Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Galatasaray Başkanı "Alkışa" Son Noktayı Koydu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Galatasaray Başkanı "Alkışa" Son Noktayı Koydu

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın son günlerde gündemi meşgul eden alkış tartışmasına noktayı koydu. Canaydın, "Ben Kadıköy'e gittiğimde benim elimi bile sıkmıyorlar. Bu da nereden çıktı?" dedi

RadyoSpor'un klasikleşen programı İlker Ateş ile Spor Kazanı'nın 2500. bölümü nedeniyle özel yayına katılan Canaydın, Chelsea-Manchester United maçında yaşanan alkış olayını kendilerinin de Fenerbahçe'ye yaşatmaları konusundaki tartışmalar için "Derbi 100 yıldır devam eden tatlı bir rekabet. Sadece en iyi şekilde geçmesini diliyorum. Ben Fenerbahçe'yi her zaman Ali Sami Yen'de en iyi şekilde konuk ettim, ancak son gidişimde Şükrü Saracoğlu'nda aynı şeyleri göremedim. Ben iyi bir dokümanter ve araştırmacıyım. Galatasaray'ın üst üste 4 yıl şampiyonluğunda da Fenerbahçeli yöneticilerin eleştirileri devam etti. İnsanların tarzı bu. Buna yorum getirmem manasız. Ben kendi ekibimden sorumluyum" yanıtını verdi.

Fenerbahçe ile hafta sonunda yapacakları derbiyi kazanmaları gerektiğinden söz eden Canaydın, "Son 2 maçımızı mutlaka almamız lazım. 6 puana, Şampiyonlar Ligi yolunda ihtiyacımız var" dedi.

Sezon biter bitmez, transfer çalışmalarının yoğunlaşacağını anlatan Canaydın, Juninho konusunda bir şey söyleyemeyeceğini, ancak görüştükleri oyuncular bulunduğunu kaydetti.

Bugünün Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanmasının 7. yıl dönümü olduğunu hatırlatan Özhan Canaydın, şunları kaydetti: "Kolay değil. Türkiye'de elde edilmiş en büyük başarılardan biri. Katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Kutlamalarımız, yeni bir UEFA şampiyonu çıkana kadar devam edecek. Galatasaray ve Türk futbolu için önemli bir tarih. İnşallah Türk futbol camiası, gelişmelerle birlikte dünya futbolunda başarıyla ülkemizi temsil eder."

Canaydın, "İkinci bir UEFA şampiyonluğunu Türkiye'ye yine Galatasaray getirecektir., Türkiye'de, UEFA Kupası'nı kazanmaya en yakın ekip Galatasaray'dır" dedi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bence doğru konuşmuş

Nesil
    2006

Sizin alkışınıza ihtiyacımız yok ki. Sonuçta alkışlasanızda şampiyonuz alkışlamasınız da şampiyonuz. Bunlar boş iş. Siz Fenerbahçe'yi yenip kendi takımınızı alkışlayın.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bizi orda alkışlamak istemeyen GS taraftarları elleri kendiliğinden kavuşacaktır!
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bizde bu kavga,gürüLtü oLduğu sürece,topu birbirimize atma aLışkanLığımız oLduğu sürece hiç bir şey yapamayız biz.Keşke bizde bazı şeyLeri başarabiLsek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

1- UEFA kupasina neler denildi
    2-Once paf takimimizi alkislasinlar
    3-Hersey bizden bekleniyor
    4-Her turlu yabanci madde yagiyor
    5-Turkiye kupasini aldigimizda fenerbahceli futbolcular neden kupa torenine katilmadi
    6-Gecen sene sampiyon olunca neden yaygara yapildi tebrik edilmedik

Chesela ve m.united konusuna gelelim bu takimlar 1 yil boyunca lig maclarinda hic seslerini cikariyorlarmi sadece cikip maclarini oynuyorlar yada kendi aralarindaki maclara bakim ayrica chesea-M.unitede iki ezeli takim degil ama biz iki ezeli takimiz

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Alkislama konusu nereden cikti yahu, hic gerek yok, alkislamasanizda olur.

Bizim basarilarimiza tesadüf diyen,kendi statlarinda taraftarlarimizin oturduklari yerlere sidik torbasi koyan,mondiye ses bombalari atan,eric geretsin kafasini yaran,ümit karanin kafasini yaran,hasan sas ve sabriya ana avrat küfürler eden takimi mi alkislayacagiz?

Güldürmeyin bizi..!

Siz ayni muameleyi görmeyeceginiz icin dua edin.Yoksa istermisiniz siz de oturdugunuz yerlere sidik torbalari?Serdar´a ses bombalari?Taraftarlarin Tuncay´in kafasini yarmasini?Zico´nun kafasini yarmasini?Takima mac boyunca küfürler yagdirmasini?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

sadece bu degil baran bak ben yazdim maddeleri

Galatasaray bu konu'da haklı Fenerbahçeli yöneticiler hiç alkış vb. gibi şeyler beklemesin.
    Arkadaşlar sizler de mesajlarınızı atarken üslubunuza biraz daha dikkat edin.

Şöyle bir durum var yalnız. Herkes Fenerbahçe taraftarının yaptığından dolayı alkışa karşı. Siz Fenerbahçe taraftarını değil, Fenerbahçe futbol takımını alkışlayacaksınız. Tabi alkışlarsanız... Ortada böyle bir yanlış anlaşılma var.

Örneğin, Galatasaray şampiyon olsa ve Galatasaray Kadıköy'e gelse, ben alkışlardım. Ben Galatasaray taraftarını değil, Galatasaray futbol takımını, o an sahaya çıkan 11 futbolcuyu alkışlıyor olacaktım.

Bu yüzden biraz daha sağduyuya çağırıyorum taraftarları. Fenerbahçe taraftarının yaptıkları doğru değildi o maçta, o yüzden de 3 maç ceza alındı zaten, geçti gitti, uzatmanın anlamı yok. Fenerbahçe futbol takımı, Galatasaray'a hiçbir şey yapmadı. Hiçbir çirkin, kötü davranış yapmadı, aksini iddia edemezsiniz. Peki neden alkışlamıyorsunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Şöyle bir durum var yalnız. Herkes Fenerbahçe taraftarının yaptığından dolayı alkışa karşı. Siz Fenerbahçe taraftarını değil, Fenerbahçe futbol takımını alkışlayacaksınız. Tabi alkışlarsanız... Ortada böyle bir yanlış anlaşılma var.

Örneğin, Galatasaray şampiyon olsa ve Galatasaray Kadıköy'e gelse, ben alkışlardım. Ben Galatasaray taraftarını değil, Galatasaray futbol takımını, o an sahaya çıkan 11 futbolcuyu alkışlıyor olacaktım.

Bu yüzden biraz daha sağduyuya çağırıyorum taraftarları. Fenerbahçe taraftarının yaptıkları doğru değildi o maçta, o yüzden de 3 maç ceza alındı zaten, geçti gitti, uzatmanın anlamı yok. Fenerbahçe futbol takımı, Galatasaray'a hiçbir şey yapmadı. Hiçbir çirkin, kötü davranış yapmadı, aksini iddia edemezsiniz. Peki neden alkışlamıyorsunuz?
    yo hayir ben onu kastetmiyorum

1-türkiye kupası finalinde fenerbahceyi yenince fenerbahce futbol takımı neden kupa törenine cıkmadı veya bizi tebrik etmedi
    2-gecen sene biz sampıyon olunca neden tebrik edilmedikde cok yaygara yapıldı
    3-uefa kupasına tesadüf diyorlar baska ne olsun biz zaten 2000 yılında afrika takımlarını falan yendik oyle aldık kupayı kendinizi bizim yerimize koyun

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    yo hayir ben onu kastetmiyorum

1-türkiye kupası finalinde fenerbahceyi yenince fenerbahce futbol takımı neden kupa törenine cıkmadı veya bizi tebrik etmedi
    2-gecen sene biz sampıyon olunca neden tebrik edilmedikde cok yaygara yapıldı
    3-uefa kupasına tesadüf diyorlar baska ne olsun biz zaten 2000 yılında afrika takımlarını falan yendik oyle aldık kupayı kendinizi bizim yerimize koyun
    Bu düşmanlık nereye kadar? Biz ne zaman İngiltere gibi olacağız? Söylediklerinde haklısın, sen de haklısın, ancak bunları aşmamız gerekiyor artık. İngiliz futbolundan 20 yıl gerideyiz, 20 yıl sonra mı rakibimizi alkışlayacağız?

Yunanistan bile Türk Milli Takımına yapmadığını bırakmadı sahada, ancak maç 4-1 bitince, onlar da kabullendi ve alkışladılar, medeniyet örneği sergilediler.

Chelseali futbolcular ve hakemler, Man Utd sahaya çıkınca nasıl alkışlıyor, dünyanın en güzel görüntüsü o.

Adnan Polat az önce alkışlamayacaklarına dair bir basın toplantısı yaptı. Türk futbolu hiçbir zaman ileriye gidemeyecek maalesef. Hiçbir zaman tel örgüleri kaldıramayacağız, gol atan futbolcumuz taraftarlara koşamayacak. İngiltere'deki gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Tabi tabi hindi baba hindi çektiren Tuncay'ı alkışlayacağız değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

onlar bizi alkislasinlar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Biz önce su takımına zarar veren taraftarları yok edelım mesela kimin yabancı madde attıgı aslında belli ama neden bu adam ceza verilmiyor

Emurafuya katılıyorum. Ilk önce taraftarlar kimliği ile klübe zarar verenleri ortaya çıkarmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bazi Galatasaray taraftarlari antreman a gelip " 100'lerine tukurun " gibi bi pankart acmiclar. COk yanlis bi haraket.

Ama ben ginede soylim Fenerbahce, Galatasaray i alkislarmiydi veya Bjk'yi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Eğer bu maç Fair-Play çerçevesinde geçerse her iki takim taraftarları birbirini alkışlar ama sanmıyorum birbirimize kin güdüyoruz bunlarin olmaması lazım.!
    (/s)

Ah medya ah.Yine boş bir gündem ve yine gerilim.

Valla helal olsun Özhan Canaydın a... En iyisini demiş...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Herkez önce geçen seneyi bi hatırlasın . Sonra karar versin.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Türkiye´de bunu hangi takım yapabilecek ki Galatasaray yapsın bu kavgalar bu gürültüler olduktan sonra kimse kimse´yi alkışlamaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Herkez önce geçen seneyi bi hatırlasın . Sonra karar versin.
    cihan ona hic gerek yok sen benim verdigim ornekleri gordunmu
    mesela biz turkiye kupasini alinca fenerbahce futbol takimi neden kupa torenine cikmadi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ne Gs Fb'yi ne de Fb Gs'yi alkışlar.Zaten biz başkanımızın elini sıkmayanı alkışlamayız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yok yok buldum maçtan önce fener marşı okuyalım hep beraber

Alkış istiyen premier leag e gitsin zaten ligdende çekiliceklermiş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Tekrar Yazıyorum...

..Biz Küçük Başarılara Alışık Değiliz!
    En Büyük Başarılar Bizimdir , Her Zaman Bizim Kalacaktır!

Galatasaray SK.

O yüzden bir alkışı çok görmeyelim..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ne Galatasaray,Fenerbahçe'yi,
    Ne Fenerbahçe Galatasaray'ı,
    Ne Beşiktaş Fenerbahçe'yi,
    Ne Fenerbahçe Beşiktaş'ı alkışlar. Burası Türkiye biz İngiltere'deki görüntüleri yakın zaman içinde zor görürüz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ne alkışmış yav.. Alkışlasak ne olacak, alkışlamasak.. Gereksiz bir şekilde uzuyor bu muhabbet..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Sizin alkışınıza ihtiyacımız yok ki. Sonuçta alkışlasanızda şampiyonuz alkışlamasınız da şampiyonuz. Bunlar boş iş. Siz Fenerbahçe'yi yenip kendi takımınızı alkışlayın.

Aynen katılıyorum...Ama birazda olsa bu işin oyun olduğunu anlamak zorundayız tüm halk olarak.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri