1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: G.Saray'dan UEFA kutlaması

Hybrid View

Müthisti programlar.Gercekten zaman zaman benim de gözlerim doldu.Fatih terim tam bir motivasyon ve taktik dehasi,uzmani.Onlari gördükce keske Fatih hoca 2-3 sene daha kalsaydi diyesim geliyor.Ozaman eminim ki Sampiyonlar Ligi sampiyonlugu da gelirdi.Müthis bir takimdik gercekten.Simdi bile söylerken tüylerim diken diken oluyor.Fatih Terim bana göre dünyanin en iyi 5 teknik direktöründen beri.Aksini kimse iddia edemez!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Müthisti programlar.Gercekten zaman zaman benim de gözlerim doldu.Fatih terim tam bir motivasyon ve taktik dehasi,uzmani.Onlari gördükce keske Fatih hoca 2-3 sene daha kalsaydi diyesim geliyor.Ozaman eminim ki Sampiyonlar Ligi sampiyonlugu da gelirdi.Müthis bir takimdik gercekten.Simdi bile söylerken tüylerim diken diken oluyor.Fatih Terim bana göre dünyanin en iyi 5 teknik direktöründen beri.Aksini kimse iddia edemez!
    Ben ediyorum. Fatih Terim motivasyon olarak 1 numara olabilir ama taktik dehası falan değil. Taktik dehası, uzmanı olsaydı, gittiği Fiorentina'yı, Milan'ı başarılı yapardı. Galatasaray'da kalsaydı 2-3 sene, şimdiki durumunuzdan daha kötü olurdunuz, Süper Kupa'yı alamazdınız. Milano'dan kovulduğunda Galatasaray'ın başına geçtiğinde 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. O zaman tüm Galatasaraylılar "Yine 4 sene üst üste şampiyon olacağız." diyordu ama Galatasaray'ın çöküşü o sene başladı. Fenerbahçe Galatasaray'a 6-0 gibi tarihi bir fark attı, Galatasaray o sene şampiyon olamadı ve Fatih Terim'in getirdiği milyon tane yabancı yüzünden kulüp ekonomik olarak çöktü.

Lucesu kat kat daha iyi antrenör Fatih Terim'den, taktik olarak. Fatih Terim'in tek avantajı motivasyondu, çok iyi gaz veriyordu, İtalya'da da bu gaz işe yaramadı, gaz veremedi, çünkü ne İtalyancası buna yetiyordu, ne tercümanlar söylediklerini tam olarak aktarabiliyorlardı.

Dünyanın en iyi 5 antrenörünü sayayım sana ben; Jose Mourinho, Alex Ferguson, Arsene Wenger, Fabio Capello, Marcelo Lippi. Bunlar yetmediyse, daha da sayayım: Rafa Benitez, Carlo Ancelotti, Luciano Spaletti, Scolari, Hector Cuper, Rijkaard, Juande Ramos, Domenech, Klinsmann...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Dünyanın en iyi 5 antrenörünü sayayım sana ben; Jose Mourinho, Alex Ferguson, Arsene Wenger, Fabio Capello, Marcelo Lippi. Bunlar yetmediyse, daha da sayayım: Rafa Benitez, Carlo Ancelotti, Luciano Spaletti, Scolari, Hector Cuper, Rijkaard, Juande Ramos, Domenech, Klinsmann...
    Egemen Cuper'de ne antrenör be gittigi her takimi batirdi. Klinsmann'dan hic bahsetmeyelim. ilk 5'in icine Ancelotti kesinlikle girer.

Mesaj Yetkileri