Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 313 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 v2.1 ÇIKTI !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ölümüne BulancaK

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler....

Saatlerdir oynuyorum ve sorunsuz çalışıyor Teşekkürler TurksportaL!!

seyfullah588 Misafir

her zaman her yerde en büyük portal kim zuhaha tabiki turksportal zuhaha

elinize kolunuza sağlık

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

sabah saat 8 sularında yattım valla halimiz çok komikti.. gözlerim kapanıyor pes ediyorum volkan diyor ha gayret... ben yattığımda o halen ayaktaydı... 11 de uyandırdılar bide ya malum ev taşıyorum temizlikti ıvız zıvır ev taşıyanlar bilirler çilesini... neyse umarım hatasız ve sorunsuzsuzca keyifle oynarsınız bu yamayı... oluşacak hataları ve eksikleri ilgili başlığa yazabilirsiniz bunları elden geçiririz.

yama bu kadar geciktiği için kusura bakmayın çok yoğun günler geçirdik özel hayatımızda. Ama geliştirmeye devam edeceğiz. Sizlerden ricam sponsorlarımıza tıklayarak bize destek olmanız bunu size daha iyi hizmet sunabilmemiz için istiyorum
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

süpersiniz kardeşlerimmmmmm enbüyük üstad sizlersiniz saolun varolun

herkese hayırlı uğurlu olsun

emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler

Nesil
    2006
    Yer
    ev iyidir

size minnettarız herşey için çok saolun artık geriye kalıyo final sürüm inşallah yakında oda olacak hepinize yeniden şükranlarımı sunuyorum

hepinizin eline sağlık ..

oleyyyyyyyy sonunda düzgünce oynayabilicezçok teşekkürler..

cokk sagollun size ne desekk azdirr
    thanks

elinize sağlık süpersiniz söylenecek birşey yok çoookk tşk

Quote Originally Posted by HellhammeR View Post
    Uzun zamandır beklediğimiz yamanın çıkmasıyla hepimiz havalara uçmuş hemen indirip oynamaya başlayacağımız fm nin başına geçmiştikki bir takım sorunlar yaşandı mutluluğun yerini sinir kızgınlık almıştı bir takım insanların sebepsiz yere hiç bir maddi beklentisi olmadan gece gündüz kafa patlatıp hazırladıkları yamadaki bazı sorunlar o insanların emeğinin önüne geçmişti belkide pişman olmuşlardı hangimiz hiç tanımadığımız birileri için aterisinde fm oynayıp oyunu tam anlamıyla benimseyebilmesi için bir şeyler yaparız ben bu insanlar için sölenecek bir şey bulamıyorum öncelikle kontrolden çıktığımız için özür dilerim ve çok teşekkürler ben ilk yamadan beri bire şey sölerim sizleri izledim izliyorum vede izleyeceğim yaptıklarınız yapacaklarınız için çok çok teşekkürler.
    cok guzel aciklamissin

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

MükemmeL,işte şimdi oynanır bu oyun..Herkese teşekkürLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

wallaha ne desek az Allah sizden razı olsun sizi başımızdan eksik etmesin inşallah başarılarınızın devamını dileriz saygılar sevgiler...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

evet yeni versiyon ile hata sorunu kalmadı. artık oyun turkçe zor oldu ama sonunda oldu.emeği geçen herkese teşekkürler. Bi de adam gibi başarılar yakalarsam tam olcak. sebattayım 3 seneye başladım hala 1.lige çıkamadım kılpayı kaçıyo kafayı yicem

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Aman oyunu sorunsuz Türkçe oynayın da tek sorununuz o olsun

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ellerinize sağlık Turksportal ekibi çok uğraştınız bizler için sağolun varolun.

süpersiniz volkan abicim ellerinize sağlık hiç bi sorun yaşamadan kurdum ve oynuyorum harika olmuş yenilikler allah razı olsun hepinizden

21. Default

Öncelikle tüm türksportal ekibine böyle güzel bir çalışma için teşekkür eder ve başarılarının devamını dilerim.
    Ben türkçe fm versiyon 2.1 i yükledim fakat oyuna girdiğimde hala oyun ingilizce gözüküyordu. Bu yamayı çalıştırabilmek için başka bir guncelleme veya yama mı yuklemem gerek? veya bu yamayı yukledıkten sonra etkinleştirmek için neler yapmam lazım.
    Forumdaki ilgili kısmı okudum fakat sorunuma çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

öncelikle teşekkürler.bnm bir sorum olacaktı. bu yamayı çalıştırabilmek için betanın yüklü olması gerekiyormu?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    öncelikle teşekkürler.bnm bir sorum olacaktı. bu yamayı çalıştırabilmek için betanın yüklü olması gerekiyormu?
    Hayır, gerekmiyor. Direkt yükleyin ve oynayın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006

Helal olsun ama ben daha yeni görüyorum. Emeklerinizin karşılığınız alacağınızdan eminim. Hepinizi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Çok teşekkürler. ÖSS'den sonra inidirp oynayacağım. Şimdilik mola.

kayitli oyunlarda kullaniliyor dimi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Hayır, gerekmiyor. Direkt yükleyin ve oynayın.
    teşekkürler...

ellerinize sağlık...çok güzel olmuş...teşekkürler..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    editör bende türkçe olmadı..ne yapmalıyım?

Quote Originally Posted by oguzzbjk View Post
    kayitli oyunlarda kullaniliyor dimi ?
    Evet Tabiki

oyuncu etkileşimi bende ingilizce ama v1 e bakarak çoğu yerler düzeltilmiş ama oyuncu etkilşiminin ingilizce olması kafamı karıştırıyor.

Acaba bendemi bir sorun var,yani sizlerde türkçemi beyler ?.

Saygılar

Merhaba,
    Yeni Türkçe versiyonu şu anda indiremiyorum. Sanıyorum sitede geçici bir sorun var. Bana yeni versiyonu e-mail ile veya msn ile yollayabilecek olan bir yardımsever var mı?

Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri