Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 216 sonuç

Konu: Jose Mourinho'nun İzinden... (Çağrı Zorkol Kariyeri)

eğer yazarsa görürüz konuda bir günde eğer ki çağrı'nın kini saymassak 115 tane mesaj atılmış.Oluruz.zor görünüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Sleek FM Skin olması lazım
    o değil onu ben kullanıyom ama böle değil

3. Default

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    o değil onu ben kullanıyom ama böle değil
    Başka versiyonları olabilir.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar kullandığım temanın adı "Black Aura"'dır. Ayrıca üstünde de ben biraz oynama yaptım. Temayı yapanın izni olmadan yayınlayamayacağım için şuanda bu temayı sizlere gönderemiyorum. Ayrıca hikayeye şuanda devam ediyorum. Dün özel işlerim sebebiyle hikayeye devam edemedim kusura bakmayın. Hikaye devam ediyor. Bu sefer bişey olmicak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    5.Bölüm : İlk Antrenman

Şuan yönettiğim ilk kulüp olan Maltepespor'da çok mutluydum. Hem evim yakındı hem de 2. Lig B Kategorisi'nde olan bir takımdı. Tam bir kariyer fırsatıydı benim için. Kadrosu da o kadar geniş çaplı değildi işin aslını söylemek gerekirse. Fakat gözüme kadroda yıldız olabilecek bir kaç oyuncu çarpmadı değil açıkçası. Osman Yeşilmeşe, Alican Tez (Antalyaspor'dan kirada), Hizir Ayaz ve Mehmet Ali Yeral ilk bakışta gördüğüm ve kendini farkettirebilen futbolculardı.

İlk antrenmanda pek antrenman yaptırdığım söylenemez. Çünkü bana göre ilk antrenmanda hemen öyle işe koyunulmamalıdır. Oyuncularla tanışıp kaynaşılmalı, tüm sezondan beklentileriniz, onlardan neler istediğiniz anlatılmalıdır. Unutmayacağınız en önemli şey ise onların iyi gününde de kötü gününde de her zaman yanlarında olacağınız görüşünü benimsetmenizdir. Ancak bu şekilde bir takım takım olma vasfını kazanabilir bence.

İlk antrenmanda bu konuşmaları yaptıktan sonra takımda eksik olan mevkileri çıkardım. Öncelikle sağlam bir kaleci, iki tane stoper ve bir sağ açık almak gerekiyordu. Eğer transfer bütçesinden para kalırsa bir de sağ açık bölgesine bir adam daha almak istiyordum. Çünkü tek adamla tüm sezon geçiremem Aslında böyle durumlar için José Mourinho'dan öğrendiğim rotasyon var ama bu kadronuz genişse geçerli bişey.

Ayrıca kimlerle hazırlık maçı oynayacağımız da kesinleşmişti.

Kulüpten çıktım ve derhal oyuncu avına bizzat kendim gittim. Tüm Türkiye'yi karış karış inceledim. Sağlam oyuncular buldum ama tabii ki hepsiyle anlaşamadım.

6.Bölüm : Transfer Listesi
    ÇOK YAKINDA!!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca bir sürpriz : Büyük destek gören bir türk takımı bizi destekleyen kulüp olarak görmek istedi. Ve biz de kabul ettik. Peki acaba bu hangi takım ????

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

yine çok güzel yazmışın çağrı abi tebrik ederim trasferlerini merakla beliyorum

Türkiyeyi karış karış inceledıysen yenı yetnekler keşfetmişsindir Çağrı Abi transferleri merakla beklıyorum,çok güzel gidiyor

7. Default

Bekliyorum heyecanla.

çok güzel gidiyorsun

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Transferleri merak ettim şimdi kimlerle anlaştı kimlerle anlaşamadı
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

bnce fenerdir o klup

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Heyecanlandım birden

Destekleyen klub Galatasaray olduysa iyi olur.Ordaki gençler falan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi Çağrı abi ya merak ettik

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

evet bekliyoruz.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Ana Kulüp Desteği

Ana Kulüp Desteği

Transfer bütçemiz kısıtlı olduğundan dolayı daha çok free olan oyunculara bakıyordum. Fakat başkanımızın istersen bir tane ana kulüp desteği albiliriz demesiyle ben de hemen ana kulüp araştırmaları da başladı. Ana kulüp aradığımız haberini federasyon aracılığıyla büyük kulüplere bildirdik. Bir hafta sonra da karşımıza üç tane takım çıktı.

BEŞİKTAŞ
    FENERBAHÇE
    GALATASARAY

Bu 3 büyük kulübün bizimle temasta olduğunu duyunca gerçekten çok sevinmiştim. Fakat üçü arasında karar vermek inanılmaz zordu. Daha doğrusu benim için ikisi arasında karar vermek zor oldu. Çünkü Beşiktaş'ın alt yapısının methini o kadar çok duymamıştım. Galatasaray'ın alt yapısı zaten çok iyiydi. Fenerbahçe de bütçeyi çok sağlam tutuyordu. Kısacası Galatasaray ve Fenerbahçe arasında kararsız kaldım ve bu konu için başkanımın kapısını çaldım :

Tık tık tık.... (Kapı çalınıyor)
    Başkan : Buyrun
    Ben : Başkanım merhaba. Girebilirmiyim ?
    Başkan : Tabii Çağrı. Buyur gel. Bir problem mi var ?
    Ben : Başkanım olanlardan haberiniz vardır. Ana kulüp desteği için sizin de görüşlerinizi almam lazım.
    Başkan : Çağrı sana bu iş için tam yetki veriyorum. İstediğini yapabilirsin. Yapacağın şeyin takımın yararına olacağını biliyorum çünkü.
    Ben (Ayağa kalkıp başkanın elini sıkarak) : Teşekkürler Başkanım. Sizin güveninizi boşa çıkarmayacağım.

