1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Colin Kazım Milli Takımda

Hybrid View

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    EmperoR ve eGowiCh bu size ilk, tek ve son uyarımdır. Karşılıklı atışmayı kesin. Tartışalım ama bu şekilde tartışma olmaz. Gidin msnde veya özel mesajla yapın tartışmanızı. Herkes fikrini belirtir, katılan olur, katılmayan olur, nedenlerini yazar ve biter. Siz kaç tane karşılıklı mesaj atmışsınız, bu devam ederse kuralları uygulamak zorunda kalacağım...
    Nasıl tartışalım sekopej? Ben fikrimi belirtiyorum, o katılmıyor, fikrini belirtiyor, akabinde ben katılmıyorum, fikrimi belirtiyorum, o katılmıyor, fikrini belirtiyor. Hiçbir kırıcı söz yok. Ne ben alınıyorum sözlerine, ne o alınıyor, ne ben geriliyorum, ne o. Şurada futbol muhabbeti yapamayacak mıyız? O Sabri'yi savunuyor, ben Mehmet Topuz'u, ne yapalım şimdi, tartışmayı kes demişsin de, ben fikrimi değiştirip Sabri daha iyidir mi yazayım, veya o Topuz daha iyi mi yazsın? Bizden başka burada Topuz-Sabri konusunda fikrini yazan yok ki karşılıklı tartışma olmasın, biz yazdığımız için öyle oluyor. Ben her seferinde nedenlerimi yazdım görüşün, o da yazdı, bundan daha normal ne var? Anlayamıyorum... Tartışma şeklini izah edersen sevinirim. Sahte üyelik açıp araya mesaj mı yazayım karşılıklı olmasın diye?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    bursaspora 35 metreden atılan gol
    az alkmaar maçını çevirten asist
    fener maçında uğur boraldan kapıp attırdığı gol
    fener maçında 4 oyuncuyu dizip direkten dönen şut
    bjkye attığı bugünkü gol
    erciyese atılan 35 metrelik gol
    antalya maçında topu kapıp 3 oyuncuyu dizip atılan gol vs vs vs

bunların hangisini sabri yapıyor???
    Katılıyorum. Sabri ne gol atabiliyor, ne uzaktan vurabiliyor, ne duran top kullanabiliyor. Ben beğenmiyorum.

Topuz'un yaptıklarını kısaca özetlemişsin, isteyen videolarını bulur izler. Topuz çok iyi oyuncu gerçekten, çok beğeniyorum, üst düzey bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Nasıl tartışalım sekopej? Ben fikrimi belirtiyorum, o katılmıyor, fikrini belirtiyor, akabinde ben katılmıyorum, fikrimi belirtiyorum, o katılmıyor, fikrini belirtiyor. Hiçbir kırıcı söz yok. Ne ben alınıyorum sözlerine, ne o alınıyor, ne ben geriliyorum, ne o. Şurada futbol muhabbeti yapamayacak mıyız? O Sabri'yi savunuyor, ben Mehmet Topuz'u, ne yapalım şimdi, tartışmayı kes demişsin de, ben fikrimi değiştirip Sabri daha iyidir mi yazayım, veya o Topuz daha iyi mi yazsın? Bizden başka burada Topuz-Sabri konusunda fikrini yazan yok ki karşılıklı tartışma olmasın, biz yazdığımız için öyle oluyor. Ben her seferinde nedenlerimi yazdım görüşün, o da yazdı, bundan daha normal ne var? Anlayamıyorum... Tartışma şeklini izah edersen sevinirim. Sahte üyelik açıp araya mesaj mı yazayım karşılıklı olmasın diye?
    Ben konuyu yeni girdim ve uzunca bir süre sizin karşılıklı yazışmalarınızı gördüm. Aynı şeyleri döndürüp döndürüp yazıyorsunuz ve karşı tarafın görüşünü kabul etme gibi bir durumunuz söz konusu değil. Ben bu nedenle bu düşünceyi savunuyorum dersin. O karşı çıkar, sen yine kendi görüşünü belirtirsin falan filan. Ama bu kadar uzarsa ve genelde aynı görüşe yönelik mesajlar karşılıklı atılmaya devam ederse böyle tartışma olmaz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ben konuyu yeni girdim ve uzunca bir süre sizin karşılıklı yazışmalarınızı gördüm. Aynı şeyleri döndürüp döndürüp yazıyorsunuz ve karşı tarafın görüşünü kabul etme gibi bir durumunuz söz konusu değil. Ben bu nedenle bu düşünceyi savunuyorum dersin. O karşı çıkar, sen yine kendi görüşünü belirtirsin falan filan. Ama bu kadar uzarsa ve genelde aynı görüşe yönelik mesajlar karşılıklı atılmaya devam ederse böyle tartışma olmaz...
    Sana da hak veriyorum, ancak cevap vermek zorundayım. Ben mesaj yazıyorum, cevap geliyor, cevap yazmak zorundayım ve yazıyorum, karşı taraf da cevap yazmak zorunda ve yazıyor, dolayısıyla karşılıklı diyalog oluyor, üzgünüm ama bilerek yapılmıyor bu. Sonuçta dikkat edersen mesajlara, ikimiz de futbol konuşmuşuz, fanatizm veya başka bir muhabbet yok. Hatta Aurelio'nun adam dövme konusu da kapatılmış, futbol konuşulmaya devam edilmiş ve hala da devam ediyor, ben diyorum şimdi Sabri'nin bazı meziyetleri yok, Topuz'un var, EmperoR'dan cevap gelecek, ben kendi fikrimi savunucu, destekleyici cevap yazacağım, o da yazacak, sürecek. Özür dilerim kendi adıma ama bilerek olmuyor bu, maalesef isteyerek değil, sonuçta kırıcı veya tahrik edici mesajlar yok, futbol adına bir şeyler var, tek sorun karşılıklı olması, iki kişinin bu muhabbeti yapıyor olması. Arada diğer arkadaşlar da katılınca sorun olmuyor zaten, neyse devam edelim...

Benim fikrim Mehmet Topuz Türkiye'nin en iyi sağ kanadıdır. Topuz gerektiğinde sağ bekte, forvet arkasında ve diğer bölgelerde de oynayabiliyor fakat Sabri sadece sağ kanatta oynayabiliyor.

Sabri'nin fizik gücü oldukça zayıf, Topuz'un ise güçlü, ayrıca Sabri'nin defansik özellikleri neredeyse hiç yok.

Ofans olarak ise Topuz daha iyi, golleri, asistleri, ortaları, pasları, çalımlarıyla direkt katkı sağlıyor.

Sabri'nin tek artısı presi, hırsı ve isteği. Çok hırslı ve presli oynuyor, çok koşuyor, tıpkı Tuncay gibi... Topuz da çok mücadeleci, hırslı ve presli, ama Sabri daha presli oynuyor. Topuz'un da ondan geri kalır yanı yok bu konuda gerçi.

Topuz gerçekten mükemmel futbolcu diyorum sonuç olarak, üstüne sağ kanat tanımam. İstatistikler de onun 1 numara olduğunu gösteriyor bölgesinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sana da hak veriyorum, ancak cevap vermek zorundayım. Ben mesaj yazıyorum, cevap geliyor, cevap yazmak zorundayım ve yazıyorum, karşı taraf da cevap yazmak zorunda ve yazıyor, dolayısıyla karşılıklı diyalog oluyor, üzgünüm ama bilerek yapılmıyor bu. Sonuçta dikkat edersen mesajlara, ikimiz de futbol konuşmuşuz, fanatizm veya başka bir muhabbet yok. Hatta Aurelio'nun adam dövme konusu da kapatılmış, futbol konuşulmaya devam edilmiş ve hala da devam ediyor, ben diyorum şimdi Sabri'nin bazı meziyetleri yok, Topuz'un var, EmperoR'dan cevap gelecek, ben kendi fikrimi savunucu, destekleyici cevap yazacağım, o da yazacak, sürecek. Özür dilerim kendi adıma ama bilerek olmuyor bu, maalesef isteyerek değil, sonuçta kırıcı veya tahrik edici mesajlar yok, futbol adına bir şeyler var, tek sorun karşılıklı olması, iki kişinin bu muhabbeti yapıyor olması. Arada diğer arkadaşlar da katılınca sorun olmuyor zaten, neyse devam edelim...

Tartışın, size tartışmayın diyen yok, ayrıca fanatizm yaptınız diyen de yok. Ama yazdıklarınızı arka arkaya okudum ve hep aynı şeyleri yazmışsınız. O iyi, hayır değil, bu şekilde bir sürü mesaj olmuş, karşı tarafın yazdığına bir cevap değil, hep kendi görüşünüzü savunmaya yönelik mesajlar atmışsınız ve bıraksam bu böyle sabaha kadar uzayıp gider ve bir sonuç alınmaz. Çünkü karşı tarafın görüşünü önemseyip, ona göre düşünmüyorsunuz.

Bu konu harici atılan son mesajdır. Bana cevap vermek isteyen özel mesajı kullanabilir....
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri