Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
80. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

33 41.25%
  • Fenerbahçe

42 52.50%
  • Berabere

5 6.25%
1 ile 30 arası toplam 625 sonuç

Konu: 33.Hafta Galatasaray-Fenerbahçe

Hybrid View

Vay bee,stada yabanci madde attik ve küfür ettik diye Türk futbolu dibe vurdu

Ilk mac neden bu kadar konusulmamisti?

Daha agir olaylar vardi.Simdi teker teker yazmayacam.Herkes nelerin oldugunu iyi biliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Daha agir olaylar vardi.Simdi teker teker yazmayacam.Herkes nelerin oldugunu iyi biliyor.
    Bana diyorsan yazımın tamamını okumadın sanırım. Ben orada atanlara da aciz diyorum. Onlara inet yapıldığını söyleyenler gibi. Saneye de kadiköyde bu yapılanlara inat başka şeyler yapılır, sonuç ne olacak? Artık bu olaylar bitmeli diyorum, siz de öyle diyorsanız bu yapılanları doğru birşey gibi göstermeyin ve tepkinizi gösterin...
    "YÜCE ATATÜRK"

İlk maçı izlemediğin ne kadar da belli. İsviçre maçından sonra ilk kez bu kadar olaylı bir maç izledim. Daha da önemlisi, ilk kez bir derbi yarım kaldı, hakem soyunma odasına gitti ve geri geldi. İlk maçta öyle durum olmamıştı.

Bursaspor-Beşiktaş maçında bile bu denli çirkin davranışlar olmadı.

5 maç ceza almalı. Kendi koltuklarınızı, stadınızı yaktınız. Kulübünüze hem maddi hem manevi zarar verdiniz.

Fenerbahçeli oyuncuları tebrik ederim. Bu zor şartlarda hiç ezilmeden, mırın kırın etmeden oynadılar delikanlı gibi. Helal olsun. Kazanmasını da bildiler.

Bu sene derbilerde kaybetmedik. Ezeli rakiplerimizi yenerek şampiyon olduk. İçerde, dışarda fark etmedi, her yerde yendik. Helal olsun, şampiyonluğun hakkını verdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

sen maci izlemedinmi ?? yoksa izledinde bu olanlari normalmi karsiliyorsun?? Dünya'nin neresinde gördün taraftarin 90 dakika durmadan pet sise attigini,koltuk,mesale attigini... ayrica 90 dakika durmadan küfür edildi. Polislerle catistilar ,bir polisin tekme tokat dövüldügünü gördüm,10 kisi birden 1 polise saldiriyorlardi.. Bu olanlar ne Galatasaray'a nede Türk Futbol'una yakismaz.Ama siz kendinize yakistiriyorsaniz, orasi ayri.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    sen maci izlemedinmi ?? yoksa izledinde bu olanlari normalmi karsiliyorsun?? Dünya'nin neresinde gördün taraftarin 90 dakika durmadan pet sise attigini,koltuk,mesale attigini... ayrica 90 dakika durmadan küfür edildi. Polislerle catistilar ,bir polisin tekme tokat dövüldügünü gördüm,10 kisi birden 1 polise saldiriyorlardi.. Bu olanlar ne Galatasaray'a nede Türk Futbol'una yakismaz.Ama siz kendinize yakistiriyorsaniz, orasi ayri.
    İstanbul Kadiköy Şükrü Saraçoğlu stadında gördüm ben, daha da kötüsünü..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İstanbul Kadiköy Şükrü Saraçoğlu stadında gördüm ben, daha da kötüsünü..
    Ciddi olamazsin..

Mesaj Yetkileri