arkadaşlar kullandığım temanın adı "Black Aura"'dır. Ayrıca üstünde de ben biraz oynama yaptım. Temayı yapanın izni olmadan yayınlayamayacağım için şuanda bu temayı sizlere gönderemiyorum. Ayrıca hikayeye şuanda devam ediyorum. Dün özel işlerim sebebiyle hikayeye devam edemedim kusura bakmayın. Hikaye devam ediyor. Bu sefer bişey olmicak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
5.Bölüm : İlk Antrenman

Şuan yönettiğim ilk kulüp olan Maltepespor'da çok mutluydum. Hem evim yakındı hem de 2. Lig B Kategorisi'nde olan bir takımdı. Tam bir kariyer fırsatıydı benim için. Kadrosu da o kadar geniş çaplı değildi işin aslını söylemek gerekirse. Fakat gözüme kadroda yıldız olabilecek bir kaç oyuncu çarpmadı değil açıkçası. Osman Yeşilmeşe, Alican Tez (Antalyaspor'dan kirada), Hizir Ayaz ve Mehmet Ali Yeral ilk bakışta gördüğüm ve kendini farkettirebilen futbolculardı.

İlk antrenmanda pek antrenman yaptırdığım söylenemez. Çünkü bana göre ilk antrenmanda hemen öyle işe koyunulmamalıdır. Oyuncularla tanışıp kaynaşılmalı, tüm sezondan beklentileriniz, onlardan neler istediğiniz anlatılmalıdır. Unutmayacağınız en önemli şey ise onların iyi gününde de kötü gününde de her zaman yanlarında olacağınız görüşünü benimsetmenizdir. Ancak bu şekilde bir takım takım olma vasfını kazanabilir bence.

İlk antrenmanda bu konuşmaları yaptıktan sonra takımda eksik olan mevkileri çıkardım. Öncelikle sağlam bir kaleci, iki tane stoper ve bir sağ açık almak gerekiyordu. Eğer transfer bütçesinden para kalırsa bir de sağ açık bölgesine bir adam daha almak istiyordum. Çünkü tek adamla tüm sezon geçiremem Aslında böyle durumlar için José Mourinho'dan öğrendiğim rotasyon var ama bu kadronuz genişse geçerli bişey.

Ayrıca kimlerle hazırlık maçı oynayacağımız da kesinleşmişti.

Kulüpten çıktım ve derhal oyuncu avına bizzat kendim gittim. Tüm Türkiye'yi karış karış inceledim. Sağlam oyuncular buldum ama tabii ki hepsiyle anlaşamadım.

6.Bölüm : Transfer Listesi
ÇOK YAKINDA!!!

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca bir sürpriz : Büyük destek gören bir türk takımı bizi destekleyen kulüp olarak görmek istedi. Ve biz de kabul ettik. Peki acaba bu hangi takım ????