seninki update siz heraldec.cole war mikel ile kalou yoksa
ramos u tanımayan yok zaten. liverpool a kaptırdun ben. ama c.cole fm5 de harbi süperdi. nese dağıtmayalım konuyu. iyi 11 yapmışsın (:
seninki update siz heraldec.cole war mikel ile kalou yoksa
ramos u tanımayan yok zaten. liverpool a kaptırdun ben. ama c.cole fm5 de harbi süperdi. nese dağıtmayalım konuyu. iyi 11 yapmışsın (:
oyunu bayağı bir önce başlatmıştım. güncellemeleri başladıktan epey sonra yaptım. şu anda 6.0.3 var ama başlattığımda 6.0.0 dı.(oynanma süresi: 5 gün 2 saat yazıyordu en son girdiğimde)
ramosu ben tanımıyordumoyuncuların favorilerine bakarken buldum.
c.cole da bi ara isyan etmişti, ben de adını okumadan (Joe Cole sandım) "ilerde mutlaka ilk 11 de oynatırım" dedim. sonra da ayıp olmasın diye oynattım. şimdi de iyi ki karıştırmışım diyorum
bu arada kadroyu beğendiğine sevindim![]()
129 MN YTL ye aldım. biraz taksit falan. o şekilde hallettim. bi de son olarak dün Adriano yu ve Kaka yı kadrona dahil ettim. biri 110 MN YTL biri 140 MN YTL. ilk başta 80 e anlaştım, onlar oynadıkça ve gol attıkça 30 ar dan kalan kısmı da tamamlayacağım. bu arada Juninho yu , del horno yu ve duff u sattım hiçbir işime yaramıyordu duff, juninho da uzun süreli sakatlıklar yaşıyodu. 85 MN YTL ye aldım 1.1 MN e sattım osasuna ya. maksat oyuncu oyununu oynasınmiguel, carrick ve del pierroyu da kiralık gönderdim