Ben maçı izlemedim.. İzlemeyeceğimi de zaten önceden sölemiştim.. Ama Helal olsun hepsine yendiler kanaryalarım benim.. Şampiyonluk yağıydı bu da balı oldu![]()
Galatasaray
Fenerbahçe
Berabere
Ben maçı izlemedim.. İzlemeyeceğimi de zaten önceden sölemiştim.. Ama Helal olsun hepsine yendiler kanaryalarım benim.. Şampiyonluk yağıydı bu da balı oldu![]()
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Turkcell Süper Lig'de yapılan 2006-2007 sezonunun son derbi maçı, aynı zamanda tarihi bir gole de sahne oldu. Fenerbahçemizin 2-1'lik galibiyetiyle tamamlanan maçta oyuncularımızdan Edu, tarihi bir gole imza koydu. 2 takım arasında 98 yıllık ezeli rekabette yapılan 356. derbi maçta, daha önce 498 golü bulanan Fenerbahçe'nin, ezeli rakibi Galatasaray'a karşı 500. golünü Brezilyalı futbolcu Edu kaydetti. Edu, 39. dakikada attığı takımının 2. golüyle, Fenerbahçe tarihine geçti.
Kaynak: AA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Meşale yaktık sahaya yabancı madde attık küfür ettik en az 5 maç ceza alırız gelcek yılda gitti
Macta Edu´nun Ümit Karan´a yaptigi hakeketi gören var mi?
Ümit yere düstü sonra Edu kramponlariyla Ümit´in cinsel organina sert bir sekilde basti(bilerek).Ezdi resmen.
Hakemde bunu es gectiDaha ilk yariydi bu olay oldugunda.
Dikkatli konuşun ki ödenecek bir bedel olmasın arkadaşlar. Seviyeye dikkat edelim lütfen.
100. yılımızda hem şampiyon olduk hemde ezeli rakibimizi sahasında malup ettik.. Mutluyuz gururluyuz..
Bunca olaydan sonra esas kendini Galatasaray'li zanneden tribun eskiyalari stada bir daha gelirse yaziklar olsun.
Canaydin beceriksiz olabilir. Vizyonu, dunya gorusu kisitli olabilir. Lider olmayabilir. Kulubun icinde yatirdigi paralari kaptirmamak icin baskanligi birakmak istemiyor olabilir. Ancak en azindan insanligin ne oldugunu bilen bir kisi.
izlerken bu maçı beşiktaşlılığımla bir kez daha gurur duydum.. bu arada tebrikler fenerbahçe..
Gs kötü oynadı. Takım kötüydü. Fener'e tebrikler.
Bu macin boyle gecmesini medya hazirladi.
Yok taraftar alkislarmi tartismalari falan.......... taraftarin damarina basarsan onlar senin istedigin tersini yapar, ve kimse mani olamaz onlara. Bu olaylari atesleyen medya.
Galatasaray zaten maci almayi hakketmedi, yani bu kadar ruhsuz futbolcu bi arada gormedim. Kimse yenilgi icin sebep aramasin, tek sebep o ruhsuz futbolculardir.
Fenerbahceyi tebrik etmistim, Trabzon macindan sonra zaten ama bi daha tebrik ediyom cunku gidip rakiplerini evlerinde yenersen bu demektirki sen zaten hakketmisin.
Zico fazla ovunmesin, bu $ampiyonlugu o oyuncular aldi Fener icin.
Son yıllarda izlediğim en sıkıcı maçtı, kimse tribünlerimize laf söylemesin. Herkes önce kendine baksın, bu yapılanlar iade amaçlıydı ama tam beceremedik.. Fenerbahçe stadındaki gibi kan dökemedik, biz bu kadar yapabiliyoruz işte..
Ayrıca Türk takımları üzerindeki formanın büyüklüğünün farkında olmayan ve hakkını veremeyen oyuncularla Avrupada zor başarılı olur.. Örn: Cihan, İnamoto, Kezman, Deniz vs vs..
Türk Futbolu bu gece dibe vurmuştur bence. Hakem yine iyi idare etti ve maçın tamamlanmasını sağladı.
33. hafta deyip durdunuz, bunun için miydi? Ben burada alkışlansın derken bana kızan arkadaşlar, ne oldu şimdi, başınız göğe mi erdi?
Eğer bugün o taraftar Fenerbahçe'yi alkışlasaydı Fenerbahhçe daha da havalanacaktı ve GS belki de rahat bir galibiyetle ayrılacaktı maçtan. Ama ne oldu?
Bugün maçın kaybedilmesinin en büyük sorumlusu hafta içinde ortamı geren yöneticiler ve bugün maçın içine eden taraftarlarıdır. Onlara aslında Fenerbahçe'nin teşekkür etmesi gerekir, çünkü oyunun durmasını sağladılar, tempoyu düşürdüler.
Bugün Galatasaray'ı yendik, bunun keyfi tarif edilebilir mi? Ama ben bugün alınan galibiyetten keyif almadım, bugün futbol yoktu ki?
Çok büyük bir fırsat kaçtı. Artık daha da kötüye gitmemek için birşeyler yapılması gerekiyor. Birşeyler yapılması için illaki birilerinin ölmesi mi gerekiyor? Burada bu mesajı okuyan arkadaşlara da sesleniyorum, bu kin nereye kadar gidecek? Kim kazanacak? Hep kaybeden olacağız...
Bugünkü olayın oluşmasında herkesin payı var, tüm takımların, tüm yöneticilerin. Keşke tüm taraftarlar, yöneticiler futbolcular gibi olsa. Sanırım tüm Türkiye'ye en güzel mesajı onlar verdi.
Birileri artık birşey yapmalı, holiganizmi arttıran yöneticiler futboldan çıkarılmalı. Taraftar da kendine gelmeli. Bu durum dibe vurup çıkış yaptığımız durum olur umarım. Daha da dibe gidecek olursak bir daha yukarı çıkamayabiliriz.
Dünyanın en büyük derbisi diye kendimizi kandırıp duruyoruz, bu mu en büyük derbi? Yarın UEFA resmi siteden bu rezillikleri yazacak, tüm dünyaya rezil olacağız. Bu durumu, bu rezilliği bizlere yaşatan, Fenerbahçelisinden Galatasaraylısına, Beşiktaşlısına, en baştan en sona yöneticisine, taraftarına hepsine teşekkür ediyorum. Bu şekilde bizleri tanıttığınız için...
"YÜCE ATATÜRK"
Zico'yu korumaya çalışan Mondragon'u tebrik ederim.
Stadlara meşale sokmak sözde yasak. Eğer bir yasak varsa ortada bu uygulanmalı sözde kalıyorsa zaten kural değildir. Hadi davulun içine 3-5 tane yerleştirdin soktun ama o kadar meşale nasıl giriyor ? Eğer girmesini engelleyemiyorsan bunu yasaklama veya yasaklıyorsan sokturma.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
teşekkürler cimbom 2 oyuncumuz daha fenerli oldu
Vay bee,stada yabanci madde attik ve küfür ettik diye Türk futbolu dibe vurdu
Ilk mac neden bu kadar konusulmamisti?
Daha agir olaylar vardi.Simdi teker teker yazmayacam.Herkes nelerin oldugunu iyi biliyor.
puan farkı kaça inecekti kaça indi![]()
Hadi ya tüh çok üzüldüm, 3-5 kişinin kafası yarılsaydı keşke, hani o kimseye isabet etmeyen taş varya boşuna atılmış yazık. Keşke Tuncay'ın kafasına gelseydi, bir güzel yarsaydı kafasını. Avrupa'ya gitmeye hazırlanırken mezara gönderseydik. O zaman çok mu mutlu olacaktın?
Burada suçlular sadece bugün olay çıkaranlar değildir, orası doğru. En başta bu yöneticiler futboldan uzaklaştırılmalı.
Son olarak bugün sahada yapılanları bu mesajdan sonra öven olursa ceza alacaktır. Bu olayın övülecek bir durumu yoktur, eğer acizlikten, rezillikten övünç kaynağı çıkarıyorsanız verilecek ceza da sizi kesmeyecektir ama biz övene yine de ceza vereceğiz, bilginize...
"YÜCE ATATÜRK"
Bana diyorsan yazımın tamamını okumadın sanırım. Ben orada atanlara da aciz diyorum. Onlara inet yapıldığını söyleyenler gibi. Saneye de kadiköyde bu yapılanlara inat başka şeyler yapılır, sonuç ne olacak? Artık bu olaylar bitmeli diyorum, siz de öyle diyorsanız bu yapılanları doğru birşey gibi göstermeyin ve tepkinizi gösterin...
"YÜCE ATATÜRK"
zaten bu olaylar bütün gs taraftarına yüklenmememeli buradaki GALİBİYETİ KALDIRAMAYAN bazı arkdaslar gibi taraftarlar atıo o şişeleri, koltukları