Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Bursa-Beşiktaş yaşananlar ve olması gerekenler.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Bursa-Beşiktaş yaşananlar ve olması gerekenler.

O sezon kume dusmesini Besiktasin yenilgilerine baglayan Bursasporlular,bilerek yenildi Beşiktaş diyorlar.Bursanin dusmesini neden istesin ki BJK oyuncuları ?
    Bursa o sene sezona iyi baslamamisti, teknik direktor degisikligi yapmis ve ilginc bir sekilde son 7 haftada 6 mac kazanmıştı.

Ligde 27 hafta boyunca 4 galibiyet alabilen Bursaspor son 7 haftada ise 6 galibiyet alıyor.

Son 7 hafta Bursaspor maçları ;

Adanaspor 0 - 3 Bursaspor (Turkcell Süp...)
    Bursaspor 1 - 2 Trabzonspor (Turkcell Süp...)
    Sebatspor 0 - 1 Bursaspor (Turkcell Süp...)
    Bursaspor 4 - 0 Elazigspor (Turkcell Süp...)
    Bursaspor 4 - 2 Rizespor (Turkcell Süp...)
    Diyarbakirspor 0 - 3 Bursaspor (Turkcell Süp...)
    Bursaspor 1 - 0 Samsunspor (Turkcell Süp...)

Bu aralarda kardeş kulüp olan Ankaragücü ise son haftaki maçını bakın kiminle oynamış ?

Sebatspor 3 - 2 Ankaragucu

Lig sonu puan durumu..

13. Sebatspor 34 11 9 14 45 53 42
    14. Rizespor 34 13 3 18 37 53 42
    15. Istanbulspor 34 11 8 15 46 45 41
    16. Bursaspor 34 10 10 14 40 40 40

Ankaragücu A.Sebatspor'dan sadece 1 puan bile alsa kardeş kulüp Bursa ligde kalacak.Hemde ligin bitmesine 4 hafta kala yakin zamanda Galatasaray'ı yenen bir Ankaragucu.Ama yok onlar baskani istifa etmis teknik direktoru sezon sonunda gidecek olan calkantili gunler geciren sampiyonlugu kaybeden Besiktasi suclu buldular. Son 4 lig macini kaybetmis bir Beşiktaş, o son 4 mactan birinde Bursa ile oynasak belki onlarda yenecekti bizi o durumda, moralleri bozuk hedefi kalmamis bir Besiktasi malesef.

Bursa taraftarını kim gaza getiriyor ? Kimler Besiktasi hedef gosterdi yillardir bilemeyiz ama yanlis yoldalar. BJK-BURSA düşmanlığı neden ? Bursa'nın hic hatasi yokmu o sezon taraftarinin oyuncusunun.. .

Arkadaşlar buyrun olayı özetlemek istedim olanları...

Türkiye'de 18 Klüp vardır ve hepside kardeştir.Kardeş olmalıdır.Düşman olmamalıdır.

Futbol bu yenmekte var yenilmekte,5 atmakta var 5 yemekte,Şampiyon olmakta var,Küme düşmekte var...Var da var...

Bu işin cilvesi budur...

Türkcell Süper Lig Hiç Bitmesin !!!

Ankaraspor - Ankaragücü - Antalyaspor - Bursaspor - Beşiktaş - Ç.Rizespor - Denizlispor - K.Erciyesspor - Fenerbahçe - Galatasaray - Gaziantepspor - Gençlerbirliği - Kayserispor - Konyaspor - Sakaryaspor - Sivasspor - Trabzonspor - V.Manisaspor

Edit: Forumun genisligini bozan birbirleri arasinda aralik birakilmamis takim isimlerini degistirdim. Lutfen forumun goruntusunu bozmayacak sekilde mesajlar atalim - perpetua

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Cok iyi aciklamissin Murat.Bende anlamiyorum bu Bursa´lilarin bjk düsmanligini.Yok gören bjknin rakibi olduklarini zannedecek te

Bursaspor ilk basta kendi oynadigi maclara bakacakti,sonra kardes kulübü Ankaragücü´nün sebat macina Bjk´nin zaten hicbir iddiasi kalmamisti.13 puan geriden gelen fb bjkyi geciyor ve futbolcularin moralleri inanilmaz bozuluyordu.2.likte garantiydi.Hem son oynadiklari maclarda cogu as futbolculari sakkatti bjknin.Sergen bile sakat sakat oynuyordu.Bunlara bakmayipta bjk bizi küme düsürdü diyen Bursaspor taraftarlarini anlamak cok güc.Bursaspor böyle oynamaya devam ederse bu senede küme düsecek,bakalim bu sefer ne bahaneleri olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ya rakibi olabilir tabii ki küçümsemiyoruz ama.

Belki bilmeyenler vardır neden bu 2 taraftarın arası iyi değil diye...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bence herşey çok güzeL açıkLamış Murat arkadaşımız.Bursa taraftarının Beşiktaş`a kini gereksiz bence..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Murat çok güzel olmuş gerçekten. Bursa'yı küme düşürdünüz lafının bir efsane olduğu anlaşılıyor buradan. Bursa garip bir şekilde düşmanlık besledi Beşiktaş'a vardır bir hikmeti elbet....

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Aynı olaylar bizim buradada yaşanmış abi (Eskişehir). Buradada bir Beşiktaş düşmanlığı vardı bir aralar (Ne zaman olduğunu bilmiyorum bu olayların)sonradan bitti. Dikkat edersinizki Eskişehirspor-Bursaspor-Ankaragücü birbirlerini hep kardeş kulüp görmüştür. Nedenide bu olsa gerek...
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yok gören bjknin rakibi olduklarini zannedecek te
    Herkes haddini bilecek.Anadolu takımlarını gururu anadolu takımlarının gözbebeği intertotoda en başarılı 2. anadolu takımı Bursasporu küçümsemek kimsenin hakkı ve haddi değil.2. ligde 20000 kişiye oynayan bir Bursaspor var.
    Hani demişssiniz ya neden bu düşmanlık işte bir nedeni de bu.Bazı daha maçını bile izlemeden yorum yapan arkadaşların Bursasporu küçümsemesinden kaynaklanıyor.
    Peki arkadaş yazmış böyle böyle diye.Beşiktaşın telefon kayıtları ortaya çıktı onları niye buraya koymadın?Sebatta ilk yarısını önde kapayan kardeş Ankaragücü takımının soyunma arasına silahlı kişilerin girdiğini içeriye güvenlik güçleri ve serseriler tarafından basının sokulmadığını enderin amç sonu röportajını bacağı moraran futbolcuları dudağı patlayan futbolcuları niye koymadın?Ama az kaldı.Size birşey söyliyeyim mi n her hafta maça giden bir seyirciyim.Amigoalrdan Duca ve Selim her hafta şöyle bağırır az kaldı beşiktaş buraya gfelcek sabredin.Ben şimdiden uyarayım belki yönetici çocuğu filan vardır.Yalovaya polis kordonu kursun polis orda başlıcaklar takibe stada nasıl girecekler orası zaten muaamma.Yani Bursayı küçümseyenler o maçta görücekler neler olucak.
    NOT:BAKIN BEN BİR HOLİGAN FİLAN DEĞİLİM SADECE GÖRÜNEN KÖYÜN KLAVUZ İSTEMİYECEĞİNİN ANLATMAYA ÇALIŞTIM.HER NE KADAR TARAFTAR OLARAK İSTEMESEMDE BU OLAYLAR YAŞANACAK...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

kardeş iyi, hoş söylemişinde.. bursaspor'un bursadan başka nerde taraftarı var. bahsettiğin takım beşiktaş bu ülkenin her yerinde binlerce taraftarı var. bu hafta sonuda bana kalırsa bişi olmayacak. beşiktaş taraftarı maça gelseydi o zaman söylenecek bişi zaten yoktu. neyse bence yanlış ve gereksiz olay bunlar..

