1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: fm 2007'den sıkıldım

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by celljuck View Post
    öncelikle turksportal ailesini bizleri aydınlattıkları için tşk ederim ama bir türlü bu fm 2007 den zevk alamadım bir heves satın aldım ama bi gönül rahatlığıyla oynayamıyorum tam oyuna başladım transferleri yaptım derken array access out of bounds hatasini aldım bütün transferler iptal oldu neyse girdim forumda gerekli tüm detayları okudum ve uyguladım sorunum devam ediyordu daha sonra yeni update edilen turkce yama turksportal turkce v2 yukledim bu seferde runtime error 76 sorununu aldım gerekli tüm programları indirip kurdum sorunum yinede çözülmedi şimdi bu sorunlar çözülse acaba başka bir sorun çıkacak mı diye düşünmeye başladım dün gece 2 ye kadar uğraştım ve halen uğraşmama rağmen bir türlü sorunum çözülmedi anlaşılan fm 2007 yapımcıları nasıl yaptılarsa bu oyunu şaşıyorum eger konuşmalarımda herhangi bir yanlış sözüm varsa tüm turksportal ailesinden özür dilerim sadece düşüncülerimi paylaşmak istedim saygılarımla...............
    Birincisi yazdiklarin oyunun bir hatasi degil, sen oyunda olmayan bir eklentiyi oyunun ustune kuruyorsun, uyumsuzluklar olmasi gayet dogal. Ayrica orijinal oyun almadiktan sonra sikayet etmenin pek bir mantigini goremiyorum. Ben de oynuyorum devamli ve en ufak bir hata mesaji ile karsilasmadim, hele ki yeni cikan eklentileri yukledikten sonra mantik hatalari da en aza indi. Saygilar

Quote Originally Posted by demaio View Post
    Birincisi yazdiklarin oyunun bir hatasi degil, sen oyunda olmayan bir eklentiyi oyunun ustune kuruyorsun, uyumsuzluklar olmasi gayet dogal. Ayrica orijinal oyun almadiktan sonra sikayet etmenin pek bir mantigini goremiyorum. Ben de oynuyorum devamli ve en ufak bir hata mesaji ile karsilasmadim, hele ki yeni cikan eklentileri yukledikten sonra mantik hatalari da en aza indi. Saygilar
    ama birtek ben şikayetçi değilim ki tüm forumda bu konudan rahatsız bence hep beraber sorunu büyüteceğimize problemin çözümüyle uğraşsak daha iyi olmaz mı tüm modaratör arkadaşlardan bu konuda yardımlarını bekliyorum

Mesaj Yetkileri