1 ile 30 arası toplam 396 sonuç

Konu: Oyuncu İstek Bölümü

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Ya arkadaşlar.GS ile oynuyorum.Forvet e ikinci yabancı alacağım(Celsinho-Bojan) ve kalecimi (Marcelo Grohe) satacağım.Bana en fazla 21 veya 22 yaşında türk kaleci söyler misiniz?Bu arada HSNCNMTN arkadaşımın tavsiye ettiği defans (Yasin Çakmak) 4 maçta 1 golü avr ve ortalama puanı 8.00.Yine başarılı kaleci bulman dileğiyle...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by BlueKing3 View Post
    Ya arkadaşlar.GS ile oynuyorum.Forvet e ikinci yabancı alacağım(Celsinho-Bojan) ve kalecimi (Marcelo Grohe) satacağım.Bana en fazla 21 veya 22 yaşında türk kaleci söyler misiniz?Bu arada HSNCNMTN arkadaşımın tavsiye ettiği defans (Yasin Çakmak) 4 maçta 1 golü avr ve ortalama puanı 8.00.Yine başarılı kaleci bulman dileğiyle...
    walla çok mutlu olkdum.kaleci kısmına gelirsek volkan babacan dan başkasına yönelme derim.

3. Default

higuain'i 10m'e aldım.onun performansından mutluyum ama higuain ve ibrahim akın, bobo, nobre üçlüsünü bir birleriyle değiştirirerek oynattığım ileri 3 lünün her attığı kaleyi tutturan yerli bi futbolcuya ihtiyacım var.bilen varsa esirgemesin lütfen

2012 yılındayım, mümkünse 30 yaşın üstünde olmasın Bana kariyerli (büyük kulüplerde oynamış), Fenerbahçe'ye gelebilecek, ismi olan iyi oyuncular istiyorum... 4 tane kontenjan açıldı ama transfer sezonu bitecek yakında Acil yardım...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by spiritcrusher View Post
    arkadaşlar, runje'nin performansından hoşnut değilim mümkünse türk ve genç olan bi kaleci ismi lazım.10M'yi geçmicek tabi
    Volkan Babacan

Mesaj Yetkileri