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Aynı olaylar bizim buradada yaşanmış abi (Eskişehir). Buradada bir Beşiktaş düşmanlığı vardı bir aralar (Ne zaman olduğunu bilmiyorum bu olayların)sonradan bitti. Dikkat edersinizki Eskişehirspor-Bursaspor-Ankaragücü birbirlerini hep kardeş kulüp görmüştür. Nedenide bu olsa gerek...
    eskisehirin Beşiktaş dusmanlıgı nin baslangici...sene olarak tam bilmesemde galiba Beşiktaşın yıllar sonra sampiyon oldugu sene olsa gerek ligin son maci eskisehir kazansa kumede kalacak Beşiktaş kazansa sampiyon olucak mac galiba 1-1(yada 1-0 Beşiktaş ustunlugu ile tam bir bilgim yokta) devam ederken saha olaylari nedeni ile mac tatil edilmis ve Beşiktaş 3-0 hukmen kazanmis ve o sene Beşiktaş sampiyon olmus eskişehir ise kumeye dusmus bu sebebten olsa gerek.. ayrica ankaragucu ile herhangi bir sorunumuz yoktu taki bu kankalik meselesi cıkana kadar ki bizim onlarin yuzunden kacırılmıs sampiyonlugumuz olmasina ragmen herhangi bir husumet yasamadik ankaragucu ile ama bu sene nedense onlar tarafından sorunlar cıkmaya basladi

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by skyspy View Post
    kardeş iyi, hoş söylemişinde.. bursaspor'un bursadan başka nerde taraftarı var. bahsettiğin takım beşiktaş bu ülkenin her yerinde binlerce taraftarı var. bu hafta sonuda bana kalırsa bişi olmayacak. beşiktaş taraftarı maça gelseydi o zaman söylenecek bişi zaten yoktu. neyse bence yanlış ve gereksiz olay bunlar..
    Bursaspor-Beşiktaş maçının biletleri saat 10 da çıkıcaktı.Ben sabah 5te ordaydım.Orda Qtahyalı Timsahlar Ankara Gecekondu Eskişehir EsEs ve daha bir çok Beşiktaş antisempatizanı Bursaya destek vermek için ordaydı.Bakın ben her zaman kabul ederim sportif olarak Beşiktaş Bursaspordan daha büyük ama eğer stadımız İnönü gibi olsa vede Finansman dururumumuz bjk kadar iyi olsa texas çarşıyı ezer geçerdi.Ama kimse yanlış anlamasın olsaydı yapsaydıklarla hiçbir şey olamdığını biliyorum şu anda Beşiktaşın üstünlüğünüde kabul ediyorum.Ama bizde ki (taraftarda ki) ruhun onlarda olduğuna inanmıyorum....

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Herkes haddini bilecek.Anadolu takımlarını gururu anadolu takımlarının gözbebeği intertotoda en başarılı 2. anadolu takımı Bursasporu küçümsemek kimsenin hakkı ve haddi değil.2. ligde 20000 kişiye oynayan bir Bursaspor var.
    Hani demişssiniz ya neden bu düşmanlık işte bir nedeni de bu.Bazı daha maçını bile izlemeden yorum yapan arkadaşların Bursasporu küçümsemesinden kaynaklanıyor.
    Peki arkadaş yazmış böyle böyle diye.Beşiktaşın telefon kayıtları ortaya çıktı onları niye buraya koymadın?Sebatta ilk yarısını önde kapayan kardeş Ankaragücü takımının soyunma arasına silahlı kişilerin girdiğini içeriye güvenlik güçleri ve serseriler tarafından basının sokulmadığını enderin amç sonu röportajını bacağı moraran futbolcuları dudağı patlayan futbolcuları niye koymadın?Ama az kaldı.Size birşey söyliyeyim mi n her hafta maça giden bir seyirciyim.Amigoalrdan Duca ve Selim her hafta şöyle bağırır az kaldı beşiktaş buraya gfelcek sabredin.Ben şimdiden uyarayım belki yönetici çocuğu filan vardır.Yalovaya polis kordonu kursun polis orda başlıcaklar takibe stada nasıl girecekler orası zaten muaamma.Yani Bursayı küçümseyenler o maçta görücekler neler olucak.
    NOT:BAKIN BEN BİR HOLİGAN FİLAN DEĞİLİM SADECE GÖRÜNEN KÖYÜN KLAVUZ İSTEMİYECEĞİNİN ANLATMAYA ÇALIŞTIM.HER NE KADAR TARAFTAR OLARAK İSTEMESEMDE BU OLAYLAR YAŞANACAK...

Ben tarafsız olarak yazmaya çalıştım ve yazdığımı da düşünüyorum...

Ancak yazdıklarım galiba boşa gitmiş senin bu yazdıklarından sonra buna karar verdim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bide şimdi akLıma geLiyorda.Bursa beşikaş`a kin duyacağına A.sebat`a duysun.Ankaragücü maçında Ankara 2-0 önde iken iLk yarı sonunda SebatLıLar BursaLıLara siLah çekmişLerdi.OlayLar oLmustu ve Ankara maçı kaybedip A.Sebat kümede kaLmıştı.Acaba bu oLayLarı hiç mi düşünmüyorLar ?

Dedigin gibi herkes haddini ve kendini bilecek gezenti efendi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saçmalık bu yahu.Kendilerinde hiç mi suç aramıyorlar?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Dedigin gibi herkes haddini ve kendini bilecek gezenti efendi
    Katılmamak elde değil Baran...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bursa´yı küçümseyenlere inanamıyorum ya.. Birde herkes haddini bilecek diyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar o sene Bursa muhteşem oyunuyla baş döndürüyordu Bjk yöneticileride taraftarından korktuğu için Bursa'yı kendilerine örnek göstermelerinden bundan sene boyunca Bursa'ya çeşitli oyunlar oynandı ve Bursa bizim yüzümüzden lig düştü

Sizin kininizin sebebi ancak bu olur yoksa diğer durumda bırakın Allah aşkına yaa bizim yüzümüzden düşmüşmüşsünüz...
    So what?
    Saike

ben bursayi bjknin düsürdügünü sanmiyorum,bursa okadar sezon kötü oynadi,gelmis son haftalarda 6 galibiyet alarak ligde kalacagini saniyordu.Yahu sen 27 macta 4 galibiyet alirken neredeydin?Kazansaydinya maclarini.Madem okadar büyüksün,gösterseydin büyüklügünü kazansaydin maclarini Bjkden sanane!Sen yen rakiplerini ligde kal.Yok eger ligdeki rakiplerini yenemiyorsan,bjk araciligiyla ligde kalmak istiyorsan,sen zaten o lige layik degilsin!

Bursaspor bu senede küme düserse zaten bir daha cikacagini sanmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar o sene Bursa muhteşem oyunuyla baş döndürüyordu Bjk yöneticileride taraftarından korktuğu için Bursa'yı kendilerine örnek göstermelerinden bundan sene boyunca Bursa'ya çeşitli oyunlar oynandı ve Bursa bizim yüzümüzden lig düştü

Sizin kininizin sebebi ancak bu olur yoksa diğer durumda bırakın Allah aşkına yaa bizim yüzümüzden düşmüşmüşsünüz...
    Şemsi sen hiç Beşiktaş maçına gittin mi ? Yaşanan olayları Açılan Pankartları gördün mü ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bursaspor bu senede küme düserse zaten bir daha cikacagini sanmiyorum.
    Bursaspor´da bu takım ruhu bu Taraftar oldukça Bursa düşse bile Sonuna kadar Desteklerini göstereceklerdir ve Tekrar da Süper lige çıkar.

Hep taraftar destegiyle süper lige cikilmiyor be Mehmet,oyuncularda ruh olacak,kazanma istegi olacak Bak Göztepe´ye.Mazisi iyi,taraftarlari müthis.Ama amatör kümedeler...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Şemsi sen hiç Beşiktaş maçına gittin mi ? Yaşanan olayları Açılan Pankartları gördün mü ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bursaspor´da bu takım ruhu bu Taraftar oldukça Bursa düşse bile Sonuna kadar Desteklerini göstereceklerdir ve Tekrar da Süper lige çıkar.
    Bundan kimsenin şüphesi yok mehmet ama bizim anLatmak istediğimiz,Bursaspor Beşiktaş yüzünden küme düşmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Hayır hiç Beşiktaş maçına gitmedim
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Hayır hiç Beşiktaş maçına gitmedim
    Tamam o zaman sorun yok.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bundan kimsenin şüphesi yok mehmet ama bizim anLatmak istediğimiz,Bursaspor Beşiktaş yüzünden küme düşmedi.
    Siz öyle diyorsanız öyle olsun abi ama Madem herkes haddini bilecek hafta sonu oynanacak maçta ak koyun kara koyun belli olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben bi kere haddini biLecek cümLesine karşıyım.Hafta sonu oynanacak maç için ise,iki takımın da kaderini beLirLer diye düşünüyorum.Bursa yeniLirse İşi çok çok zor,Beşiktaş yeniLir ise herşey biter.

Del Piero_10 Misafir

Şu haddini bil muhabbetini kesin lütfen...

Bursaspor maçında saha içi ve dışında beklenmedik şeyler olursa şaşırmayacağım bu kadar gergin ortamdan sonra.Sonra herkes pişman olur,çünkü öfkeyle kalkan zararla oturur.

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bide şimdi akLıma geLiyorda.Bursa beşikaş`a kin duyacağına A.sebat`a duysun.Ankaragücü maçında Ankara 2-0 önde iken iLk yarı sonunda SebatLıLar BursaLıLara siLah çekmişLerdi.OlayLar oLmustu ve Ankara maçı kaybedip A.Sebat kümede kaLmıştı.Acaba bu oLayLarı hiç mi düşünmüyorLar ?
    İşte boş keseden salladığın öyle belliki öyle konuşuyorsun.Sebat maçını allah aşkına bir araştır ordaki olayları görürsün.
    Ya arkadaşlar anlamıyorum ya sizene Bursa koca sen kötü oynadıysa diğer takımlar iyi mi oynadı da ordaydılar.Hayır ama bjk birisiyle berabere kalsaydı biz zaten ligteytdik.Bizim derdimiz onla bunla şunla değil bizim derdimiz haksızlıkla.Hakkımızın yendiğini düşünüyoruz vede en sert şekilde dile getiriyoruz.Hı bu sıradan bir öfkemi hayır.Ama olsun haklıyken haksız konuma düşüceğiz farkındayım.Aslında tekrar tekrar söylüyorum olay çıkmasını istemiyorum ama Ç-I-K-A-C-A-K.Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hep taraftar destegiyle süper lige cikilmiyor be Mehmet,oyuncularda ruh olacak,kazanma istegi olacak Bak Göztepe´ye.Mazisi iyi,taraftarlari müthis.Ama amatör kümedeler...
    Arkadaşım "AŞKIMIZ RENKLERE FUTBOLCULARA DEĞİL."Bunu anlayın ve bizi diğer anadolu klupleriyle karıştırmayın...

...
    texas çarşıyı ezer geçerdi.
    ...
    sozun bittigi yer bu laf olsa gerek...sadece guluyorum(bkz: )

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Fenerbahçe - bjk maçında bizi desteklemeye gelmişti Texas grubundan arkadaşlar.Bizde maç günü Bursa GFB olarak Bursaspor'u destekleyeceğiz...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İşte boş keseden salladığın öyle belliki öyle konuşuyorsun.Sebat maçını allah aşkına bir araştır ordaki olayları görürsün.
    Ya arkadaşlar anlamıyorum ya sizene Bursa koca sen kötü oynadıysa diğer takımlar iyi mi oynadı da ordaydılar.Hayır ama bjk birisiyle berabere kalsaydı biz zaten ligteytdik.Bizim derdimiz onla bunla şunla değil bizim derdimiz haksızlıkla.Hakkımızın yendiğini düşünüyoruz vede en sert şekilde dile getiriyoruz.Hı bu sıradan bir öfkemi hayır.Ama olsun haklıyken haksız konuma düşüceğiz farkındayım.Aslında tekrar tekrar söylüyorum olay çıkmasını istemiyorum ama Ç-I-K-A-C-A-K.Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Arkadaşım "AŞKIMIZ RENKLERE FUTBOLCULARA DEĞİL."Bunu anlayın ve bizi diğer anadolu klupleriyle karıştırmayın...
    Sen futboLdan anLamıyorsun bence...İşin gücün oLay,kötüLemek.Beşiktaş berabere kaLsaymış Ligde kaLıcakLarmış.Beşiktaş`a kaLana kadar işiniz neredeydiniz acaba ? Herşey ortada iken daha neyi anLatmaya çaLışıyorsunuz anLamıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Olurmu canım daha önceki maçlarındada biz engelledik onları zaten...
    So what?
    Saike

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri