Bizim avunmaya ihtiyacımız yok. Finaldeyiz![]()
Bizim avunmaya ihtiyacımız yok. Finaldeyiz![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Neyin avutmasıdır bu?
Ülker sponsor oldu mu? Oldu!
Para verdi mi? Verdi!
Cafe Crown adı reklam isim olarak eklendi mi? Eklendi!
Bitmiştir..
O parayı kullanayaman Gs Basketbol Yönetimi'nin suçudur, parayı almadılar mı sanki?
Ülker başarı çıtasını düşük görmüş ki Bjk ve Gs'den başarı beklemediği için dönüşü az olacak şekilde reklam vermiş..
Bkz. Winterluth Barcelona
Siz almasaydınız hakkınız olurdu, ayrıca ben de bu işden haz etmiyorum ama sizin de farkını yok, o yüzden laf söylemeye de hakkın kalmıyor maalesef
Ayrıca Ülker altyapısı da pilot takım oldu, ne güzel.Müthiş başarı bu yönetimin.Zararlı çıkacakken (ki isim konusunda hala kızgınım) yararlı bile oluyor şu an..
Hoşuma gitmese de finale çıktık mı, çıktık! Benim için artık kafa yoracak bir yanı yoktur, gerisi düşünsün..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Biz fenere yenilmedik FenerbahçeÜLKER ' e yenildik
normal Fener olsaydı yenerdik bu oyunla
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sana şöyle cevap verip çocuk kavgalarına dönüştürelim mi olayı;
Biz Galatasaray'ı yenmedik, Galatasaray Cafe Crown'u yendik, Galatasaray olsaydı en az 50 fark atardık.
Yukarıda Cengiz anlatmış ama anlamıyorsunuz galiba, Ülker grubu 3 takıma da sponsor olmuş mu olmuş, 2 kulübe ürünlerinin adını verirken Fenerbahçe'ye marka adını vermiş mi, vermiş. 3 kulüp de bu anlaşmalardan olumlu faydalanmış mı, evet. Daha neyi tartışıyoruz?
Artık bu tartışma bitsin...
Maçı evde olmadığım için izleyemedim ama finale fazla yorulmadan çıkmak iyi oldu. Artık rakibimizi bekliyoruz...
"YÜCE ATATÜRK"
He he he iyidi Serkan Abi... Maçı bir ara çevirdi GS de Fitch 100metre den 3'lük atınca olmadı...
Maçın bitiminin hemen ardından Galatasaraylı taraftarlar sahaya çok sayıda yabancı madde atarken, yönetim kurulu üyesi Fatih Gökşen'e de saldırmak istediler.
Maç sonrası, protokol tribününde bulunan Fatih Gökşen'e sözlü saldırıda bulunmak isteyen taraftarlar, tartışmanın uzaması sonrası Gökşen'in üzerine yürüdü, ancak güvenlik güçleri, taraftarları, protokol tribününden uzaklaştırdı.
Fatih Gökşen, sahaya inerek, öfkeli taraftarlardan uzaklaştı. Taraftarlar, yönetimin istifası yönünde tezahüratlar yaparak salondan çıkarken, Gökşen'e tepkilerini sürdürdüler.
Kaynak : AA
F.Bahçe Ülker finalist
Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisinin 2. maçında Galatasaray Cafe Crown'ı 69-64 yenen Fenerbahçe Ülker, durumu 3-0 yaparak finale yükseldi.
Taraftarların büyük desteğiyle maça başlayan Galatasaray Cafe Crown, pota altında Graves ile 4 sayı buldu ve 2. dakikayı 4-0 önde geçti. Mirsad'ın 3 sayılık basketleriyle oyuna tutunan Fenerbahçe Ülker, Oğuz'un pota altında ürettiği sayılarla 6. dakikada 10-9 öne geçti. Hücumda etkisiz kalan sarı-kırmızılı takım, kısa süreli alan savunmasında da başarısız oldu ve Oğuz'un basketiyle Fenerbahçe Ülker, 8. dakikada farkı 8 sayıya (17-9) çıkardı. Konuk ekip, İbrahim'in 3 sayılık basketiyle ilk periyotu da 20-11 önde geçti.
Galatasaray Cafe Crown, ikinci periyotun başlarında Brown ve Tolga ile 3 sayılık basketler bularak 12. dakika içinde farkı 2 sayıya (25-23) indirdi. Rakibinin baskılı savunmasına karşın Mrsic ile 3 sayılık basketler bularak rakibinin oyuna ortak olmasına izin vermeyen Fenerbahçe Ülker, Basden'in basketiyle son dakika içinde farkı 9 sayıda (37-28) tuttu ve ilk yarıyı 39-34 önde kapadı.
Fenerbahçe Ülker, ikinci yarıya iyi savunma yaparak başladı. Hücumda Mrsic ve Ömer ile etkili olan sarı-lacivertli takım, Semih'in basketiyle 29. dakikada farkı 16 sayıya (60-44) çıkarırken, 3. periyotu 60-46 önde geçti.
Son periyotta savunmasını sertleştiren Galatasaray Cafe Crown, 7 dakika 27 saniye içinde potasında sadece 2 sayı gördü. Yerli oyuncuların sahada mücadele ettiği dönemde oyuna ortak olmayı başaran sarı-kırmızılı takım, Tolga'nın 3 sayılık basketiyle 38. dakika içinde farkı 2 sayıya (64-62) indirdi. Son periyottaki iyi oyununu sürdüren ev sahibi takım, bitime 49 saniye kala Murat ile bulduğu basketle 64-64 beraberliği sağladı. Fenerbahçe Ülker, bitime 32 saniye kala Ömer ile 3 sayılık basket buldu ve 67-64 öne geçti, maçtan da 69-64 galip ayrıldı.
-GALATASARAYLI TARAFTARLAR FATİH
GÖKŞEN'E SALDIRMAK İSTEDİ-
Maçın bitiminin hemen ardından Galatasaraylı taraftarlar sahaya çok sayıda yabancı madde atarken, yönetim kurulu üyesi Fatih Gökşen'e de saldırmak istediler.
Maç sonrası, protokol tribününde bulunan Fatih Gökşen'e sözlü saldırıda bulunmak isteyen taraftarlar, tartışmanın uzaması sonrası Gökşen'in üzerine yürüdü, ancak güvenlik güçleri, taraftarları, protokol tribününden uzaklaştırdı.
Fatih Gökşen, sahaya inerek, öfkeli taraftarlardan uzaklaştı.
Taraftarlar, yönetimin istifası yönünde tezahüratlar yaparak salondan çıkarken, Gökşen'e tepkilerini sürdürdüler.
-NOTLAR-
Maçın ikinci periyotunun başında, Mirsad'ın protokol tribününe el kol hareketi yapması nedeniyle kısa süreli gerginlik oldu. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Dedehayır buna tepki gösterirken, Fenerbahçe Basketbol Şube Direktörü Nedim Karakaş, ortamı yatıştırdı.
Sarı-kırmızılı taraftarlar, maç boyunca Mirsad'a tepki gösterirken, zaman zaman küfürlü tezahüratta bulundular.
Karşılaşmanın 26. dakikasında, Fenerbahçe Ülker hücumunda Fitch ile ikili mücadeleye giren İbrahim Kutluay dizinden sakatlandı ve sahayı sedyeyle terk etti.
1993-94 sezonunda son finali oynayan Fenerbahçe Ülker, böylece 13 sezon sonra finale yükseldi.
Maçın bitiminin hemen ardından Galatasaraylı taraftarlar sahaya çok sayıda yabancı madde attı. Fenerbahçe Ülkerli oyuncuların soyunma odasına gitmesi sırasında bir sarı-kırmızılı taraftar sahaya inerek, oyunculara saldırmaya çalıştı, ancak güvenlik güçleri bu kişiyi etkisiz hale getirdi.
Bu arada, Galatasaraylı yöneticilerden Ahmet Dedehayır'ın, Fenerbahçe soyunma odasına doğru giden İbrahim Kutluay'ın kız kardeşine kötü sözler sarf ettiği gözlendi.
Kaynak: AA
Sanki Cafe Crown reklamını babalarının hayrına aldılar?Yenilince sebep uydurabilmeleride güzel.Hep bir kılıf var.Buarada maç sonunda taraftar yine kendine yakışanı yaptı.Tebrikler...
fenerbahce seriyi tecrubesiyle kazandi.yok sa bizim takimimiz 2 mac dada daha iyi oyun oynadi
Benim söylemek istediğim fenere gelen ülkerli baskketciler normal fenerin basketcileri olsaydı yenerdik diyorum para mara onları demiyorumBiz Galatasaray'ı yenmedik, Galatasaray Cafe Crown'u yendik, Galatasaray olsaydı en az 50 fark atardık.![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
herseye bir kilif aramayin![]()
Hayırlı uğurlu olsun seriyi geçtik![]()
Mesjlarda yazıldığı gibi hiç de kolay olmadı
Seriyi 3-0 gibi bi skorla rahat geçtik dinlemnmek için önümüzde günlerimiz var bu iyi oldu.
