Bence siteden uzaklaştırılmalı.
Uzaklaştırılmazsa bile sitede ki herkes ona tavır koyacak bu belli...
Evet
Hayır
Bence siteden uzaklaştırılmalı.
Uzaklaştırılmazsa bile sitede ki herkes ona tavır koyacak bu belli...
Bak burak abi affedilmez diyorsun,ne güzel konusuyorsun
Ama nedense bu kisi geri alindi veeee bu kisi hakkinda bu kadar agir suclamalar olmadi.Kaldi ki bu kisi 18 yasinda![]()
ortam karıştı burdan kesin yine birisi banlanır valla Volkan abi bir açıklama yapsayoksa iş karışır
Bence sitede son zamanlarda bu ceza işi baya bir karıştı.siteden atılan geri alınıyor.
Forum Kuralları multi hesap banlanma sebebidir diyor.Multi hesabı olduğu bilinen bir kaç kişi atıldı-geri alındı.
Küfür etmek ban sebebidir diyor.Tekrar alınma var.
Bazıları hemen hemen 10 defa yazma cezası aldılar.Bir kişi yazma cezasını alır bir kere.Yok bu adam devam etti aynı davranışları yapmaya tekrar verilir yazma cezası.Bence bu sayı ikiden fazla olmaz.Yine aynısını yaparsa banlanması gerekir.Ne de olsa adam cezası bitince gelip tekrar ceza yediği davranışlarına devam ediyor.Demek ki akıllanmıyor.Bu kişi tekrar tekrar aynı hareketi yapacak.O zaman niye tekrar yazma cezası veriliyor.Direk banlansın.
Bence kurallar baya bir esnedi.biraz katı olması lazım.
Konu uzadıkça sinirler gerilir gerildikçe insan kendini tutamaz tutamayınca Cihan'la beraber gider. vs. vs. vs.....
Bir insan hiç düşünmeden 20 Milyon kişinin anasına küfür eder mi...
Onu savunanları hala anlamıyorum...
1-Birisi bize kanin pis der.
2-Birisi 4 hesap acar.
3-Birisi anaya küfür eder.
Hepsi de banlanma mevzusudur!
Ama ilk 2 siradaki kisiler banlanip,sonra geri aliniyorsa 3.siradaki kisi der bu kisiler neden banlanmiyor?Sitemizde bunlari yapmak suc degil mi?.Hakarete demek ceza yok.Ozaman ben de edeyim der ve bu duruma düser.
Eger zamaninda Batuhan ve 2.siradaki kisi banlansaydi bu durum olmazdi![]()
Gitgide hayır diyenler artıyor.
Artık tekrar atılsın...
Eğer daha önce banlanıpta geri alınanlar bu sitede duracaksa, Cihanda sonuna kadar durmalıdır..
Olayı nereden nereye getiriyorsunuz.
Kanın pis olayında bir kişiye yönelikti ve kişiye soruldu "üye senden özür dilese affedermisin, affetsen bile yetkileri alınacak, affetmezsen atılacaklar diye" etemem dedi iş bitti atıldılar.
Bunda ise bir topluluk söz konusu. Görüşünüz bunun için alınıyor.
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
Kazandırmak diyorsunda 10 defa yazma cezası yiyen birinin kazanılacak tarafı kalmamıştır.Adamın cezası bitince tekrar gelip aynı hareketlere devam edecek terkrar yazma cezalı olacak sonra tekrar diye devam eder gider bu.
Yani kazanılacak insan zaten burasının nasıl bir yer olduğunu bilip ona göre davranır
So what?
Saike
2. üyelikten atılanlar ile Anaya küfür eden birini aynı kefeye koyuyorsanız birşey diyemiyorum..Cidden yazık...
Amaçın beni iğnelemekse şuan bunların hepsini toplamış bir şekilde bekliyorum..
Hani Fırtına öncesi sessizlik derler ya o misal..
Daha önceki Banlanan üyeler.!!
ToRResS , Batuhan.Önder; Bunlar hiç bir şekilde Ana ya küfretmemiştir ve küfrettikten sonra ise konu açıp özür dileyip üstüne üstelik sinirli anıma geldi dememiştir..
İmzasına o terbiyesizce yazıyı yazıp sonra '''' Smilesini kullanmamıştır..
Eğer böyle birşey bende gördüyseniz hemen '' IP '' den banlasınlar beni.
Evet ama Mustafa Budak'ın yazdığı şeye bakılırsa affedilebilir şeyler varmış ve bu affedilebilir birşey sanırım ancak küfür çok farklı...
Baran olayı fazla uzatma, forumda dediyse kanı pis diye göster 40 kere banlayalım. Bu olay forumda gerçekleşti ve o nedenle tartışıyor, eğer senin dediğinde forumdaysa göster banlayalım ve bu konu artık uzamasın...
"YÜCE ATATÜRK"
Yapılan hareketi beğenmedim.
BAN'lanan birisinin de tekrar affedilmesi ne kadar doğru![]()
Yöneticiler karar verir...
Ama ben bu özrün kabul edilemez olduğunu düşünüyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"