1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Galatasaray Başkanı "Alkışa" Son Noktayı Koydu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Şöyle bir durum var yalnız. Herkes Fenerbahçe taraftarının yaptığından dolayı alkışa karşı. Siz Fenerbahçe taraftarını değil, Fenerbahçe futbol takımını alkışlayacaksınız. Tabi alkışlarsanız... Ortada böyle bir yanlış anlaşılma var.

Örneğin, Galatasaray şampiyon olsa ve Galatasaray Kadıköy'e gelse, ben alkışlardım. Ben Galatasaray taraftarını değil, Galatasaray futbol takımını, o an sahaya çıkan 11 futbolcuyu alkışlıyor olacaktım.

Bu yüzden biraz daha sağduyuya çağırıyorum taraftarları. Fenerbahçe taraftarının yaptıkları doğru değildi o maçta, o yüzden de 3 maç ceza alındı zaten, geçti gitti, uzatmanın anlamı yok. Fenerbahçe futbol takımı, Galatasaray'a hiçbir şey yapmadı. Hiçbir çirkin, kötü davranış yapmadı, aksini iddia edemezsiniz. Peki neden alkışlamıyorsunuz?
    yo hayir ben onu kastetmiyorum

1-türkiye kupası finalinde fenerbahceyi yenince fenerbahce futbol takımı neden kupa törenine cıkmadı veya bizi tebrik etmedi
    2-gecen sene biz sampıyon olunca neden tebrik edilmedikde cok yaygara yapıldı
    3-uefa kupasına tesadüf diyorlar baska ne olsun biz zaten 2000 yılında afrika takımlarını falan yendik oyle aldık kupayı kendinizi bizim yerimize koyun

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    yo hayir ben onu kastetmiyorum

1-türkiye kupası finalinde fenerbahceyi yenince fenerbahce futbol takımı neden kupa törenine cıkmadı veya bizi tebrik etmedi
    2-gecen sene biz sampıyon olunca neden tebrik edilmedikde cok yaygara yapıldı
    3-uefa kupasına tesadüf diyorlar baska ne olsun biz zaten 2000 yılında afrika takımlarını falan yendik oyle aldık kupayı kendinizi bizim yerimize koyun
    Bu düşmanlık nereye kadar? Biz ne zaman İngiltere gibi olacağız? Söylediklerinde haklısın, sen de haklısın, ancak bunları aşmamız gerekiyor artık. İngiliz futbolundan 20 yıl gerideyiz, 20 yıl sonra mı rakibimizi alkışlayacağız?

Yunanistan bile Türk Milli Takımına yapmadığını bırakmadı sahada, ancak maç 4-1 bitince, onlar da kabullendi ve alkışladılar, medeniyet örneği sergilediler.

Chelseali futbolcular ve hakemler, Man Utd sahaya çıkınca nasıl alkışlıyor, dünyanın en güzel görüntüsü o.

Adnan Polat az önce alkışlamayacaklarına dair bir basın toplantısı yaptı. Türk futbolu hiçbir zaman ileriye gidemeyecek maalesef. Hiçbir zaman tel örgüleri kaldıramayacağız, gol atan futbolcumuz taraftarlara koşamayacak. İngiltere'deki gibi...

Mesaj Yetkileri