Kupayı verirken "ULUSOY İSTİFA" diye inleyecek stad büyük ihtimalle![]()
Ulusay istifa tezahüratı çok güzel yahu ben çok seviyorum![]()
Arkadaşlar bilet sıkıntısı çekenlere elimdeki 2 kombineyi kiralıyabilirim.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Kulağını sağır edeceğiz ulusoy beyin.Baz sınırlar aşılmamalı...
Ulusoy istifa demek yasakta değil. O yüzden sorun olmaz. Bakalım bu sefer sesimizi duyacak mı?
Ben de maça gidiyorum. Teslim üstteyim.
duyduğuma gore Aziz Yıldırım maskesi dağıtılacakmıs mactan once ayrıca Ulusoy içinde cesitli planlar yapılıyor bunların en önemlisi Ulusoy kupayı verdiğinde mit kupayı direk yere bırakacak o gittikten sonra şölen başlayacak...Fakat tabi bunu yapmak kulup iççin biraz sor ama inşallah yapılır...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Telsim üstte yer bulman çok zor olur çünkü hemen hemen her yer kombine olduğundan dolayı herkes kendi numaralı yerine oturuyor eğer yerinde başlkası oturuyorsa da görevliler yardımıyla kaldırıyor ama alt tarafta bir sorun olmuyor... Bunu sölememin nedeni stada girer girmez üst tarafta boş bulduğun bir yere oturursun ve maçın başlamasına 15 dk. kala adam seni yerinden kaldırır bu yüzden bence alt tarafta kendine yer bulman daha iyi olur senin için... ayrıca bu yer meselesi yüzünden bir çok maçta da tartışmalar yaşanıyor görevliler araya girmek zorunda kalıyor...
Yok bilet kalmadı. Ben de karaborsa almak istemiyorum. O yüzden bıraktım gitti.
"Ulusoy istifa" tezahuratı klasik oldu artık. Bugün voleybol maçı izliyoruz okulda, hakem hatalı karar verince arkadaş başladı "Ulusoy istifa" diye bağırmaya![]()
Migros tribününe gelecek olan varsa D Blok ilk sıra merdivenin hemen yanındayım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Ankaragücü'nün galip geleceğini düşünüyorum. Fenerbahçe maça asılmayacaktır...
Şöhretler karması
Turkcell Süper Lig'in bu sezonki şampiyonu Fenerbahçe'nin, yarın Ankaragücü ile yapacağı son maç öncesinde, daha önce sarı-lacivertli formayı giymiş futbolcuların yer alacağı şöhretler karması maç yapacak.
Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, şampiyonluk kupasını yarın Ankaragücü maçında alacak sarı-lacivertlilerin düzenleyeceği etkinlikler arasında yer alan şöhretler karması maçı, saat 19.00'da başlayacak.
Ankaragücü maçından önce yapılacak karşılaşmada, aralarında Cemil Turan, Cem Pamiroğlu, Oğuz Çetin, Şenol Çorlu, Semih Yuvakuran, Rıdvan Dilmen, Turhan Sofuoğlu, Serkan Acar, Ali Nail Durmuş, Mehmet Çakıroğlu, Müjdat Yetkiner, Uche, Boliç, Baliç, Johnson ve Metin Diyadin'in de yer aldığı, daha önce Fenerbahçe formasını giymiş çok sayıda unutulmaz futbolcu forma giyecek.
Kaynak: AA
25.05.2007
muthiş bi gun olacak inşallah bizim için yeni ve eski butun starlarımız orda olacak fakat ben baliç'i istmiorm onun yerine pierre,luciano,rapaiç,anderson fln birisi gelseydi keske
Ankaragücü takımı Fenerbahçe'yi alkışlayacakmış. Ankaragücü taraftarı geçen hafta Ankara'da Sivas'ı tribünlere çağırarak alkışladı bu hafta da Fenerbahçe'yi alkışlayacak. Centilmen ve büyük Ankaragücü'ne yakışan bir davranış.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Şöhretler Karması'nda Baliç'in ne işi var anlamadım. "Kefen giyerim, Galatasaray forması giymem" diyip de Galatasaray'a transfer olan bir adamın ne işi var şampiyonluk günü Kadıköy'deki maçta...
Fenerbahçe son zamanlarda son hafta maçlarıı kaybediyor ama bu sezon kazanacağını düşüüyorum...
So what?
Saike
Balıç'in Kadıköye gelmemesi gerektiğini düşünüyorum..Pierre,Rapaiç veya Luciano gelmeliydi onun yerine..
Gol kralı Alex oluyor
Turkcell Süper Lig'inin 2006-2007'nin sezonunda gol kralı bir mucize olmaz ise F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex De Souza olacak.
Ümit Karan'ın Bursaspor filelerini havalandıramamasının ardından 19 golle yarışta zirvede bulunan Alex krallığını ilan ediyor, G.Birliği'nde Isaac yarın rakip filelere 8 gol birden atmaz ise.. Isaac'ın 12 golü bulunuyor.
Ümit Karan 18 golle ikinci sırada yer alırken, Kayserisporlu Gökhan Ünal 16 golle üçüncü sırada kaldı. Alex de Souza ligi gol kralı olarak bitirirse F.Bahçe tarihinde gol kralı olan ilk yabancı futbolcu oldu ve tarihe geçecek.
25.05.2007
Kaynak : Sporx.com
Kutlamalar olacağı için dershane iptal oldu bizim.
