1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Bu yıl rekabet olmadı

Hybrid View

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sadece Türkiye içinde kaLdı ama avrupada hiç bir başarı geLmedi yine
    Konu başlığından, haber metnine kadar iyice ve dikkatlice oku istersen. Konu ne önce onu kavra, sonra yorum yap. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki rekabetten bahsedilmiş, Fenerbahçe'nin Avrupa'da başarılı olup olmadığından veya Fenerbahçe'nin bu sene neler yaptığından değil. Konu FB-GS arasındaki rekabet.

Daha fazla yatırım, özellikle başkanın etkisi, bu sonuçları getirdi. Başkan tüm maçlara gidiyor, bayan basketbol, erkek basketbol, bayan voleybol, futbol... Allah her takıma böyle büyük bir başkan versin, bu kadar ilgili olamaz birisi. Bütün hayatı Fenerbahçe başkanın, minik takımın oynadığı maçlara bile gidiyor Böyle ilgili başkan ve başarı, tesadüf değil.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Böyle ilgili başkan ve başarı, tesadüf değil.
    hiç bir başarı tesadüf değildir ....

ayrıca bunun olması normal f.b daha fazla kaynak ayırdı ... ama işte şöylede bir durum var f.b nin olup olabileceiği bu ... 100 yılında her dalda kupa beklerken sadece her dalda galatasarayı yenebilmiş ... ve bunuda başarı olarak yazmışlar ... tabiki bir başarı ama kupa almış gibi yazmışlar ... neyse tarihe bunuda yazarlar ...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Konu başlığından, haber metnine kadar iyice ve dikkatlice oku istersen. Konu ne önce onu kavra, sonra yorum yap. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki rekabetten bahsedilmiş, Fenerbahçe'nin Avrupa'da başarılı olup olmadığından veya Fenerbahçe'nin bu sene neler yaptığından değil. Konu FB-GS arasındaki rekabet.

Daha fazla yatırım, özellikle başkanın etkisi, bu sonuçları getirdi. Başkan tüm maçlara gidiyor, bayan basketbol, erkek basketbol, bayan voleybol, futbol... Allah her takıma böyle büyük bir başkan versin, bu kadar ilgili olamaz birisi. Bütün hayatı Fenerbahçe başkanın, minik takımın oynadığı maçlara bile gidiyor Böyle ilgili başkan ve başarı, tesadüf değil.
    Çok şükür okuma,yazma biLiyorum.Konu farkLı oLabiLir ama benim bahsettiğim bişeye kaymıştı oLay ve bende o oLay hakkında görüş beLirttim.BiLmeden konuşmayaLım.!
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Çok şükür okuma,yazma biLiyorum.Konu farkLı oLabiLir ama benim bahsettiğim bişeye kaymıştı oLay ve bende o oLay hakkında görüş beLirttim.BiLmeden konuşmayaLım.!
    Senin bahsettiğin şey'e kaymadı konu sen bahsettiğin şey'e kaydırdın konuyu.
    Konuyu Saptırmayın.

Mesaj Yetkileri