1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Turksportal.net gizli odalar şok şok şok!!!

Hybrid View

HİÇ BİRİ DOĞRU DEĞİL
    Son Günlerde Gazeteci Ömer Fidan tarafından basın yayın organlarında yer alan Turksportal.Net odaları hakkında asılsız, gerçeği yansıtmayan haberler yer almaktadır. Bu görüntüler Turksportal.Net'e ait olmayıp tamamen hayal ürünüdür. Asılsız iddaalarda bulunan Ömer Fidan hakkında gerekli adli süreç başlamış bulunmaktadır. Spor Kamuoyuna Duyrulur.

Turksportal.Net Yönetim Kurulu

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by ibo View Post
    HİÇ BİRİ DOĞRU DEĞİL
    Son Günlerde Gazeteci Ömer Fidan tarafından basın yayın organlarında yer alan Turksportal.Net odaları hakkında asılsız, gerçeği yansıtmayan haberler yer almaktadır. Bu görüntüler Turksportal.Net'e ait olmayıp tamamen hayal ürünüdür. Asılsız iddaalarda bulunan Ömer Fidan hakkında gerekli adli süreç başlamış bulunmaktadır. Spor Kamuoyuna Duyrulur.

Turksportal.Net Yönetim Kurulu

Kamuoyuna Duyuru

Son Zamanlarda Araştırmacı Gazeteciliğin Türkiyedeki En Önemli İsmi Ömer Fidan Hakkında Olumsuz,Çirkin ve Kaba Bir Üslupla Karalama Kampanyası başlatılmış olup,Gerçekliğinden Zerre Miktarı Kuşku duyulmayan turksportal.net'teki Gizli Odalar ile İlgili Haberlerimizi Bölüm Sorumlusu İbrahim Bey ne Yazıkki Saptırmaya çalışmıştır.

Ama Akşam Saatlerinde Bilinçli bir Toplum nasıl olur bunun Örneğini En Güzel şekilde Sergileyen ve Bizlere Destek sloganları atan Yaklaşık 1.000.000 kişilik kalabalık İbo İstifa Sloganlarıyla Adeta Tüm Şehri inlettiler.Tepkiler karşısında ortalıktan Kaybolan ibo'nun şuan tam olarak nerede olduğu bilinmiyor.

Sitenin Admini Volkan Baros S-B-Z Kardeşimin İddiaları Tamamen Doğrudur ve Gerçektir İnkar etmemiz söz konusu olamaz,Bölüm Sorumlumuz ibo'nun yaptığıda Düpedüz İftiradır demesiyle Yatışan Halk İbo'yu Yuhlayarak Evlerine Döndü.

Gelişmeleri Sizlerle paylaşmaya Devam edeceğiz.

(İbrahim Sus Payı olarak bi şeyler verirsen yapacağım yayınlarla Halkın Gözünde Eski Değerini bulmana yardım edebilirim )

Mesaj Yetkileri