Tarık bir yerlerde yazmıştı, sevinçle geldim baktım konu kilitli diye, şimdi ben de 2 gün sonra ilk defa geldim baktım, tartışma çıkmış ve konu kilitlenmiş. Tartışılacak şeyler varsa buyrun tartışalım ama bu konu altında değil, bu güzel konu altında değil.

Maça gelirsek, biri bana deseydi ki Fenerbahçe 100. yılında şampiyonluğa İzmir'de ulaşacak, kesinlikle inanmazdım.

2'de çıktık evden, 3'ü 5 geçe daha İzmir'in güneşinin tepemizde olduğu bir vakitte stada girip, yerimize oturmuştuk. O sıcağa Fenerbahçem için katlanıyorduk. Velhasılkelam bu 4 saat nasıl geçecek derken, bir bakmışsın oyuncular ısınmaya çıkmış, zaten ondan sonrasında maçın havasına girdik.

İzmir Atatürk stadında güvenlik nedeniyle boşaltılan yerler hariç her taraf doluydu ve dışarıda içeriye girmek isteyen birçok da kişi vardı. Maç başladı, zaten daha birşey anlayamadan golü yedik. Halı saha maçı gibi yorumlar yaparken biz de golü attık ve tam halı saha maçı oldu. Üstüne bir de Bursa'nın gol haberi gelince stad yıkılıyordu adeta. Deivid'e o kadar laf söylerken nerden bilelim bize şampiyonluğu getireceğini...

Trabzon 2-1 yapınca açıkçası hepimiz şoktaydık ama kısa sürdü desteğe devam ettik. Diğer maçlardan gelen haberlere göre BJK artık bitmişti, GS yeniyordu, şampiyonluğu garantileyemesek bile 1 puan almalıydık buradan. Penaltı oldu, tamam puan geliyor dedik ama Alex herhalde esen o rüzgarı hesaba katmadı ve tribüne yolladı. Artık yavaş yavaş maç gitti derken Deivid sahneye çıktı ve golü attı, onun sevincini yaşarken daha Sivas'tan gol haberi geldi (şu anda bile tüylerim diken diken oldu) bu haberle şampiyon oluyorduk, o duygular anlatılmaz, tüm stad çoştu, herkes artık son düdüğü ve şampiyonluğu bekliyordu. GS'nin yediği golde tüm yedek kulübesi adeta sahaya girecekti.

Ve maç bitti, şampiyonluğun ilk kutlamaları başladı ve hala devam ediyor. Staddaki şölen sona erdikten sonra sokaktaki şölen başladı. Otobüslerde, dolmuşlarda hatta metroda her yerde kutlama vardı...

Bu güzel geceyi, şampiyonluğu, bu mutluluğu, 100. yılımızdaki bu sevinci bize yaşattıkları için tüm Fenerbahçelilere teşekkür ediyorum. 100. yılımızda kazandığımız bu şampiyonluktan ötürü de tüm Fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ediyorum...