1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: 06-07 Sezonu Şampiyonu Fenerbahçe

Hybrid View

Fenerbahçe 0 - 0 Beşiktaş
    Fenerbahçe 2 - 1 Galatasaray
    Beşiktaş 0 - 1 Fenerbahçe
    Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe

Fenerbahçe bu sene derbilerde çok iyiydi, tıpkı geçen sene olduğu gibi. Kuralar çekildiğinde korkmuştuk, son haftalarda derbilerin arkaya arkaya gelmesinden ve deplasmanda olmasından... Fikstür dezavantajını da avantaj haline getirdik, gerçekten bu senenin en iyi takımı olduğumuzu ispatladık.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hiçbir derbi karşılaşmasını kaybetmedik, ilk 5'de bulunan takımları en az 1'er kez yendik. 100. yılımızda belki çok güzel oyun oynamadık ama şampiyonluğu kesinlikle hakettik. Hiçbir derbiyi kaybetmeden sezonu Şampiyon tamamlayarak bize mu sevinci yaşatan Fenerbahçe'li futbolculara çok çok teşekkür ediyorum.

(2 sezondur ligde derbi kaybetmiyoruz bakalım nereye kadar gidecek bu seri)
    Ben geçen hafta için ilk 9'da bulunan takımlardan hiç birisine yenilmediğimizi ve en az 1 kez yendiğimizi Ahmet Çakar ağzından duymuştum.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fenerbahçe 0 - 0 Beşiktaş
    Fenerbahçe 2 - 1 Galatasaray
    Beşiktaş 0 - 1 Fenerbahçe
    Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe

Fenerbahçe bu sene derbilerde çok iyiydi, tıpkı geçen sene olduğu gibi. Kuralar çekildiğinde korkmuştuk, son haftalarda derbilerin arkaya arkaya gelmesinden ve deplasmanda olmasından... Fikstür dezavantajını da avantaj haline getirdik, gerçekten bu senenin en iyi takımı olduğumuzu ispatladık.
    Fikstür dezavantajımız gerçekten vardı ve biz bunu doğru kullandık.Sezon boyunca çok kötü olduğumuz maçlarda oldu ancak derbilerde gerçekten iyiyiz.En azından rakipten iyiyiz.

Mesaj Yetkileri