Bak Egowich diyorum senle tartismayacam,ama cok sacmaliyorsun yahu.Fatih Terim taktikten anlamiyormus.Dün GSTV yi izleseydin böyle konusmazdin,ne kadar sacmalagini görürdün.Fatih Terim,Rui Costa´yi 42 Milyon € ya aldi.Nuno Gomes,Enrico Cheisa falan bunlari da saymiyorum ha.Bu kulübü yöneten baskan hakkinda hicbir bilgin yok,sonra da gelmis burada bana bos bos konusuyon.

Domenech,Fransa Milli takimini sampiyon mu yapti?Sen hangi dünya kupasini izledin?Yoksa cizgi filmiydi senin izledigin Dünya Kupasi?

Zidane ve Henry takimi finale cikardi yahu.Aksini kimse iddia edemez.Domenech takima akrep burcu olanlari almiyordu,nedeni akrep burcu ugursuzluk getiriyormus.Gerisini sen düsün Cok üstün düsünceli bir isim

Spaletti diyorsun Roma´yi iyi yapmis falan.Hani nerede avrupada basari?Roma´nin kadrosu mükemmel degil mi?Geciniz.Bana uefa kupasi almayan birini,fatih terimin basarilarinin altinda teknik adam getirme.

Arsene Wenger takimi Sampiyonlar Liginde oynatmismis.Hani nerede basari?Uefa Kupasini Galatasaray aldi.Hem de takimi bizden daha iyiydi.Git italyaya sor bakalim Sinyor Terim nasil biri ? Sor

Rafa Benitez,Riijkard diyorsun da be Egowich o kadro bende olsun sana her sene kendi liginde sampiyonluk + avrupada basari getirmezsem adam degilim.Bana Fatih Terim gibi normal bütceli takimi kendi liginde 4 üstüste sampiyon yapan ve Uefa kupasini alan biri göster.

Scolari hep milli takimlari calistiriyor.Portekiz Milli takimi da mükemmel bir kadroya sahip.Zaten Brezilya ile basarili olmayan teknik adam hictir gözümde.Takim calistirmadigi sürece ve o takimi basarili yapmadigi sürece benim gözümde fazla degeri yoktur.

Bundan sonra gercekten sana cevap vermeyecegim.Ama bari bilmedigin seyler hakkinda yorum yapma da,komik duruma düsme.