Rusya'da Bir Türk!
(CSKA Moskova Kariyerim)
* Kariyern Devamı 19. Mesajda *
Uzun zamandır FM oynamıyordum. Fakat sitede sizlerin kariyerlerini okurken; oyuna yeniden dönmeliyim dedim ve döndüm...![]()
Avrupa'larda sempati duyduğum bir takım vardı. Daha önce FM'de o takımın için menajerliğini yapmamıştım. E insan sempati duyduğu takımı yönetmek ister di mi? Biz de buna karşılık CSKA Moskova ile yeni bir kariyer yapma hazırlıklarına giriştik.
Bütçemin pek iyi olmayışı nedeni ile transfer yapmadım. Oyuncu da satmadım. Gusev kontratı sona erdiğinden takımdan gitti. Eski oyunumda Beşiktaş'ı yönetirken bu oyuncuyu transfer ettim fakat verim alamadım. Bu nedenle kontrat yenilemedim.
İlk hazırlık maçımı Cibalia (bu takım kim ya?) ile yaptım ve 2-0 kazandım. Rahat geçen bir maçtı...
İkinci maçım Parlament Suprkubok Rossiikupa maçıydı. Tam bilmiyorum ama galiba lig şampiyonu ile kupa şampiyonu arasındaki oynanan maç... Bu maçta ise Aldonin ve Vagner Love'ın golleri ile Spartak Moskova takımını 2-1 yenerek kupayı müzeme götürdüm.
Artık lig başlıyordu... Takımıma güvenim sonsuzdu. Kadrosu Rusya Ligi'nin kapasitesi üzerindeydi. Kupa maçında 2-1 bozguna uğrattığım, ligdeki en güçlü rakibim olan Spartak Moskova'la idi. Ligin ilk maçında rakibimi Daniel Carvalho[2] ve Jo'nun golüyle 3-0 hezimete uğratarak zirveye oturdum.
Şimdilik bu kadar yeter. Devamı sonra... (: