok böyLe birşeye.Tekrar söyLüyorum bazı şeyLeri aşmamız gerek.İtaLya başarıLı oLdu.Ama onLarın yereL oyuncuLarına bakıLdığında kLüpLerin aLt yapıya verdikLeri öneme bakıLdığında,İtaLya`nın neden başardığı beLLi oLuyor.Bizde başı şeyLeri başardıktan sonra bu uyguLamaya geçebiLiriz.Ama bizim için henüz erken.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Böyle bir uygulamadan anadolu klüpleride faydalanıcak.Basit bir örnek Fenerbahçe'den Kemal Aslan geldiği günden beri oynama süresi çok az ancak takımdan gitmiyor.Çünkü yerine bi yabancı gelmeyeceğini biliyor rahat durumda.Diyelim ki böyle bir uygulama oldu ve Fenerbahçe orta sahaya 2 yabancı aldı.Eee o zaman bu oyuncu ya gidicek ya daha çok çalışacak.Büyük bi ihtimal gidicek o zaman anadolu klüplerine gönderilecek.Örnek Gazinatepspor'a gaziantep spor Beşiktaş yahut Galatasaray'danda gönderilen bu tür oyuncu alırsa kadrosu güçlenicek.Daha çok zorlayacak büyük takımları.Gençler içinse kesinlikle rezerv lig kurulmalı

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Böyle bir uygulamadan anadolu klüpleride faydalanıcak.Basit bir örnek Fenerbahçe'den Kemal Aslan geldiği günden beri oynama süresi çok az ancak takımdan gitmiyor.Çünkü yerine bi yabancı gelmeyeceğini biliyor rahat durumda.Diyelim ki böyle bir uygulama oldu ve Fenerbahçe orta sahaya 2 yabancı aldı.Eee o zaman bu oyuncu ya gidicek ya daha çok çalışacak.Büyük bi ihtimal gidicek o zaman anadolu klüplerine gönderilecek.Örnek Gazinatepspor'a gaziantep spor Beşiktaş yahut Galatasaray'danda gönderilen bu tür oyuncu alırsa kadrosu güçlenicek.Daha çok zorlayacak büyük takımları.Gençler içinse kesinlikle rezerv lig kurulmalı
    bnce de bu çok mantıklı. oyun icinde 6 dan fazla yabancı olmaszsa saçma olabilrdi ama su anda bence gayet güzel bi kural

Mesaj Yetkileri