Başkanın odasından çıkınca araştırmaya koyuldum. Eğer finansı düzeltmek istiyorsam kesinlikle Fenerbahçe'yi seçmem gerekiyordu. Ama eğer kadroyu yani kısaca takımı düşünüyorsam Galatasaray'ı seçmem gerekiyordu. Ve ben bu sene A Kategorisi'ne çıkmak istediğim için GALATASARAY'ı seçtim.

Basın bu haberi aldı ve alınca hemen dedikodular yayılmaya başladı tabii.. Fakat bu konu hakkında hiçbir zaman konuşmadım. Çünkü insanlara hesap vermek zorunda değildim. Sadece başkanıma hesap vermek zorundaydım. Zaten onun da bu konu hakkında fikrini almıştım. Bundan sonrası tamamen beni, takımımı ve başkanı ilgilendiriyordu. Gerisi yalandı kısaca.

Ana kulüp desteği işini hallettikten sonra. Transfere daha fazla önem vermeye başladım. Kısa listemi belirlemeye başlamıştım. Hatta çoğu izlediğim oyuncunun kulüpleriyle bile anlaşmıştım. Bunlar arasında Deniz Baykara ve Yasin Karaça gibi oyuncuların kulüpleri de vardı. Fakat bu oyuncular düşük bir ligde oynamak istemedikleri için kulübe gelmek istemediklerini fakat kulübün durumuna göre ilerleyen dönemlerde bunu düşüneceklerini söylediler.

Takımımın öncelikle olarak bir kaleciye ve bir ön liberoya ihtiyacı olduğunu söylemiştim. Bu eksikliği iki iyi transferle gidermiştim. Bunlardan ilki kaleye Serkan Boyar'ı koymak, ikincisi de yılların deneyimi Kemalettin Şentürk'ü transfer etmek oldu. İkisinin de özellikleri aşağıda bulunmaktadır. İsteyen arkadaşlar bakabilirler. Tabii bu sırada antrenmanlar ve hazırlık maçları devam etti.

Hazırlık Maçları ve Kampın Genel Durumu
    ÇOK YAKINDA!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Vay. Mükemmel. Bence finansı düzeltmeliydin.

Nesil
    2006
    Yer
    -

gs'yi seçmen daha güzel malesef onların altyapısı daha iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bence gsyi seçmekle iyi yaptın cağrı abi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Galatasaray yerinde bir seçim olmuş Çağrı Abi.Alt yapı mükemmel çünkü.Aslında Bjk'nin de öyle de GS alt yapısı Türkiye 'de 1. konumda..
    (/s)

20. Default

Galatasarayı seçtiğin bence de güzel olmuş.

Doğru karar verceğini biliyordum.Çağrı Abi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gs doğru karar bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Devamı ne zaman Çağrı Abi?
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Çağrı abi yerinde olsam 3'ünüde alırdım destek kulüp olarak...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

bı fb lı olarak bncede ıı olmus gs yı secmen.once takım duzelsın sonra para gelır zaten.basarılar

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Çağrı abi yerinde olsam 3'ünüde alırdım destek kulüp olarak...
    Üçünü almayı aslında ben de isterdim ama kulüp sadece bir tanesine sıcak bakıyordu. İkincisine pek olumlu bakmıyordu. O yüzden Galatasaray'ı seçtim. Aslında GS ve FB'yi seçecektim. Hem maddi yönden hemde kadro yönünden biraz olsun rahatlamak için ama olmadı.

Arkadaşlar devamı hemen hemen her gün yayınlanacak. Her gün bir ya da iki parça yayınlamayı düşünüyorum. Öğlene kadar dersanem oluyor. Öğleden sonra biraz soru çözümü falan derken akşam 5e kadar ki zaman bende full dolu. Yani anca bir ölüm yazabiliyorum. İki bölüm yazmaya da çalışırım ama elimden geldiğince. Az ama öz gidecez. Bu sefer ben de istiyorum kariyerin uzun sürmesini her seferinde bir aksilik çıktı kafamdaki planları uygulayamadım. Umarım bu sefer sorun çıkmaz!

Hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Ayrıca sizlerden ricam sadece "güzel gidiyor" , "bravo" , "süpersin" , "iyi yapmışsın" gibi yorumlar yerine daha doldurucu yorumlar yapmanız. Böylece hem sohbet seviysi artmış olur hem de biraz daha olsun hikayeyi geliştirmek için yeni fikirler üretebilirim. Çünkü kafamda hikayeyi bitirdikten sonra hepsini yayımlamak var.

Çağrı abi yanlız 2 bölüm yaz daha iyi 1 ölüm yazma tırsıyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cefgu View Post
    Çağrı abi yanlız 2 bölüm yaz daha iyi 1 ölüm yazma tırsıyorum.
    neden tırsıyosun ????

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

3'ünüde alsaydın mali açıdan baya rahatlardın ama izin vermediklerine göre en iyi terçihi yapmışsın...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Uzun geliyor.Ondan mı tırsıyorsun
    (/s)

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri