anelkanin boltona 12 milyon dolara satildigi ve bundan kar sagladigi soyleniyor bunu birden fazla spor yazarindan duydugum icin boyle yazdim kanitlama yetim olmadigi icin kesin eminim diyemeyecegim ama acik soyleyeyim gurcan bilgic gibi fenerbahceyi daha yakin takip eden bir spor yazarinin sozune inanmaya devam edecegimi belirteyim neyse bu cok onemli degil ewet nihat kahveci transfer bedeli 1.900.000 dolar oldugu icin oyle cikiyor sene sonu 10 milyon dolara kadar vuruyorsun bence futbolcularin degerleri buna gore belirlenmez ama o konuda sizde haksiz degilsiniz galiba siz oyuncu puanlarini giriyorsunuz ca ve pa larini veriyorsunuz degerini oyun belirliyon ancak ben stepanovu 4 milyon dolar servet i 275 bin dolar gorunce goz zevkim bozuluyor nihat 1.900.000dolar riquelme 30.000.000 dolar oluncada oyle oluyor tipki bir oyuncuya 5-10 tane mevki yazmak gibi BENCE goruntu kirliligi yapiyor bu konularda seninle hemfikir olamiyoruz ama sana saygi duyuyorum yazilarimi cevaplamaktan yilmadigin icin tesekkurler ustad![]()