Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
80. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

33 41.25%
  • Fenerbahçe

42 52.50%
  • Berabere

5 6.25%
Sayfa 16 / 21 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 625 sonuç

Konu: 33.Hafta Galatasaray-Fenerbahçe

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Vay bee,stada yabanci madde attik ve küfür ettik diye Türk futbolu dibe vurdu

Ilk mac neden bu kadar konusulmamisti?

Daha agir olaylar vardi.Simdi teker teker yazmayacam.Herkes nelerin oldugunu iyi biliyor.
    İlk maçı izlemediğin ne kadar da belli. İsviçre maçından sonra ilk kez bu kadar olaylı bir maç izledim. Daha da önemlisi, ilk kez bir derbi yarım kaldı, hakem soyunma odasına gitti ve geri geldi. İlk maçta öyle durum olmamıştı.

Bursaspor-Beşiktaş maçında bile bu denli çirkin davranışlar olmadı.

5 maç ceza almalı. Kendi koltuklarınızı, stadınızı yaktınız. Kulübünüze hem maddi hem manevi zarar verdiniz.

Fenerbahçeli oyuncuları tebrik ederim. Bu zor şartlarda hiç ezilmeden, mırın kırın etmeden oynadılar delikanlı gibi. Helal olsun. Kazanmasını da bildiler.

Bu sene derbilerde kaybetmedik. Ezeli rakiplerimizi yenerek şampiyon olduk. İçerde, dışarda fark etmedi, her yerde yendik. Helal olsun, şampiyonluğun hakkını verdik.

Sinirler biraz daha gevşesin. 10 dk. ara.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bana cevap vermek isteyen, bu konuyu tartışmak isteyen özel mesaj atsın, bu konuda diyeceklerimi dedim, anlayan anlar ama hala sizin yaptıklarınız deniyorsa diyecek lafım yok. Ben hepimiz biz olalım ve bu iğrençliklere(Kadiköydeki de dahil yoksa anlamıyorsunuz) karşı çıkalımdiyorum. Bu iğrençlikler bitsin diye uğraşalım.
    ----------------------------------

Sonuçta maçı kazandık, 2 sezondur ligde derbi kaybetmiyoruz, Tebrikler Fenerbahçe bizlere bu mutluluğu yaşattığın için...
    "YÜCE ATATÜRK"

Sheriff Misafir

Konuyu tekrar açıyorum seviyeyi koruyarak maçı tartışmaya devam edebilirsiniz..

Fenerbahçe derbilerini kaybetmeyerek Şampiyonluğu kazandı... Terbikler Fenerbahçe... Umarım bugün yaşanan olaylar bir daha olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Vay bee,stada yabanci madde attik ve küfür ettik diye Türk futbolu dibe vurdu

Ilk mac neden bu kadar konusulmamisti?

Daha agir olaylar vardi.Simdi teker teker yazmayacam.Herkes nelerin oldugunu iyi biliyor.
    sen maci izlemedinmi ?? yoksa izledinde bu olanlari normalmi karsiliyorsun?? Dünya'nin neresinde gördün taraftarin 90 dakika durmadan pet sise attigini,koltuk,mesale attigini... ayrica 90 dakika durmadan küfür edildi. Polislerle catistilar ,bir polisin tekme tokat dövüldügünü gördüm,10 kisi birden 1 polise saldiriyorlardi.. Bu olanlar ne Galatasaray'a nede Türk Futbol'una yakismaz.Ama siz kendinize yakistiriyorsaniz, orasi ayri.

Seneye;

Beşiktaşa Şampiyonlar Liginde,

Galatasaray ve Erciyesspor'a Uefa Kupasında

Başarılar!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    sen maci izlemedinmi ?? yoksa izledinde bu olanlari normalmi karsiliyorsun?? Dünya'nin neresinde gördün taraftarin 90 dakika durmadan pet sise attigini,koltuk,mesale attigini... ayrica 90 dakika durmadan küfür edildi. Polislerle catistilar ,bir polisin tekme tokat dövüldügünü gördüm,10 kisi birden 1 polise saldiriyorlardi.. Bu olanlar ne Galatasaray'a nede Türk Futbol'una yakismaz.Ama siz kendinize yakistiriyorsaniz, orasi ayri.
    İstanbul Kadiköy Şükrü Saraçoğlu stadında gördüm ben, daha da kötüsünü..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İstanbul Kadiköy Şükrü Saraçoğlu stadında gördüm ben, daha da kötüsünü..
    Ciddi olamazsin..

