1 ile 30 arası toplam 182 sonuç

Konu: [TSL]Trabzonspor Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default AYMAN komedisi

Arkadaşlar trabzon sporu inceleyen arkadaşı çok merak ettim bire bir konuşmak isterim gerçek bir trabzonlu herhalde takımını olduğunda fazla görüyor çünkü aymanı gördüğümde pirlo sandım frikik atıyor penaltı atıyor uzun şut atıyor pas atıyor aman allahım dedim bu ayman bizim ayman mı
    BAKIN SANAL AYMAN ILE GERÇEK AYMAN ARASINDAKİ FARK :
    BİTİRİCİLİK 14 değil 4
    FRİKİK 15 değil 5
    KORNER 11 değil 1
    ORTA YAPMA 12 değil 2
    PAS 7-8 anca olur
    PENALTI 13 değil 3
    UZUN ŞUT 17 değil 7
    ÖZEL YETENEK 15 değil 5 (allah aşkına ne özel yeteneği var lütfen buna cevap yaz)
    SÖZ GEÇİRME 17 değil 7

işte ama bakın
    MARKAJ 9 değil 19
    TOP ÇALMA 17 olur
    ÇEVİKLİ 10 değil 15
    HIZ 7 değil 14

sanki aymanın zıddı bir dmc yaratmışsın tebrik ederim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Arkadaşlar trabzon sporu inceleyen arkadaşı çok merak ettim bire bir konuşmak isterim gerçek bir trabzonlu herhalde takımını olduğunda fazla görüyor çünkü aymanı gördüğümde pirlo sandım frikik atıyor penaltı atıyor uzun şut atıyor pas atıyor aman allahım dedim bu ayman bizim ayman mı
    BİTİRİCİLİK 14 değil 4
    FRİKİK 15 değil 5
    KORNER 11 değil 1
    ORTA YAPMA 12 değil 2
    PAS 7-8 anca olur
    PENALTI 13 değil 3
    UZUN ŞUT 17 değil 7
    ÖZEL YETENEK 15 değil 5 (allah aşkına ne özel yeteneği var lütfen buna cevap yaz)
    SÖZ GEÇİRME 17 değil 7

işte ama bakın
    MARKAJ 9 değil 19
    TOP ÇALMA 17 olur
    ÇEVİKLİ 10 değil 15
    HIZ 7 değil 14

Ayman'ı Gençlerbirligini inceleyen arkadaş yapmış 7.0.2 de Aymanı pek tanımadıgım için degişiklik yapmadım.elhadji'nin çıkardıgı son updatedede Aymanın CA ve PA düştü yanlış hatırlamıyorsam...Ayrıca Ayman Gençlerbiriligine gelmeden önce neredeyse hiç DM oynamadı sürekli AMC mevkiisinde görev aldı zaten şuandada tam bir DM olarak görev yaptıgı söylenemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Aymanı pek tanımadıgım için degişiklik yapmadım....Ayrıca Ayman Gençlerbiriligine gelmeden önce neredeyse hiç DM oynamadı sürekli AMC mevkiisinde görev aldı zaten şuandada tam bir DM olarak görev yaptıgı söylenemez.
    hem aymanı pek tanımıyorum demişsin hemde gençlerbirliğinden önceki takımını ben hatırlayamıyorum o takımda hiç dm oynamadı diyorsun genelde amc oynadı bilen bir arkadas varsa ayman 28 yaşında 1 sene trabzonda kalan kaç senede gençlerde oynadıgını yazabilirse aymanın kaç yıldır dm oynadığı çıkar ayrıca ayman benim aklımda hep yaptıgı penaltılarla kaldı 4lü defansın tam önünde oynardı ve rakiplerine bam güm girer ondan ala dm ben türkcell süper lliginde epk bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by extensor View Post
    BİTİRİCİLİK 14 değil 4
    FRİKİK 15 değil 5
    KORNER 11 değil 1
    ORTA YAPMA 12 değil 2
    PAS 7-8 anca olur
    PENALTI 13 değil 3
    UZUN ŞUT 17 değil 7
    SÖZ GEÇİRME 17 değil 7

işte ama bakın
    MARKAJ 9 değil 19
    TOP ÇALMA 17 olur
    ÇEVİKLİ 10 değil 15
    HIZ 7 değil 14

bu ligin en cok top calan oyuncusu aurelio.. aymanin top calmasi 17 olursa aurelionunki 20 olmali..

Mesaj Yetkileri