ii demisin hos demisinde hizi 15-16 en az bilmem nesi en az 15 falan demisin bunu goztepede nasill bulcan allaaskina editor le filan atalim o zmn ancak oole olur dusuk liglerdeki takimlar icin
ii demisin hos demisinde hizi 15-16 en az bilmem nesi en az 15 falan demisin bunu goztepede nasill bulcan allaaskina editor le filan atalim o zmn ancak oole olur dusuk liglerdeki takimlar icin
bak kardşimm ben en az 15-16 yazdım doğru ama eğer 2.a katagorisindeysen yada daha düşük bir ligdeysen ona göre oyuncu araştır hiç mii gözlemci gözünüz yok fm'de yaa biraz oyuncu araştırın biraz oyunu ilerlemyip sadece maç oynamak değil bu oyun biraz gözlemcilik yapın bütün ülkelerii gezinnn biraz göz atın kuzey amerika ligini,yada güney amerika liglerine gezinin yaniii turkiyeyi gezinn sadece fm 07 maç oynayıp taktikği kurup kupa almak değil sadece, bu oyunda gözlecilikde yapıcaksınız antrönörlkde gerekirse 18 yaş altı 20 ya altı takımlarını bile siz yöneticeksiniz kii bakın orda oynayan iyi oyuncu varmıı çok iyi çalım atan hızlı koşan belkide var ama siz sadece 18-20 yaş altını bakıyosnuz gücüne bu oyuncu yaramaz ilgilenmiyosnuz bilee bi 18 ile 20 yaş atlı oyuncularının maçlarını izlee eğer kafana yatan varsa o oyuncunun üzerine gitt ben öle 18 yaş altında gücü berbat olan ama çok iyi oyuncular keşvettimm... menejerlikden çok birazda araştırmacı olunnn....