1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Fm06 Da YaptiĞiniz En İyİ 11

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

Quote Originally Posted by emre92 View Post
    oyunu bayağı bir önce başlatmıştım. güncellemeleri başladıktan epey sonra yaptım. şu anda 6.0.3 var ama başlattığımda 6.0.0 dı.(oynanma süresi: 5 gün 2 saat yazıyordu en son girdiğimde)

ramosu ben tanımıyordum oyuncuların favorilerine bakarken buldum.
    c.cole da bi ara isyan etmişti, ben de adını okumadan (Joe Cole sandım) "ilerde mutlaka ilk 11 de oynatırım" dedim. sonra da ayıp olmasın diye oynattım. şimdi de iyi ki karıştırmışım diyorum
    bu arada kadroyu beğendiğine sevindim
    beğenmez miyim hacı ya beckham bozuyo orda yaw zlatan ibo yu nası aldın yaw. 85 milyon € peşin saydım vermedi adamlar

Quote Originally Posted by mami_LEE View Post
    beğenmez miyim hacı ya beckham bozuyo orda yaw zlatan ibo yu nası aldın yaw. 85 milyon € peşin saydım vermedi adamlar
    129 MN YTL ye aldım. biraz taksit falan. o şekilde hallettim. bi de son olarak dün Adriano yu ve Kaka yı kadrona dahil ettim. biri 110 MN YTL biri 140 MN YTL. ilk başta 80 e anlaştım, onlar oynadıkça ve gol attıkça 30 ar dan kalan kısmı da tamamlayacağım. bu arada Juninho yu , del horno yu ve duff u sattım hiçbir işime yaramıyordu duff, juninho da uzun süreli sakatlıklar yaşıyodu. 85 MN YTL ye aldım 1.1 MN e sattım osasuna ya. maksat oyuncu oyununu oynasın miguel, carrick ve del pierroyu da kiralık gönderdim

Mesaj Yetkileri