Tabi o nedenden olmayabilir.
Şampiyon sahaya iniyor
Şampiyon sahaya iniyor.Turkcell Süper Lig'de 34.hafta karşılaşmasında şampiyon Fenerbahçe ile Ankaragücü karşı karşıya geliyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20:30'da başlayacak karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek ve mücadele Lig TV'den naklen yayınlanacak
KUPASINA KAVUŞUYOR
Turkcell Süper Lig'de 2006-2007 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe, kupasını bugün Kadıköy'de Ankaragücü ile yapacağı maç öncesi alacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak Ankaragücü karşılaşması öncesinde düzenlenecek törende, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, sarı-lacivertli ekibe kupasını verecek.Biletleri tükenen maçın ardından sarı-lacivertliler, stadında taraftarıyla şampiyonluğu kutlayacak.Bu arada futbolcuların, çift katlı üzeri açık otobüsle maç öncesi Bağdat Caddesi'ne inme planından, oyuncuların yorulabileceği için vazgeçildiği öğrenildi.
Hafta içi yapılan antrenmanlarda muhtemel 11 konusunda sır vermeyen teknik direktör Zico'nun, kupa şöleni şeklinde geçecek maçta oluşturacağı kadro merakla bekleniyor.Sol dizindeki sakatlığı nedeniyle ameliyat edilen Appiah ve kart cezalısı Lugano, Ankaragücü karşısında forma giyemeyecek.
MUHTEMEL 11'LER
Fenerbahçe
Serdar
Önder
Edu
Can
Ümit
Tuncay
Deniz
Aurelio
Alex
Tümer
Kezman
Ankaragücü
Serkan
Abdurrahman
Emre
Sedat Bayrak
Petkov
Mustafa Özkan
Sedat
Da Silva
Aytekin
Burak
Tita
Stat: Şükrü Saracoğlu
Saat: 20:30
Hakem: Yunus Yıldırım
Yayın: Lig Tv
A.GÜCÜ'NÜN 13 YILLIK HASRETİ
Fenerbahçe ile Ankaragücü, bugün çıkacakları 2006-2007 sezonun son maçında, ligde 88. kez karşı karşıya gelecek.İki takım arasında ligde şimdiye dek yapılan 87 maçta, Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 56-7 gibi büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor. Sarı-lacivertli renktaşlar, 24 maçta da eşitliği bozamadı.
Fenerbahçe'nin ligde attığı toplam 158 gole, başkentin sarı-lacivertli ekibi 53 golle karşılık verebildi.İki takım arasında sezonun ilk yarısında Ankaragücü'nün cezası nedeniyle İzmir'de yapılan maçı Fenerbahçe 1-0 kazanmıştı.
İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR
Fenerbahçe ile Ankaragücü, ligde şimdiye dek İstanbul'da 43 kez karşılaştı.Fenerbahçe, genel toplamdaki üstünlüğünü İstanbul'daki maçlarda da göstererek renktaşına galibiyet sayısında 31-2 gibi açık ara üstünlük kurdu. İki ekip, İstanbul'daki 10 maçta ise eşitliği bozamazken, Fenerbahçe 92, Ankaragücü ise 26 gol attı.
ANKARAGÜCÜ'NÜN 13 SEZONLUK HASRETİ
Ankaragücü, ligde Fenerbahçe karşısında İstanbul'da 13 sezondur galip gelemiyor.Başkentin sarı-lacivertli ekibi, İstanbullu renktaşı karşısında deplasmandaki son galibiyetini 1992-1993 sezonunda 2-1'lik skorla elde etmişti.
FARKLI SKORLU GALİBİYETLER
Fenerbahçe, Ankaragücü karşısında en farklı skorlu galibiyetini 2004-2005 sezonunda İstanbul'da 5-0'la elde etti.Ankaragücü ise Fenerbahçe karşısında ligde şimdiye dek elde ettiği toplam 7 galibiyetini de tek farklı skorlarla aldı.
26.05.2007
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
Maçın sonucundan çok şampiyonluk kutlamalarını merak ediyorum.
Ulusoy Kadıköy'de olacak
2006-2007 Futbol Sezonu'nda Turkcell Süper Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe'ye şampiyonluk kupasını yarın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy verecek.
TFF'den yapılan yazılı açıklamada, Sarı-lacivertli ekibin şampiyonluk kupasını Başkan Ulusoy'un vereceği ifade edildi. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak kupa töreninde Ulusoy'un önce Süper Lig'in sponsoru olan Turkcell'in yetkililerine bir şilt vereceği kaydedildi.
Daha sonra Fenerbahçeli futbolcuların Başkan Ulusoy'dan önce madalyalarını alacağı, ardından da Başkan Ulusoy'un şampiyonluk kupasını Fenerbahçe takımı kaptanı Ümit Özat'a vereceği ifade edildi. Saat 20.20'de Fenerbahçe'ninşampiyonluk kupasıyla fotoğraf çektirmesinin ardından da sezonun son maçının oynanacağı dile getirildi.
25.05.2007
Kaynak : İHA
Bence maç bittikten sonra kupa verilsin.Yoksa takım maçta konsantre olamıyor.
bence geçler oynasın kerim can olcan bide yedekler semih kemal selçuk volkan ya da rüştü
Isaac´tan 8 gol bekliyorumHaydi isaac sadece 8 gol atacaksin
![]()