1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: Bayanlar Basketbol Ligleri

Hybrid View

mac boyunca surekli kufurler yedik kaptanımıza bir cok hakaret ve kufur dolu tezahuratlar yapıldı keza yabancılarımız ve aziz hoca artı Beşiktaş Jimnastik Kulubu yonetcilerine ve baskanına da hemde bir bayan macında bu kadar kufur edildi ..evet gercekten fb taraftari cok centilmen(!)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

burdada şampiyonuz türkiye kupasından sonra bayanlarımız 2. kez tebrikler

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    Beşiktaşlılık durusunu cok agzınıza almayın altında kalırsınız...mac boyunca surekli kufurler yedik kaptanımıza bir cok hakaret ve kufur dolu tezahuratlar yapıldı keza yabancılarımız ve aziz hoca artı Beşiktaş Jimnastik Kulubu yonetcilerine ve baskanına da hemde bir bayan macında bu kadar kufur edildi ..evet gercekten fb taraftari cok centilmen(!)
    Mesajımı tam anlamamışsın galiba. Bu maçta küfürler edildi (ben de yanlış olduğunu düşünüyorum). Bu küfürlerin sebebi daha önceki Beşiktaş maçlarında (Akatlar) bizim oyuncularımıza yapılanlardır. 2005 yılında olanların üzerine her Beşiktaş deplasmanında, özellikle bayan basketbolcularımıza yapılanlardır.

Duruş sahibi olduklarını söyleyenler dün Fenerbahçe taraftarlarına su fırlatıyorlardı. Duruş bu mu? Taraftarlar Nilay'a, Nevriye'ye etmedikleri küfrü bırakmadılar. Peki duruş bu mu? Aziz Akkaya Akatlar'da ki son maç öncesi 'orada küfürü ben organize edeceğim' dedi. Bu mu duruş. Ya da hangi yönetici bu küfürlere engel olmaya çalıştı? Duruş dedikleri bu mu?

Fenerbahçe taraftarı şu son maça gelene kadar herhangi bir küfür etmedi. Buna rağmen Akatlar'da senin de söylediğin gibi özellikle de bayan basketbolcularımıza küfür bi tarafa koltuk sökülüp fırlatıldı. Takip eden maçlarda Fenerbahçe taraftarından buna karşılık gören var mı?

Altında kalacağım "duruş" buysa içi boş, hafif gelir.

Son olarak Beşiktaş duruşu Süleyman Seba ile ayrıldı Beşiktaş'tan.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri