Buyuk ihtimalle bu maca gidicem.Kazanan taraf biz olacagiz bizim icin daha onemli bir mac Cl Acisindan
Galatasaray
Fenerbahçe
Berabere
Buyuk ihtimalle bu maca gidicem.Kazanan taraf biz olacagiz bizim icin daha onemli bir mac Cl Acisindan
N.Ş.A da Galatasaray ı desteklerdim... Ama şimdi 2.lik olduğu için işin ucunda Fenerbahçe yi destekliyorum... Güzel bir maç olucağından eminim...
GS kazanır. Fark bekliyorum!
Bu sözünü maç sonu hatırlatırım şef![]()
Hadi bakalım![]()
Fener maça asılmayacak mı Güldürmeyin beni arkadaşlar bu nede olsa Dünyanın sayılı derbilerinden biri Fenerbahçe ciddiyeti koruyacaktır bu maçtada fark olmaz..![]()
Anladım Turgut abi.Şef görüşürüz![]()
Fenerbahçe bu maça asılmayacağı gibi Galatasaray'a fark atacaktır. Buraya yazıyorum...
Ben oraya 3-1 FB alır demiştirm ama Turgut'a da söylemiştim içimden geçen skor o değil.
İçimden 4-1 FB alır die düşünüyırdum...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Her ne kadar Fenerbahçe garantilese de derbiyi kaybetmek istemez.Ve kaybetmeyecektir. Olcan,Kerim gibi genç oyunculara şans vermeli Zico.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Galatasarayin Ali samiyende fark yemesi cok zor hele fenerbahceden bu maci kaybetmeyiz o yuzden biraz mantikli dusunun nasil besiktaslilar kendi evinde yapinca yeneriz diyor veya fenerbahceliler diyor galatasaray fark yermi yapmayin ya adnanpolat 1 senedir bu maci bekliyor
Anket açtım..
Galatasaray alacaktır.![]()
Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor diyor, neden?
Berabere bitecek, sıkıcı bir maç bekliyorum..
Biz neden oy kullanamıyoruz ?
Bir sorun var..
Volkan Baros gelince halledecektir..
Fener kazansin ya da berabere bitsin. En azindan biz 2.`ligi garantileyelim.![]()
Bu maça tam kadro olarak çıkmalıyız. Genç oyuncular oynamamalı bana göre, zira bu bir prestij maçı. Tam kadro çıkıp kazanmalıyız, son maça da yedek ağırlıklı kadro ile çıkarak gençlere şans vermeliyiz.
Bu maça stressiz, rahat çıkacağız, GS ile son derece stresli ve hırslı oynayacak. Skoru kestirmek çok zor. Tam kadro çıkarsak yenileceğimizi zannetmiyorum.
Güzel maç olacak, derbiler her zaman heyecanlı olmuştur, hele ki Fenerbahçe-Galatasaray derbisi. Bu seneki derbide gol attığımızda yerimden fırlamış, aşırı sevinmiştim. En çok çığlık attığım maç FB-GS maçı oluyor geneldeUmarım Kanarya bu maçı kazanır, bizi mutlu eder, 2. turu atarız
![]()
GS alır..........
(/s)
Her zamanki gibi can-ı gönülden Fenerbahçe geçiyor..
Beraberliğede yakın bir maç..
Fener, oynarsa kazanır. Ancak şampiyon oldukları için bu maçta biraz rehavete kapılacaklarını tahmin ediyorum. O yüzdende BİZ kazanırız. Ama ŞL için şansımız kaldı mı bilemem. Şans insanın yüzüne 1 kez güler, bize baya güldü. Hiçbirini değerlendiremedik.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Son iki haftadir elimize gecen büyük firsatlari degerlendiremiyoruz.Bu fb maci bizim icin dönüm noktasi.Kazanmaliyiz ve kazanacagiz da!
Beşiktaş 2 puan önde. İpler Beşiktaş'ın elinde Şampiyonlar Ligi mücadelesinde. Galatasaray bu hafta sivası yenseydi Beşiktaş'la puan puana olacaktı, büyük fırsatı kaçırdı. Fenerbahçe'yi yenmenin bir anlamı yok Beşiktaş kazandıktan sonra.
Berabere biter kanımca.....
Maç 2-2 biticek bence.