1 ile 30 arası toplam 154 sonuç

Konu: Fenerbahce-Efes Pilsen

Hybrid View

Ne çok Efes Pilsen taraftarı varmış forumlarımızda Efes Pilsen Avrupa maçlarında bedava bilet dağıttığında bile salon boş kalıyor, bu kadar Efes Pilsenli olmasına rağmen Çıkın "Ben Fenerbahçe'nin rakibini destekliyorum" diyin, olsun bitsin

Şans faktörü de vardı tabii Turgut. Şans olmadan bir şey olmaz. Mrsiç'in attığı bir üçlük var, top çemberin ucuna çarpıp giriyor. Hatta Yiğiter Uluğ "Mrsiç'in bu üçlüğüne pota boyun eğdi, eğildi, teslim oldu, girmesi için kafasını öne eğdi." diye yorum yapmıştı.

Semih'in katkısı unutulamaz bu maçta, mükemmel oynadı. Aldığı hücum ribaundlar sayesinde sayılar bulduk. Semih'in smacı da çok iyiydi. Semih Kambala'nın cezalandırılmasından sonra çok daha fazla forma şansı buluyor ve kendini giderek geliştirdi, müthiş bir oyuncu oluyor.

Mrsiç play-off serilerinde fazla forma şansı bulamamış, oynayamamıştı formsuzluğundan dolayı ama bu maça ne kadar iyi konsantre olduğunu gösterdi ve şovunu yaptı. Aynen devam ettirir umarım.

Solomon maçın kilit adamıydı, kendini yiyip bitiriyordu maçlarda, bu maç onu yapmadı, çok iyi oynadı. İlk periyotta neredeyse tüm sayıları o attı, maçtan kopmamamızı sağladı. Solomon'un önümüzdeki maçtaki performansı da çok önemli olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Şans faktörü de vardı tabii Turgut. Şans olmadan bir şey olmaz.

Egemen tek bir lafım olacak sende bunu içten yazmadın ama olsun yinede ben bastırarak yazayım

Basketbolda şans yoktur topu sokacağın yeri biliyorsun ve idman yapıyorsun onun için şans yok yetenek var He gelelim şans var diyecek olanlara 1 tane olur 2 tane olur ama daha fazlası olmaz kanımca
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri