Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 32 arası toplam 32 sonuç

Konu: Galatasaray Başkanı "Alkışa" Son Noktayı Koydu

bence bu alkış işi çok abartıldı eğer alkışlayacaklarsa adamların kendi içinden gelmeli şimdi medyanın baskısıyla,televizyonlarda sms anketleriyle yapsa nolur yapmasa nolur?formalite icabı bir şey olur,bu saatten sonra da futbolumuza pek bir katkısı olmaz bu şartlar altında.
    ayrıca galatasaraylı arkadaşlar niye bize çatıyorlar ki?ben hiçbir fenerbahçeli yöneticinin alkış beklediğini görmedim,ya da ben mi kaçırdım yöneticilerin alkış istediğini?sadece medyanın abarttığı bir olay bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

...Arada bir tesadüf konusu geçmiş, GS taraftarı anlamıyor ya da anlamak istemiyor o lafı. Ben o günkü açıklamalrı canlı izledim ve hiç de başarı tesadüfen gelmiştir denmiyordu. Beklenen bir olay değildi, iyi planlama yapılmadı, başarı kalıcı olmadı gibi laflardan sonra o tesadüf sözcüğü çıktı. Ama basın bu lafı iyi kullandı, taraftar da anlamadan yüklendikçe yükleniyor.

Alkış olayını maç konusunda da konuşmuştuk. Alkışlasalar da olur, alkışlamasalar da olur. Ama alkışlanırsa şu anda benim, zamanında BJK bizi kalecisiz 4-3 yendiğinde alkışlamıştık dediğim gibi siz de dostluk için şampiyon Fenerbahçe'yi alkışlamıştık, karşılığını da bekliyoruz diyebilirdiniz, ama olmadı, fırsat kaçtı.

Bu kadar konuşmadan, tartışmadan, açıklamadan sonra alkışlansa da sadece göstermelik olacağını düşünüyorum, o nedenle hiç alkışlanmasın, bu kin, nefret, düşmanlık devam etsin. Taraftarlar birbirini dövsün, hatta birini öldürsün kan davası başlasın, her derbi maçta diğer taraf intikam alsın, bu böyle devam etsin. Hatta stadlara da bomba koyalım patlatalım, toptan temizlik olsun...
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri