editoru nasil turkce yapiyoruz bi yardim (detayli anlatim) pls
editoru nasil turkce yapiyoruz bi yardim (detayli anlatim) pls
editörün çalışması için v.7.0.2 ile oyunu yamamanız gerekmektedir. (Bu son resmi yamadır)
Editör kurulumunu FM'nin üzerine yapmanız gerekmektedir.
Oyunu ilk defa Türkçe çalıştırıyorsanız, " Document and Settings \ Kullanıcı Adı \ Application Data \ Sports Interactive \ Cache " klasörünü silmeniz gerekmektedir. (Bu oyunun daha hızlı oynanması için ekranların bilgisayarınızda tutulduğu dosyalardır ve Türkçeleştirme yapmadan önceki verilerdir)
Bu dosyaları sildikten sonra Türkçe panelden oyunu çalıştırdığınızda oyun biraz geç açılabilir. Tahmini 20sn kadar bekledikten sonra klavye ve mouse devreye girecektir.
Ayrıca direk DVD üzerinden birebir kopyalar ile korsan oyun oynayan kişilerde yama çalışmayabilir.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
yaa beyler ben bunu yüklediğimden beri oyun sürekli sorun veriyo maç esnasında atıyo oyundan
öncelikle emeği geçen herkese sonsuz tesekkurler.. pekı bu yamada oyunda herhangı bır yavaslama olmaz degıl mı?
S.a Arkadaşlar ben oyunu bi türlü çalıştıramadım dosyayı seçiyorum Türkçe Fm yi çalıştır diyorum uygulama bulunamadı diyo ama ingilizcesi açılıyo nası olucak.
Bu oyunu türkçeye kazandırma çalışmalarınızdan dolayı tebrik ederim... benim sorunum şu oyunu hiç kurmamıştım bugün yeni bir kullanıcı hesabı oluşturdum bölge dillerini ingilizce yaptım oyunu kurdum 7.02'ye güncelledim Son yamanızı indirdim buraya kadar herşey tamam yalnız çalıştır dedikten sonra hiç bir hata vermediği halde FM bir türlü başlamıyor. Normal kendi exe'sinden başlattığımda ilk ekranda Türkçeleştirmede emeği geçenlerin isimleri vs. yazıyor fakat oyunun içeriği Tr. değil. Bu sorunu nasıl çözerim???
emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
G A L A T A S A R A Y
herkese tşk.ler son sınavlar bitsin paso fm07 türkçe![]()
Biraz fazla olacak ama... 2.0'ı yükledim ve "array access of bounds" hatası için 21 MB'ı tekrar yüklemek zorundayım. Kota da bitti bitecek. Bu hata için ufak bir yama yapsanız daha iyi olmaz mıydı?Ya da yapabilir misiniz?
![]()
Merhaba, Burada ki makaleyi sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim
Oyun ayarları bölümünden FM'nin kurulu olduğu bölümü seçmeniz gerekmektedir. Seçtiğin halde halen aynı uyarıyı alıyorsan oyunun kopya ise bundan kaynaklanabilir.
İlk etapta cache ön bellek tanımlarını sildiğin için tekrar oluşturulacağı için kısa bir süre bekleme söz konusu ama oyun hızına bir etkisi yoktur
2.1 versiyonu ile bu problem çözüme kavuşmuştur. Dosyayı setup olarak web sitemizden edinebilirsin. 10mb
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Ellerinize sağlık arkadaşlar tebrik ediyorm kendinize yakışanı yaptınız ellerinize sağlık
yaa beyler ben bunu yükledigimden beri arkasından 2.1 de yükledim ama yani oyun acılmıyo 50 kere silip yükledim oyunu ama oyun calısmıyo bi hatada vermiyo ekran acılıyo yeni oynu kurulduktan sonra donuyo anlamadım gitti yani noldugunu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
beyler 2.0 damı yüklü olması gerikiyo yoksa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yaa beyler 1 haftadır oyunu oynayamıyorum bi yardımcı olun yaa![]()
Sagolasiniz Ellerine Saglik, Oyunu Yeni Yeni Kavrama'ya Ba$ladim Bundan Önce Hep FifaManager Oynardim; Ama Artik FM07![]()
ya arkadaşlar lütfen yardım edin indirme indirdim ama açınca şuunu diyor Run-time error "76" Path not found nedir bu nasıl düzeltebilirim
tesekkur etmeyi pek bilmem 2 kelime kullanir gecerim normalde .. ama hic bi cikariniz olmadan bu isi yapiyosunuz ya helal olsun size .. ellerinize yureginize saglik arkadaslar .. cok tesekkurler sagolun ..![]()
Orda yazılanların hepsini harfiyen yapmıştım zaten ama benim sorunum şu Tr yama lkısayoluna tıklıyorum FM'yi başlatmıyor, Tr yama çalışırken FM kısayoluna tıklıyorum oyun açılıyor fakat ilk ekrana gelen yerde teşekkürlerin yazdığı yerde herşey türkçe ama oyuna girince herşey ingilizce oluyor. Bunun bir çaresi yokmu 3 sefer oyunu ve tr yamayı kaldırıp (sizin bahsettiğiniz şekilde herşeyi kaldırıp regedit, cache ler vs) tekrar yükledim ama sorun aynı...
18583 kişi indirmiş dosyayı... Ama sadece 213msj yazılmış... Bari indiren arkadaşlar ''EMEĞİNİZE SAĞLIK TSI'' yazsaydınız bu kadar emek harcanan bir paylaşım için çok az yorum...
emeği geçenlere çok teşekkürler
ben oyunu yeni aldım kurar kurmaz oyundan update yaptim güncelledim 7.2 ye ve oyun inglizce daha hiçbirsey ellemedim, bu Türkçe FM 2007 v2.1'yi indirdim nasil kuracam? nereye kurmam lazim? 2 tane .exe dosyasi var. Oyunu türkçe yapmak istiyorum..
ben yamayı indirdim yükledim hatta o tampon programları kaldır yerini de işaretledim oyuna girdim ama bitane kelime bile türkçe değil bana acil yardım eder misiniz yaa![]()
arkadaşlar 2 sorum olucak 1 menajerlik oyunu yükleniyormu yoksa cdyi takıpmı oynuyoruz 2. ben bu yamayı çalıştıramadım bi yardımcı olurmusunuz?? ACİL
[FONT="Arial Black"]tamamda dostum bende bilgisayarımdan oyuna tıklıom direk oyunun içine giriyor herşeyide yaptım anlatılanların klavyeyi filan ing. yaptımda olmuyor bilgisayarımdan oyunun içine tıklıyınca ing. oyuna giriyor yüklemeyi gösteren videoyu izledim onda kurulum yapıor anlamadım bir türlü cdmi bozuk acaba
![]()
Büyüksünüz..
Sayenizde FM 05 , FM 06 ve simdide FM 07 yi TURKCE oynuyorum.
Tum emek ve cabalariniz icin COK TESEKKUR EDERIZ![]()
çok iyi oldu ellerinize sağlık
suan inmio yapim calismasi var dio//