Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?
- Voters
- 80. You may not vote on this poll
-
Galatasaray
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-
Türk Futbolu bu gece dibe vurmuştur bence. Hakem yine iyi idare etti ve maçın tamamlanmasını sağladı.
33. hafta deyip durdunuz, bunun için miydi? Ben burada alkışlansın derken bana kızan arkadaşlar, ne oldu şimdi, başınız göğe mi erdi?
Eğer bugün o taraftar Fenerbahçe'yi alkışlasaydı Fenerbahhçe daha da havalanacaktı ve GS belki de rahat bir galibiyetle ayrılacaktı maçtan. Ama ne oldu?
Bugün maçın kaybedilmesinin en büyük sorumlusu hafta içinde ortamı geren yöneticiler ve bugün maçın içine eden taraftarlarıdır. Onlara aslında Fenerbahçe'nin teşekkür etmesi gerekir, çünkü oyunun durmasını sağladılar, tempoyu düşürdüler.
Bugün Galatasaray'ı yendik, bunun keyfi tarif edilebilir mi? Ama ben bugün alınan galibiyetten keyif almadım, bugün futbol yoktu ki?
Çok büyük bir fırsat kaçtı. Artık daha da kötüye gitmemek için birşeyler yapılması gerekiyor. Birşeyler yapılması için illaki birilerinin ölmesi mi gerekiyor? Burada bu mesajı okuyan arkadaşlara da sesleniyorum, bu kin nereye kadar gidecek? Kim kazanacak? Hep kaybeden olacağız...
Bugünkü olayın oluşmasında herkesin payı var, tüm takımların, tüm yöneticilerin. Keşke tüm taraftarlar, yöneticiler futbolcular gibi olsa. Sanırım tüm Türkiye'ye en güzel mesajı onlar verdi.
Birileri artık birşey yapmalı, holiganizmi arttıran yöneticiler futboldan çıkarılmalı. Taraftar da kendine gelmeli. Bu durum dibe vurup çıkış yaptığımız durum olur umarım. Daha da dibe gidecek olursak bir daha yukarı çıkamayabiliriz.
Dünyanın en büyük derbisi diye kendimizi kandırıp duruyoruz, bu mu en büyük derbi? Yarın UEFA resmi siteden bu rezillikleri yazacak, tüm dünyaya rezil olacağız. Bu durumu, bu rezilliği bizlere yaşatan, Fenerbahçelisinden Galatasaraylısına, Beşiktaşlısına, en baştan en sona yöneticisine, taraftarına hepsine teşekkür ediyorum. Bu şekilde bizleri tanıttığınız için...
Mesaj Yetkileri