Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler....
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler....
Saatlerdir oynuyorum ve sorunsuz çalışıyor Teşekkürler TurksportaL!!![]()
her zaman her yerde en büyük portal kim zuhaha tabiki turksportal zuhaha
elinize kolunuza sağlık
sabah saat 8 sularında yattım valla halimiz çok komikti.. gözlerim kapanıyor pes ediyorum volkan diyor ha gayret... ben yattığımda o halen ayaktaydı... 11 de uyandırdılar bide yamalum ev taşıyorum temizlikti ıvız zıvır ev taşıyanlar bilirler çilesini... neyse umarım hatasız ve sorunsuzsuzca keyifle oynarsınız bu yamayı... oluşacak hataları ve eksikleri ilgili başlığa yazabilirsiniz bunları elden geçiririz.
yama bu kadar geciktiği için kusura bakmayın çok yoğun günler geçirdik özel hayatımızda. Ama geliştirmeye devam edeceğiz. Sizlerden ricam sponsorlarımıza tıklayarak bize destek olmanız bunu size daha iyi hizmet sunabilmemiz için istiyorum![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
süpersiniz kardeşlerimmmmmm enbüyük üstad sizlersiniz saolun varolun![]()
herkese hayırlı uğurlu olsun![]()
emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler
size minnettarız herşey için çok saolun artık geriye kalıyo final sürüm inşallah yakında oda olacak hepinize yeniden şükranlarımı sunuyorum
hepinizin eline sağlık ..
oleyyyyyyyy sonunda düzgünce oynayabilicezçok teşekkürler..
cokk sagollun size ne desekk azdirr
thanks
elinize sağlık süpersiniz söylenecek birşey yok çoookk tşk
MükemmeL,işte şimdi oynanır bu oyun..Herkese teşekkürLer.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
wallaha ne desek az Allah sizden razı olsun sizi başımızdan eksik etmesin inşallah başarılarınızın devamını dileriz saygılar sevgiler...
evet yeni versiyon ile hata sorunu kalmadı. artık oyun turkçe zor oldu ama sonunda oldu.emeği geçen herkese teşekkürler. Bi de adam gibi başarılar yakalarsam tam olcak. sebattayım 3 seneye başladım hala 1.lige çıkamadım kılpayı kaçıyo kafayı yicem![]()
Aman oyunu sorunsuz Türkçe oynayın da tek sorununuz o olsun![]()
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
Ellerinize sağlık Turksportal ekibi çok uğraştınız bizler için sağolun varolun.
süpersiniz volkan abicim ellerinize sağlık hiç bi sorun yaşamadan kurdum ve oynuyorum harika olmuş yenilikler allah razı olsun hepinizden
Öncelikle tüm türksportal ekibine böyle güzel bir çalışma için teşekkür eder ve başarılarının devamını dilerim.
Ben türkçe fm versiyon 2.1 i yükledim fakat oyuna girdiğimde hala oyun ingilizce gözüküyordu. Bu yamayı çalıştırabilmek için başka bir guncelleme veya yama mı yuklemem gerek? veya bu yamayı yukledıkten sonra etkinleştirmek için neler yapmam lazım.
Forumdaki ilgili kısmı okudum fakat sorunuma çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.
öncelikle teşekkürler.bnm bir sorum olacaktı. bu yamayı çalıştırabilmek için betanın yüklü olması gerekiyormu?
Helal olsun ama ben daha yeni görüyorum. Emeklerinizin karşılığınız alacağınızdan eminim. Hepinizi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Çok teşekkürler. ÖSS'den sonra inidirp oynayacağım. Şimdilik mola.
kayitli oyunlarda kullaniliyor dimi ?
ellerinize sağlık...çok güzel olmuş...teşekkürler..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
editör bende türkçe olmadı..ne yapmalıyım?
oyuncu etkileşimi bende ingilizce ama v1 e bakarak çoğu yerler düzeltilmiş ama oyuncu etkilşiminin ingilizce olması kafamı karıştırıyor.
Acaba bendemi bir sorun var,yani sizlerde türkçemi beyler ?.
Saygılar
Merhaba,
Yeni Türkçe versiyonu şu anda indiremiyorum. Sanıyorum sitede geçici bir sorun var. Bana yeni versiyonu e-mail ile veya msn ile yollayabilecek olan bir yardımsever var mı?