Beşiktaş taraftarı gerçekten çok centilmenmiş, bunu anladım. Buradan tüm Beşiktaşlı arkadaşlarıma selam yolluyorum, hepsini tebrik ediyorum, hem Şampiyonlar Ligi'ne kaldıklarından, hem centilmenliklerinden...

Şampiyonluk maçında çok centilmendiler. Bu maçtan çok daha önemli bir maçtı Beşiktaş-Fenerbahçe maçı ve o maçta Beşiktaş taraftarı sahaya en ufak bir yabancı madde atmadı, Tümer'e bile küfür etmedi. Sadece maçın sonunda sinirler gerilince küfür ettiler, o kadar, onun dışında son derece centilmendiler.

Sportmenliği ve centilmenliği İnönü'de gördüm 2 hafta önce, maalesef bu hafta Ali Sami Yen'de göremedim.

Yahu ilk önce kendi sahanizda bize yaptiklariniza bakin sonra konusun!Ben ilk maci izledim.GeretS´in,Ümit´in kafasinin yarilmasini gördüm.Mondi´ye atilan ses bombalarini gördüm.Sahada edilen küfürleri duydum.Atilan yabanci maddeleri gördüm.Taraftarlarimizin oturduklari yere sidik torbalari konuldugunu duydum.Nerede centilmenlik?

Bizim yaptiklarimiz dogru degil,kesinlikle yakismadi bize.Galatasaray asaletine yakismadi.Onlarla bir olmamaliydik.Ama simdi zeytinyagi gibi su üstüne cikmaya calisanlari görüyorum

Sheriff Misafir

Sakin olalım..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Herkes yapılanlan iğrençliklerin yanlışlığını kabul ediyorsa artık bu iğrençlikleri konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum...

Alex'in kadroda olmaması çeşitli dedikodular çıkardı ama Zico biraz önce yaptığı açıklamada, Alex'in karısının, kızının ve kaynanasının dün gece hastanede olduğunu, Alex'inde onlarla beraber olduğunu söyledi. Sabah tesislere geldiğinde çok yorgun göründüğü için seni bu şekilde oynatamam diyip kadroya almamış. Alex'in oynamama sebebi budur...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İlk maçtaki resimleri de koysana Egemen, kanlı kanlı..
    bu tartisma uzar gider sabaha kadar tartisiriz, hicbir yere varamayiz.
    Biz birsey yapmadik demiyoruzki, hatta biz demek yanlis, 1,2 dengesiz yapti diye sizdemi aynisini yapmak zorundasiniz? ben istiyordumki Galatasaray Feneri centilmence karsilasin, hicbir olay olmasin,küfür olmasin bize ders versin istedim ama olmadi. Tartismayida uzatmayalim isterseniz. Olan oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Başka isteğiniz de var mı ? Siz yapın yapın biz centilmen olalım, nereye kadar ? Neden hep ilk adımın atılması bizden bekleniyor anlamıyorum.. Başkanınız çıkar küfürü engellemem diye açıklama yapar.. Bunlarda o hiç birşey olmayan maçtan birkaç resim..

Ne olursa olsun bu oyunun adı alt tarafı futbol. Bizim ülkemiz futbolla yatıp, futbolla kalkıyor. Bunu diğer ülkelerde yapıyor ama diğer ülkelerle bizim ülkemizin farkı çok açık; onlar eğleniyor, biz abartıyoruz..

Öncelikle Galatasaray'lı olarak böyle olayların bizim stadımızda yaşanmasından dolayı tüm Türk futbolundan kendi adıma özür diliyorum. Bunun x stadda veya y stadında olması önemli değil, sonuç olarak Dünya sıralamasında en üstte yer alan bir derbi maçında bunlar yaşanıyorsa, pes doğrusu..

Artık fanatikliği bir kenara bırakıp olaylara pozitif yaklaşalım. Bu olayları ben en son 1996 yılında gördüm bugün bakıyorum yıl 2007 hala aynıyız.. Peki soruyorum bugün baktığınızda futbolumuzda ne değişti?

Biz futbolu eğlence aracı olarak görebilsek herşey düzelecek ama nerede..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

gsye geçmiş olsun 3. olmayı haketti rahat rolan rakibi karşısında 3 puanı almalıydı ama alamdı fbyide tebrik ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Biz de iyi demiyoruz ama benim sinir olduğum Fenerli arkadaşlar sanki kendileri hiç birşey yapmamış gibi aşırı yükleniyor.. İlk maçta olay olmasaydı bugünde hiçbirşey olmazdı..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burak şimdi ben de geçen seneki maçlarda yaşanan fotoğrafları mı koyayım?

Anlamak istemiyorsunuz sanırım, kısasa kısasla bu işler iyiye gitmez. Siz bunu yaptınız biz de yaparız, deyip seneye kadiköyde oynanacak maçta da olaylar mı çıksın?

O konuyu bulup bakabilirsiniz, eminim ki o zaman da tepkimi göstermişimdir ben. Herkes bu yapılan olayların rezilliğini, sadece acizlik olduğunu kabul ederse zaten ortada sorun kalmayacak.

Şimdi soruyorum, burada bu acizliği kabul eden, bu iğrençlikler yaşanmamalıydı diyenler kimler? Eğer karşı çıkan varsa buyrun tartışmaya ama yoksa daha da konuşmaya gerek yok diyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Ne olursa olsun bu oyunun adı alt tarafı futbol. Bizim ülkemiz futbolla yatıp, futbolla kalkıyor. Bunu diğer ülkelerde yapıyor ama diğer ülkelerle bizim ülkemizin farkı çok açık; onlar eğleniyor, biz abartıyoruz..

Öncelikle Galatasaray'lı olarak böyle olayların bizim stadımızda yaşanmasından dolayı tüm Türk futbolundan kendi adıma özür diliyorum. Bunun x stadda veya y stadında olması önemli değil, sonuç olarak Dünya sıralamasında en üstte yer alan bir derbi maçında bunlar yaşanıyorsa, pes doğrusu..

Artık fanatikliği bir kenara bırakıp olaylara pozitif yaklaşalım. Bu olayları ben en son 1996 yılında gördüm bugün bakıyorum yıl 2007 hala aynıyız.. Peki soruyorum bugün baktığınızda futbolumuzda ne değişti?

Biz futbolu eğlence aracı olarak görebilsek herşey düzelecek ama nerede..

Eray sana çok çok teşekkür ediyorum, inan futbolun güzelliği için benim gibi düşünenleri gördüğümde yalnız olmadığı anlamak mutluluk veriyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben en başından beri diyorum, hiç olmamalıydı.. Bende istemiyorum olay çıksın, insanlar biber gazı yesin..
    Ayrıca bu derbi dünyanın en büyük derbisi falan değil, bu kadar sıkıcı maç görmedim..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Taraftar görevini yapması gerektiği gibi yapsaydı bügün kesin kazanırdık

Taraftarlar sirf futbolculari baski altina soktu,fb ile ugrasti.Bu durumda biz nasil maci kazanabilirdik?Bu taraftarlar insallah bir daha maclarimiza gelmezler.

Biz bu olanlari hos karsilamiyoruz tabiki de ama bazilari zeytinyagi gibi üste cikmaya calisinca,bütün sucu bize atinca sinirleniyoruz dogal olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zico Arda'yı dizindeki sakatlıktan dolayı uyarıyor. Aynı sakatlığı bende yaşadım,kendine dikkat etmelisin şeklinde.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

eğer takım tutmak buysa ben takım tutmuyorum
    eğer takım desteklemek böyle oluyorsa ben takımımı desteklemekten nefret ediyorum
    eğer galatasaray taraftarı böyle olunuyorsa böyle taraftarlığa lanet ediyorum

bir zamanlar real madrid karşısında devre arasına 2-0 girip maçı çeviren takımımı düşünüp bugün devre arasına 2-0 yenik giren takımıma bakıyorum üzüntüm daha da artıyor.başlar önde... bırak kazanma azmini kazanma umudu bile yok..

tribüne bakıyorum bizi kurtaracak biri var mı bu çukurdan diye..yönetici olarak seçilmişlerden başkan olanı korkudan stada bile gelmemiş yardımcısı fiyakalı laflar edebilmek için düşüncelerde..takımını göya desteklemeye gelmiş olan taraftar da 10 yıldır yıkılamayan stadı kendi elleriyle yakıyor takımının geleceğini hiç umursamadan...

umutlanmak için sebep arıyorum bir şey bulamıyorum.uefa kupası finalini hatırlayıp kendimi avutuyorum.aklımda tek soru var nasıl bu hale geldi benim galatasarayım?

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

arda oyuna girdi takimi hareketlendi gelecek yil ondan çok şey bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gerets maçtan sonra kadro kalitesi falan demiş, geçen sene şampiyon olurken böyle demiyordu nedense.. Maça gelmeye korkan Özhan beyle elele istifa etmesini diliyorum Gerets beyin..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

"Canlı kalabilmek için uğraştım"

Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Mateja Kezman G.Saray maçında çıkan olayları "Hayatımda böyle şey görmedim" diye yorumladı. Daha önce Chelsea, A.Madrid gibi kulüplerde forma giyen tecrübeli futbolcu "Sahada canlı kalabilmek için uğraştım" dedi.

LİG TV mikrofonlarına "Sahada taşlar gördüm, bıçaklar gördüm. Herşeyi gördüm. Çok şaşırdım. Böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Aklıma sığmadı bu olaylar. Hayatta kaldığım için ve galip geldiğimiz için sevindim" açıklamasını yapan Kezman şaşkınlığını gizleyemedi.

Lig TV
    Al iste, bunu gören(duyan) yabanci futbolcu Türkiye'de futbol oynamak istermi?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets derbinin ardından yaptığı açıklamada yenilgiyi iki takım arasındaki kadro farkına bağladı… İşte Gerets’in derbi sonrası yaptığı açıklamalar:

“Bizim öncelikli hedefimiz şampiyonlar ligine katılmaktı. Ancak buna ulaşamıyorsak bunu iyi analiz etmek lazım. Bir yanda Mehmet Topal diğer yanda Aurelio var… Bir yanda tecrübeli bir oyuncu var. Diğer yanda ise yetenekli ancak daha tecrübe kazanması gereken bir futbolcu var. Bir takım daha iyi futbolcular alıyorsa ve siz onunla yarışmak zorundaysanız bunu çok iyi analiz etmek lazım… Bu arada bizim çok önemli oyuncularımızın uzun zamandır sakatlık içinde olmasıydı… Arda tam iyileşmeden sahaya çıkmak zorunda kaldı…”

Gerets kadroda revizyon yapılıp yapılmayacağı yönündeki soruyu “Tabi ki kadroda bazı değişiklikler olacaktır. Mukavelem var. Gelecek sene de kalmayı düşünüyorum.” Diye yanıtlarken, Fenerbahçe’nin şampiyonluğu ile ilgili olarak da “Hak ederek kazandılar” dedi…

Maraton

Zico'da maçtan sonra şimdiye kadar böyle olaylar yaşamadım sadece televizyondan gördüm dedi. Zico Brezilya'da takip edilen birisi,bu söyledikleri onların kanallarında yayınlanınca bir Brezilyalı Türkiye'ye gelirken nasıl gelecek ? Kafasında hep ''acaba ? ''olacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 16 / 21 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Mesaj Yetkileri