1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Subat 2007 Guncellemesi Hata Rapor Konusu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şu anda türkiye liginde 20 özellikli futbolcuları söylermisin bana hiç yok olması gerekir çünkü
    bana genelde futbolcuların özellikleri birbirine çok yakın yapılmış geliyor düz futbolcu gibi mesela ayman kalburüstü bir ön liberodur bütün özellikleri 13 14 olmuş neredeyse iide bu adam 15 uzun şut atıyorsa 25 top çalma olması bile fazla gelmez bana şöyle olsa top çalma 18 uzun sut 6 gene sizin dediğiniz gibi olsun 19 yirmi kolay kolay vermiyorsanız eger bir özelliği 8-9 u geçemeyecek oyuncuya 12 13 özellikte vermeyin lütfen benim için bir aymana bakarmısın üstad her özelliği 2 derece arttırsak pirlo kadar olucak bütün duran topları kullanıyor mübarek ama ben daha aut dikişi kullandığını görmedim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yani benim söylemek istediğim türk liiginde ki futbolcular ingiltere liglerindekilerle aynı olsun değil eğer bazı özelliklerini arttırmak onların seviyelerinide olduğundan fazla hala getirecekse bazı özelliklerinide düşürün mesela bazı futbolcuların bazı özelliklerini bilmiyorsunuz ve direkt kafadan atıyorsunuz ben bu yamada bilmiyorum kim yaptı ama sadece ve sadece galatasaray ı tam anlamıyla güzel buldum özellikle trabzonspor bursaspor çok yanlış her konuda tartışacağım sizinle ama yanlışları kabullenmemek gibi bir özelliğiniz var arkadaşlar egemenin solak ömerin sağ ayaklı olduğunu kırk kere söyleyince inandırdım size

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    şu anda türkiye liginde 20 özellikli futbolcuları söylermisin bana hiç yok olması gerekir çünkü
    bana genelde futbolcuların özellikleri birbirine çok yakın yapılmış geliyor düz futbolcu gibi mesela ayman kalburüstü bir ön liberodur bütün özellikleri 13 14 olmuş neredeyse iide bu adam 15 uzun şut atıyorsa 25 top çalma olması bile fazla gelmez bana şöyle olsa top çalma 18 uzun sut 6 gene sizin dediğiniz gibi olsun 19 yirmi kolay kolay vermiyorsanız eger bir özelliği 8-9 u geçemeyecek oyuncuya 12 13 özellikte vermeyin lütfen benim için bir aymana bakarmısın üstad her özelliği 2 derece arttırsak pirlo kadar olucak bütün duran topları kullanıyor mübarek ama ben daha aut dikişi kullandığını görmedim
    O her ozelligin 2 puan artmasi CA puaninin zaten 20-30 puan artmasi demek

Birleştirilen Mesaj:
    yani benim söylemek istediğim türk liiginde ki futbolcular ingiltere liglerindekilerle aynı olsun değil eğer bazı özelliklerini arttırmak onların seviyelerinide olduğundan fazla hala getirecekse bazı özelliklerinide düşürün mesela bazı futbolcuların bazı özelliklerini bilmiyorsunuz ve direkt kafadan atıyorsunuz ben bu yamada bilmiyorum kim yaptı ama sadece ve sadece galatasaray ı tam anlamıyla güzel buldum özellikle trabzonspor bursaspor çok yanlış her konuda tartışacağım sizinle ama yanlışları kabullenmemek gibi bir özelliğiniz var arkadaşlar egemenin solak ömerin sağ ayaklı olduğunu kırk kere söyleyince inandırdım size
    Mantikli bir sekilde birseyler yazilinca dinlerim. Mantiksiz yazilinca mantikli hale nasil gelmesi gerektigini anlatirim.

Egemen'in sol ayakli olmasini Coskun kabul etti (Sivas konusu altinda neden yaziyoruz bunu anlamadim ya neyse.. genel hatalar basligi altina tasirim bir sure sonra)

Takimlari kim yapmissa hatalari olabilir. Bu hatalari da dogal karsilamak lazim sonucta goruslerini belirtiyorlar yaptiklari takimlar ile. Farkli fikirlere sahipseniz bunlari yazar, takimlari yapan kisilerin tekrar gozden gecirmesini saglarsiniz. Bir cok arastirmaci arkadasimiz burada fazla yazmasa bile bu bolumu takip eder ve genelde katildigi konularda yorumlar yapilmissa cevap da zaten yazmaz.

Konumuz belli basli oyunculara neden 20'ler verilmedigi ise bunun cevabi verildi. Bununla beraber 19,18,17 neden verilmiyor deniyorsa, bunun da nedeni gayet basit. Cunku bu ozellik seviyeleri de yine genelde sadece ust seviye oyunculara ayirilmis ozellikler. Tabii bazi ozellikler var ki bence Turkiye genelinde dusuk tutumus durumda. Ornegin Agresiflik. Ligimiz cok agresif bir lig ve hem tartismali pozisyon sayisi hem de cikan kart sayisi bunu gosteriyor. Ancak teknik, zihinsel ve fiziksel acidan cok uste seviye bir lig oldugumuz soylenemez. Bu nedenle de oyuncularin cogu 11-14 arasinda ozelliklere sahiptir.

Ayrica FM 2008 ile bir cok oyuncunun seviyesi, SI'dan gelen talimata gore, daha da dusecektir.

Mesaj Yetkileri