Tamam arkadaşlar mesajım silindi ve sizlerden özür diliyorum...
Güzel hakketiğimiz bir galibiyet aldık ve mutluyuz turu geçtik ve finaldeyiz.
Rakibimizide tebrik ediyorumGösterdikleri mücadeleden dolayı
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Arkadaşlar sakin...
Burada belli kurallarımız var, inat edip üstüne gitmek size birşey kazandırmaz, daha çok kaybettirir, bilginize...
GS Basketbol Şube Sorumlusu'nu Özhan Canaydın'ın hemen görevinden uzaklaştırmasını bekliyorum. Hatta birazcık erdemliyse kendisi istifa etsin, ki yaptıkları bir yöneticiye yakışan hareketler değil. Bizim yöneticilerimiz de zaman zaman tasvip edilmeyecek işler yapıyorlar ama bir oyuncuya, onun karısına, kardeşine küfür eden bir yöneticiyi de ilk defa duydum. Bu adam GS camiasına yakışmıyor, hemen uzaklaştırılmalı.
Bir lafım da GS taraftarına, Milli Takım'ın da önemli oyuncularından olan İbrahim sakatlanıyor, hem de ters bir şekilde, çok ciddi olabilecek bir şekilde. Ama taraftar ne yapıyor, önce oh oh çekiyor sonrasında da küfür... Bunu da hiç yakıştıramadım, bir insanın sakatlanmasına sevinecek seviyeye geldiyse taraftarlık çok yazık, geleceğimiz hiç de ümitli değil...
"YÜCE ATATÜRK"
Hangi tahrik belki de basketbol hayatını bitirebilecek bir şekilde sakatlanmış bir kişiye oh oh demeyi gerektirir?
Farkındaysan diğer edilen küfürlere birşey demedim, onlara artık alıştık, her maçta oluyor, derbi karşılaşması tabi ki tahrik de olmuştur ama dediğim gibi sakatlık anında yapılanlar bırakın taraftarlığı insanlığa yakışmaz...
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan sende haklısın Emre'de haklı aslında objektif bakınca Serkan haklı.
Biraz denklem gibi oldu ama olsun açıklıyayım.
Şimdi Dün İbo sakatlanınca Galatasaray taraftarını bağırması insanlığa yakışmazAma maallesef iş Galatasar-Fenerbahçe olunca zaten çoğu kişi insanlıktan çıkıyor tabi Galatasaraylı birine göre taraftar haklı ama objektif olunca değil
![]()
Finaldeyiz! Tüm takımı tebrik ederim. 3-0 gibi net bir skorla finale kaldık. Şimdi Türk Telekom-Efes Pilsen galibini bekliyoruz. Umarım Türk Telekom gelir finale. Efes Pilsen finalde bizi epeyce zorlayacaktır. Türk Telekom'u daha rahat geçeriz gibime geliyor.
İbrahim Kutluay'a yapılan davranışlara değinmek istiyorum. Gerçekten son derece çirkin ve sportmenlik dışı davranışlardı. Milli basketbolcumuz, Japonya'da attığı 3'lüklerle takıma hayat veren, Dünya 6.'sı takımın kaptanı yerde acılar içinde yatarken Galatasaray taraftarı "Oh Oh" diye bağırıp ana avrat küfür ettiler. Hiç yakışmadı. Bu davranışın üzerine ilahi adalet de oldu zaten ve Ömer'in 25 sn hala attığı 3'lük girdi ve maç bitti.
Atılan yabancı maddelerin de cezası olur umarım.
ibocanınız lig maçında tribünlere hareket yaparkende aynı sıfatları sıralıyor muydunuz? ...
dün bende salondaydım ne gerekiyorsa o yapıldı tribünler adına, maç istediğimiz gibi olmadı ama seneye daha iyi olacak takım inşallah..
afişe pankarta engel olsanda
...
Bu arada basketbol genelde bundan sonra tartışma çıkmadığı sürece kilitleme olmayacak zaten kurallarda hepisini açıkladım bundan sonra bu konu açık kalacak ama kurallarda yazdığı gibi 5 hafta sonra bu konuya yorum yapan arkadş uyarılacaktır...
evet seriyi belki beklendigi gibi fenerbahce gecti ama ben galatasarayın performansından mutlu oldum cünkü hiç bi macdan kopmadılar sonuna kadar mücadele ettiler.daha cok genc bi takım icin iyi bi sezon sayılır.insallah bidaki senelerde daha büyük basarılar görürüz
Valla Cihangir seneye çoğu oyuncu ile yollar ayrılıyor transfer haberlerinde öyle yazıyordu![]()