Originally Posted by
EmperoR
Yok gören bjknin rakibi olduklarini zannedecek te 
Herkes haddini bilecek.Anadolu takımlarını gururu anadolu takımlarının gözbebeği intertotoda en başarılı 2. anadolu takımı Bursasporu küçümsemek kimsenin hakkı ve haddi değil.2. ligde 20000 kişiye oynayan bir Bursaspor var.
Hani demişssiniz ya neden bu düşmanlık işte bir nedeni de bu.Bazı daha maçını bile izlemeden yorum yapan arkadaşların Bursasporu küçümsemesinden kaynaklanıyor.
Peki arkadaş yazmış böyle böyle diye.Beşiktaşın telefon kayıtları ortaya çıktı onları niye buraya koymadın?Sebatta ilk yarısını önde kapayan kardeş Ankaragücü takımının soyunma arasına silahlı kişilerin girdiğini içeriye güvenlik güçleri ve serseriler tarafından basının sokulmadığını enderin amç sonu röportajını bacağı moraran futbolcuları dudağı patlayan futbolcuları niye koymadın?Ama az kaldı.Size birşey söyliyeyim mi n her hafta maça giden bir seyirciyim.Amigoalrdan Duca ve Selim her hafta şöyle bağırır az kaldı beşiktaş buraya gfelcek sabredin.Ben şimdiden uyarayım belki yönetici çocuğu filan vardır.Yalovaya polis kordonu kursun polis orda başlıcaklar takibe stada nasıl girecekler orası zaten muaamma.Yani Bursayı küçümseyenler o maçta görücekler neler olucak.
NOT:BAKIN BEN BİR HOLİGAN FİLAN DEĞİLİM SADECE GÖRÜNEN KÖYÜN KLAVUZ İSTEMİYECEĞİNİN ANLATMAYA ÇALIŞTIM.HER NE KADAR TARAFTAR OLARAK İSTEMESEMDE BU OLAYLAR YAŞANACAK...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...