herkese hayırlı olsun emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
OH BE!...
herkese hayırlı olsun emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
OH BE!...
Sizlere çok teşekkür ediyorum.
www.turksportal.net
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Tekrardan İlhan abimi , Volkan abiyi cani gönülden tebrik ederim..
Teşekkürler...
çok çok te$ekkürler..büyük bir çalı$ma..
Hata düzeltildi hayırlı olsun![]()
siz bitanesiniz lan seviyorum sizi![]()
Volkan abi,İlhan abi ve Emeği geçen herkes´i cani gönülden teşekkür ediyorum.
tebrikler teşekkürler turksportal
dualarımız sizinle
emeği geçen herkese teşekkürler...
siz gerçekten çok iyi bi ekipsiniz.size teşekkür az gelir
siz işte busunuzzzzzzz![]()
bravo emeği geçen herkesin eline sağlık v2 de bende türkçe karakterler olmuodu o da düzeltilmiş
Bu yamayı tamamen nasıl kaldırabiliriz? Yeniden yüklemeyi deneyeceğim de...
Yeni v. tekrar hayırlı olsun.
emeği geçen herkese çok tesekkürler
Emeği geçen herkese teşekkürler. Güncelleme yapılıyor şu an, heyecanla bekliyorum![]()
Gercekten bu yamayi duzeltmek icin elinden geleni yapan ve emegi gecen herkez e tesekkur ederim
sonsuz teşekkürler yine Türkçe'nin en iyisi ile oynuyoruz sayenizde
Emegi gecen herkese binlerce tesekkur.iyiki turksportal var.tesekkurler...
Gösterdiğiniz ilgi ve emek için sonsuz teşekkür ederim.Siz harikasınız.....
aLLah kLavyeLerinize zevaL vermesinEmeginize sonsuz saygıLarımLa...
emeginize saygi!
denedim hiç bi sorun yok emeğinize sağlık
tebrikler ve teşekkürler arkadaşlar siz birtanesiniz.
Emeği geçen herkese teşekkürler.Başarılarınızın devamını dilerim.
Uzun zamandır beklediğimiz yamanın çıkmasıyla hepimiz havalara uçmuş hemen indirip oynamaya başlayacağımız fm nin başına geçmiştikki bir takım sorunlar yaşandı mutluluğun yerini sinir kızgınlık almıştı bir takım insanların sebepsiz yere hiç bir maddi beklentisi olmadan gece gündüz kafa patlatıp hazırladıkları yamadaki bazı sorunlar o insanların emeğinin önüne geçmişti belkide pişman olmuşlardı hangimiz hiç tanımadığımız birileri için aterisinde fm oynayıp oyunu tam anlamıyla benimseyebilmesi için bir şeyler yaparız ben bu insanlar için sölenecek bir şey bulamıyorum öncelikle kontrolden çıktığımız için özür dilerim ve çok teşekkürler ben ilk yamadan beri bire şey sölerim sizleri izledim izliyorum vede izleyeceğim yaptıklarınız yapacaklarınız için çok çok teşekkürler.
Çok teşekkürler harikasınız...
Sayın Turksportal Ailesi,
Çok kısa bir sürede v1, üzerinden yine kısa bir süre geçtikten v2 bizlerle paylaştırdınız. Ardından çok çok kısa bir sürede de ''array.....bounds'' hatasını giderip, v2.1'i bizlere sundunuz. Çok çok teşekkürler. Artık final sürümünü bekliyoruz, ve eminizki onu da kısa bir süre içerisinde bizlere sunacaksınız. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler. v2.1 i şimdi indirdim umarım v2 deki gibi sorunlar oluşmaz. Teşekkürler turksportal ailesi...